- 26 Eylül 2017
- 186
- 83
- 98
- Konu Sahibi Sevdalikelebek
-
güzel değerlendir canım bu günleri inşallah hamile kalırsın . güzel haberlerini yazarsın :)Kızlar bende varım hatta bugun ovülasyon testi pozitif çıktı yani en verimli günler ve bu ay benim için en güzel ay yıl dönümünde hediye olsun istiyorum hayırlısı ile
sorma ya gerçekten geçmiyorbi erken gebelik testi var onunla öğrenen çok kişi okudum . sen adet gününü mü bekliceksın.test için
predictor early markası. yani bende okuduklarımdan iyi oldugunu duydum biraz pahalı 25 tl . adetten 6 gün öncesine kadar çıkıomşMarkası neymiş testin? Yok kız normal testlerden yaparım 4-5 gün önceden adet olana kadar
predictor early markası. yani bende okuduklarımdan iyi oldugunu duydum biraz pahalı 25 tl . adetten 6 gün öncesine kadar çıkıomş
kan testinin de tribi farklı:) hastaneye gt kan ver bekle sonuç çıksın . bide hamile olmazsan orda keyif kaçıo. en azından bu test sana özel .. ama haklısın fiyat olarak kan testıyle hemen hemen aynıKız 15₺ dağa verip kan testi yaptırırsın pahalıymış biraz.
yaptım negatif çıktı hesaplamadn önce eltm çok merak etti beni çok sevio bitene test vardı günüm gelmeden bi gün önce yaptım negatif çıktı inşallah eşim bügn alıcı yarın sabah yine yapıcm cnmPeki test i neden yapmıyosun ???
Ay hadi inşallah:) bizimde haziranda yıl dönümü inşallah bu sefer 3 kişi kutlariz diyorum hepKızlar bende varım hatta bugun ovülasyon testi pozitif çıktı yani en verimli günler ve bu ay benim için en güzel ay yıl dönümünde hediye olsun istiyorum hayırlısı ile
Kaç gün var adetineyaptım negatif çıktı hesaplamadn önce eltm çok merak etti beni çok sevio bitene test vardı günüm gelmeden bi gün önce yaptım negatif çıktı inşallah eşim bügn alıcı yarın sabah yine yapıcm cnm
Aminnami aminnnn bizdeeee inşallahhhAy hadi inşallah:) bizimde haziranda yıl dönümü inşallah bu sefer 3 kişi kutlariz diyorum hepçok amin :)
Gectigini düsunuyorum test yapmadim. Adetten sonra yumurtladigimi hissettim denedimYumurtlama günün geçti mi senin canım ben de 18 sanıyodm 19 20 olacak galiba ovulasyon testi bugün pozitif çıktı gibi ama tam bilmiyorum yarın belli olur artık
Anladım canımGectigini düsunuyorum test yapmadim. Adetten sonra yumurtladigimi hissettim denedim
Kızım. Benim de dün ve gece öyle oldu inşallah herşey yolundadır tutunurlar yalnız bat 18-19 bilemiyorumMerhaba, bugün benim sağ taraftan sancım var yum. günleri bu hafta, bugünde yum. günü bat 19 nisan..Hayırlısı
Var mı belirti canımbenimde adetime son 2 gün bakalım ne olacak
Bu arada bat , sat nedir bilmiyordum onuda bu siteden öğrendim :)) bir ikigündür soldaydı ağrım, bugün sağda. ateşölçerle ölçüyordum her gün yum. günü için, bu ay denemedim onu, hakikaten yum. günü herşeyi gösteriyor bat gününde doğru çıkıyor
iki aydır her şeyi hamileliğe yoruyordum bu ay bıraktım birkaç ay bekleyip en azından 3 4 ay sonrasında aşılama ve tüp bebek deneyim diyorum bir sağlık sorunu yok hsg testler v.s. temiz çıktı ama yaşım 40 a yaklaşmakta.. çok da kafaya takmamak lazım yine biz yıpranıyoruz biraz süre verdim kendime, bat günü geldiğinde üzülmeye başlıyordum inanıyorum hamile kalıcaz :))
Olan belirtiler adet belirtisi gibi canım.Hafif karın agrısı hafif bir karına batma o kadar. :/Var mı belirti canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?