Gebeliğe Hazırlık Nisanda hamile kalmak isteyenler toplanın

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar mrb bata 3 gun var 15gundur sol kasıgım agriyo adet sancisi gibi sancilarim oluyo hamilelik belirtisi olabir mi

Maşallah barekallah canım gözün aydın olsun ☺️
Sagolasin canım hayırlısıyla inşallah bgnde pazar yarın kan vercem

Kizlar mrb bata 3 gun var 15gundur sol kasıgım agriyo adet sancisi gibi sancilarim oluyo hamilelik belirtisi olabir mi
Tatlım bende hiç belirti yoktu halada yok sadece hafiften regl sancısı gibi yokluyor cok arada ama az kalmış seninde bat a az sabret tatlım

ilk çocuğum erkek.. onda hicbir belirtim yoktu suan 4 yasinda.. ama suan sanki ilk kez hamile kalacak gibiyim herseyi unutmus gibiyim.. gebelik oncesi yoktu ama 13 14 haftalik olana kadar asiri derece se mide bulantim olmuştu oda gecici oldu sukur..
adetin gecikmesiyle ogrendim oglumu 3 gun gecikmişti ki normal zamanlarda asla sekteye uğramazdı regl günüm.. bide akintim hep bembeyazdi onda hic degisiklige ugramamisti normalde regl gününe yakın rengi degisiyordu.. ama bu defa eve dedik 2.yi düşünelim dedigim andan itibaren regl duzenim allak bullak oldu 23 24 29 hatta 1 hafta arayla bile regl oldugum oldu doktora gittim herhangi bir sıkıntı yok hormonlar normal yara falan birşey de yok.. stres yapma dedi oda oster istemez oluyor işte.. 30 martta regl oldum ve hüngür hüngür ağladım dolmuşum ama bu ay sanki daha rahatim
Rabbim ol derse olur herseyin bir zamani var di mi..
Aynen yha takma Rabbim yazmıştır onun ne zaman geleceğini

Benimde adet gelmedi adet günü akşam test yaptım warla yok arası bişeydi hafta sonu diye testte alamadım merkeze uzağım biraz yarın ya test alcam yada kan wercem bakalım inşallah benimde wardır ☺️
Sagolasin canım hayırlısıyla inşallah bgnde pazar yarın kan vercem

Tatlım bende hiç belirti yoktu halada yok sadece hafiften regl sancısı gibi yokluyor cok arada ama az kalmış seninde bat a az sabret tatlım

Tebrik ederim şimdiden inşallah sağ Salim kucağına almak nasip olur :) darısı bizlere
Amin tatlım şu kandada çıksın tam sevinecegım sizlere de yazacağım herkese hepimize dualarım

Sabirr:dua: kac haftalik hamilesin
Takvime göre 4+1 oluyor tatlım ama belirtim yok sadece adet belirtisi gibi kasıkta hafif birde bgn göğüste var gibi hafif bir cızlama
Yine de kan tahlili yaptırıp kesinleştirip oyle umutlanmak istiyorum
Bu sbh 2 gunluk gecikmeyle yaptim testimi

Benimde adet gelmedi adet günü akşam test yaptım warla yok arası bişeydi hafta sonu diye testte alamadım merkeze uzağım biraz yarın ya test alcam yada kan wercem bakalım inşallah benimde wardır ☺️

Insallah tatlim hafif cizgilerde sayiliyormus henuz hcg hormonu yukselmedigi icin net olamayabiliomus ama benim cizgi gayet netti 2 gun gecikmeyle yaptim
bende yarin hastane yolcusuyum guzel haberlerle yazariz buraya

Bat 20 nisan kaldı 5 gün hayirlisi bakalim.odrar testi yapsam çıkarmı acaba bende tuhaf bir şekilde hiç olmazdı özür dileyerek söylüyorum gaz var acaba hamilelik belirtisi olabilirmi

Bat 20 nisan kaldı 5 gün hayirlisi bakalim.odrar testi yapsam çıkarmı acaba bende tuhaf bir şekilde hiç olmazdı özür dileyerek söylüyorum gaz var acaba hamilelik belirtisi olabilirmi
Olabilir olmayabilir de canm idrar testi negatif çıkarsa üzülürsün ya gününde yap yada gününe bir gün kala sen bilirsin ama bi kaç gün bekleyin . Şahsen ben haftaya yapacam ama çıkmazsa üzülmicem çıkarsa mutluluktan uçarım o ayrı mesele de senin başka belirtilerin var mı kanda çıkar bak eğer gidebilrsen

Merak ediyorum hanile olursan müjdeli haberi muhakkak verirsin diye düşünüyorum inşallah o Haberle dönersin 3 gün sonra ama olurda adet olursan yaz ara da benmde adet ağırlarım oluyo ve sol kasığmm ağrıdı bugün kesildi anlamadm belirti yok

