Gebeliğe Hazırlık Nisanda hamile kalmak isteyenler toplanın

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
günaydınlar bata son 6, belirtiler ne alemde benim bugün maşallah hiç bi sıkıntım yok dün gece yatarken iğne gibi batma dışında..titretti resmen ne bacak ağrısı ne sırt ağrısı bir de ağız kuruluğu var gibi..
Bende de tek belirti batma olmuştu ve hala batmalarım ara ara devam ediyor..

sen bakıcak mısın 4 5 gün kala testler falan..
Belirtisi olursa bakacam belki adete yakın kan verdiririm eşime sürpriz yapmak istiyorum eğer olursa ama birileri dürtüyo zor tutuyorum kendimi başka şeylere ve burda oylanaıyorum çalışmaya deniyorumdesem doğru olur :)

Belirtisi olursa bakacam belki adete yakın kan verdiririm eşime sürpriz yapmak istiyorum eğer olursa ama birileri dürtüyo zor tutuyorum kendimi başka şeylere ve burda oylanaıyorum çalışmaya deniyorumdesem doğru olur :)

Bat ne zamandı canım ben battan 3 gün önce kanda öğrendim iki gün kala da idrar testinde ikinci çizgi silikti.

bat 26 nisan kızlar :) bu ay da denemeye devam bakalım ne olacak . yumurtlamam tarihim 12 nisan görünüyor fakat lh testlerinde hiçbir değişiklik yok. sizin nasıl lh testi kullanıyor musunuz ? acaba geç mi yumurtluyorum ?

hmm mesajda mayısa kaldık deyince sen de oldun sandım..

canimizi sıkmıyoruz anlaminda genel yazmistim.. insAllah olmam regl ya off ama cok halsizim uykum geliyor surekli.. bugun ovulasyonntestine baktim yumurtlama da bitmis test cizgisi yokndenecek kadar azdi.. artik hayirlisi diyorum gecerse 11 gun bakalim

Back