- Konu Sahibi Sevdalikelebek
-
Ay canım seninki gelmiş çatmış test yaptın mivalla geçmiyor diye diye bat 18 geldi sayılır seninki de gelir..:)
Haber et lütfen inşallah hayırlısı ile hamişsindir.İlk bebeğin mi olacak inşallahyapmadım canım belki yarın ilk idrarla yaparım o da belki:)
yok canım nasipse kardeş 8 yaşında kızım.
Aynen canım ilk gibiinşAllah bebiş olur da sağlıkla kucağınıza alırsınız
ne kadar 2. de olsa insan çok acemi oluyor değil mi??? benimde öyle de 2. yi düşünüyoruz inşAllah..
32 yaşındayım 10 aydır korunmuyorum bu ay korumaya başlayacam tekrar 3 ay ilaç kullanmm lazımyaş kaç acaba ne zamandır korunmuyorsun.
geçmiş olsun sıkıntı nedir özel değilse..32 yaşındayım 10 aydır korunmuyorum bu ay korumaya başlayacam tekrar 3 ay ilaç kullanmm lazım
yok özel değil vertigo baş dönmesikızlarr yok mu sorduğuma cevap verecek olann..
bunlar hep stresten kaynaklı... ben olsam çok şiddetli değilse kullanmazdım, kendimi sıkmamaya çalışırdımyok özel değil vertigo baş dönmesi
sorunuzu şimdi okudum aynen sağ kulağımda uğultuyla başladı baş dönmm vertgo teşhisi koyuldu korunmadığımı söyleyince ilaçlara adet olun öyle başlayın dedi doktorkızlarr yok mu sorduğuma cevap verecek olann..
benim mecbur kullanmm lazım artık kalkamıyorum yerimden 2 tane kızım var onlar da kötü oluyor ben yattıkçabunlar hep stresten kaynaklı... ben olsam çok şiddetli değilse kullanmazdım, kendimi sıkmamaya çalışırdım
ama tabi siz daha iyi bilirsiniz
çok iyi anlıyorum sizi, gözümüzün içine bakıyorlar.. öldürmüyor ama süründürüyor maleseff hayat kalitesini yerle bir ediyor, ben de kızım 8 9 aylıktı başladı baş dönmesi geçer dedim geçmedi kaç acile gittim hatırlamıyorum en son ilaçla tedavisi yok dediler, egzersiz verdiler, kulakta denge sinirim zayıflamış, halen tam iyileşme tam denge sağlayamadım.. yorulunca stres yapınca içmeden sarhoş gibi geziniyorum... ve işin kötüsü bunla yaşamaya alışıyorsun .. umarım sizin durum geçicidir. Allah kızlarınızın yüzüne baksın amin.benim mecbur kullanmm lazım artık kalkamıyorum yerimden 2 tane kızım var onlar da kötü oluyor ben yattıkça
Aynen canım ilk gibiİnşallah hayırlısıyla nasip etsin rabbim
hayırlısı inşallah.Amin amin.. Benim bat 22/23 nisan gibi.. normal programlara göre 26 nisan ama yumurta çatlamam 8 /9 nisan gibi olduğu için 22/23 diyorum.. nasip artık adet ağrısı gibi olmaya başlayınca korkuyorum
Allah bağışlasın canım evladını.benimde kızım 5 buçuk yasında.o da çok istiyor.sizin yaş kaç acaba.ben yaşımdanda tedirginim aslında zaman kaybetmek istemiyorum.benim yaş 33 bitti 34 olacam.yok canım nasipse kardeş 8 yaşında kızım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?