Sevdalikelebek Sevdalikelebek canim.bel.agrim var mide yanmam ve uyku hali yarın kan veririm olmadi rabbim.insallah sana bana isteyen herkese nasip etsin senin ilk bebişinmi
Amin Kizlar Rabbim hepimizi sevindirsin ... sevinelimm bu ay ... Bende tektarafli sag bazen sol tarafdada oluyor ama daha cok sagda, batmalar. Dun midem yanma gibi oldu, ashiri gaz, asiri istah acilmasi, bugun sabahdan da adet olucakmis gibi hiss ediyorum ;((( insAllah olmam da. Ama tek umudumu bagladigim tektarafli batmalar. Hic yasamadim boyle belki Asilamadan dolayidir ama bilemiyorum. Sevinmekde istemiyorum erkenden daha. Kan testime 1 hafta kaldi ;((( Gunler de gecmek bilmiyor.Kizlar bol bol dua edelim birbirimize Rabbim kucagimozi bosh birakmasin hayirli evlatlar nasip etsin.

Amin Kizlar Rabbim hepimizi sevindirsin ... sevinelimm bu ay ... Bende tektarafli sag bazen sol tarafdada oluyor ama daha cok sagda, batmalar. Dun midem yanma gibi oldu, ashiri gaz, asiri istah acilmasi, bugun sabahdan da adet olucakmis gibi hiss ediyorum ;((( insAllah olmam da. Ama tek umudumu bagladigim tektarafli batmalar. Hic yasamadim boyle belki Asilamadan dolayidir ama bilemiyorum. Sevinmekde istemiyorum erkenden daha. Kan testime 1 hafta kaldi ;((( Gunler de gecmek bilmiyor.Kizlar bol bol dua edelim birbirimize Rabbim kucagimozi bosh birakmasin hayirli evlatlar nasip etsin.
Birde coook halsizlkk geliyor bana uyku hali, halsizlik. Sizde belirtiler ne?? Asilamaya hamile kalip bu belirtileri yashayan varmi

Sevdalikelebek Sevdalikelebek canim.bel.agrim var mide yanmam ve uyku hali yarın kan veririm olmadi rabbim.insallah sana bana isteyen herkese nasip etsin senin ilk bebişinmi
Amin kuzum inşallah evet benm ilk Allah nasip ederse senin ? sende belirti varmış kanda net çıkar gidemezsen zaten adetine 2 günkala çıkar idrarda ama kan için de diyorlar ki 4-5 gündebelli olurmuş

Ben aşılama falan hatta nedir bilmiyorum onu yapmadım ama bende de bazen sağ bazen solda kasık batması ağrısı arada oluyo bende öyle yorumluyorm ama yine de ümitlenmek istemiyorum göğüslerde değşilk olmadığı için karnıma ağrılar bazen göbek deliğime yakın batmalar hiisediyorm sende yaşadın mı böyle şeyler ? İnşallah bu masjlarımızı okuyan herkes ve bebek için dua eden herkese Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın beklediğimiz haberi tez versin

Amin tatlım şu kandada çıksın tam sevinecegım sizlere de yazacağım herkese hepimize dualarım

Takvime göre 4+1 oluyor tatlım ama belirtim yok sadece adet belirtisi gibi kasıkta hafif birde bgn göğüste var gibi hafif bir cızlama
Yine de kan tahlili yaptırıp kesinleştirip oyle umutlanmak istiyorum
Bu sbh 2 gunluk gecikmeyle yaptim testimi

Insallah tatlim hafif cizgilerde sayiliyormus henuz hcg hormonu yukselmedigi icin net olamayabiliomus ama benim cizgi gayet netti 2 gun gecikmeyle yaptim
bende yarin hastane yolcusuyum guzel haberlerle yazariz buraya
Amiiin inşallaaaah rabbim bu ay bizede kün fe yekün demiştir inşallahhh ❤️

Ben aşılama falan hatta nedir bilmiyorum onu yapmadım ama bende de bazen sağ bazen solda kasık batması ağrısı arada oluyo bende öyle yorumluyorm ama yine de ümitlenmek istemiyorum göğüslerde değşilk olmadığı için karnıma ağrılar bazen göbek deliğime yakın batmalar hiisediyorm sende yaşadın mı böyle şeyler ? İnşallah bu masjlarımızı okuyan herkes ve bebek için dua eden herkese Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın beklediğimiz haberi tez versin
Amin Rabbim kimsenin kucagini bosh birakmasin Canjm ayni belirtiler bende de oluyir:KK43: insAllah hayradir merakla bekliyorum.

Back