- Konu Sahibi Sevdalikelebek
-
aminn hayırlısıylahayırlı haberler alırız inşAllah
12 nisandı hiçbir belirti yoktu. Bor saat once bir baktım ki adet oldum. Kismet değilmiş
sende mi oldun canım ben bekliyorsun sanıyorummönümüzdeki aylara bakıyoruz canım artık.. kendimizi salıyoruz
Aynen sonuçların ne oldu?? Jeobus
sende mi oldun canım ben bekliyorsun sanıyorumm
Canım beta hcg 8.3 çıktı ayın16 sında tekrar gidicem inşallah düzenli yükselir
hmm mesajda mayısa kaldık deyince sen de oldun sandım..inşAllah canım inşAllah
Bende de tek belirti batma olmuştu ve hala batmalarım ara ara devam ediyor..günaydınlar bata son 6, belirtiler ne alemde benim bugün maşallah hiç bi sıkıntım yok dün gece yatarken iğne gibi batma dışında..titretti resmen ne bacak ağrısı ne sırt ağrısı bir de ağız kuruluğu var gibi..
hayırlı olsun inşallah düzenli şekilde yükselir. Rabbim saglıkla kucagına almayı nasip ederCanım beta hcg 8.3 çıktı ayın16 sında tekrar gidicem inşallah düzenli yükselir
başka belirti sıkıntın yok yani.. sizin bat ne zmandı.Bende de tek belirti batma olmuştu ve hala batmalarım ara ara devam ediyor..
sen bakıcak mısın 4 5 gün kala testler falan..Benim de bat 8 gün adet belirtileri var
Belirtisi olursa bakacam belki adete yakın kan verdiririm eşime sürpriz yapmak istiyorum eğer olursa ama birileri dürtüyo zor tutuyorum kendimi başka şeylere ve burda oylanaıyorum çalışmaya deniyorumdesem doğru olur :)sen bakıcak mısın 4 5 gün kala testler falan..
AMin inşallah canım darısı isteyen herkesin başına inşallah.hayırlı olsun inşallah düzenli şekilde yükselir. Rabbim saglıkla kucagına almayı nasip eder
Belirtisi olursa bakacam belki adete yakın kan verdiririm eşime sürpriz yapmak istiyorum eğer olursa ama birileri dürtüyo zor tutuyorum kendimi başka şeylere ve burda oylanaıyorum çalışmaya deniyorumdesem doğru olur :)
hmm mesajda mayısa kaldık deyince sen de oldun sandım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?