- Konu Sahibi Sevdalikelebek
aynı ben de öyleyim bir yanım ister bir yanım napacan bu yaştan sora der nasıl yetecen der hayırlısı artık
amin inşallah hepimizeay canım ya hayırlısı olsun artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynı ben de öyleyim bir yanım ister bir yanım napacan bu yaştan sora der nasıl yetecen der hayırlısı artık
amin inşallah hepimizeay canım ya hayırlısı olsun artık
Bende regl zamanı sadece kasık agrısı olurdu evet smdi tam bahsettigin yere bir ağrı girip iğne batar gibi oluyor ama arada bgn olmadı cmt. Gunu sık olmuştu zaten bende suphelenip 2 gün gecikmeyle pazar sbh yaptim testiBen öyle söyledim walla ne yalan söylim ya çok affınıza sığınarak söylüyorum sizin bu vajina dedikleri yer ağrıyo mu bazen dudaklar sizliyo adet olacağım yada yaklaştığı zaman bu olunca ben adet olacam diyorum...![]()
hayırlısı bakalımbu arada benim bat 26 nisan
Hımm benim hep oluyo... rahim kasılmasıda oluyoBende regl zamanı sadece kasık agrısı olurdu evet smdi tam bahsettigin yere bir ağrı girip iğne batar gibi oluyor ama arada bgn olmadı cmt. Gunu sık olmuştu zaten bende suphelenip 2 gün gecikmeyle pazar sbh yaptim testi
İyimiiş kızz umut hala var demek inşallah olmazsınhayırlısı bakalım
geldi sandım baktım gene yok bişiy, olacakmışım gibi yumuşak bi ağrım var..
Hayırlı olsun canım :)Saol canım amin hepimize
Biliyor musun bu ay hic belirtim yoktu buraya da yazdım hatta sadece kasıkta adet olacak hissim var saniyelik o da gelip geciyor goguslerim ilk dun cızz yapti gecti bgn yok mesela
Diyorum daha belirtim olsada kizlara yazsam diye ama yok ne bulantim ne bas donmem istahimda yok biliyor musun normalim yani bu yuzden degerlere gore inandim)
BEkle bakalım yarını inşallah olmaz adet olursa gelecek aya sık sık çalışırsınız inşallah hepimiz hamile kalırız :)Bilemiyorum canım hayırlısı ya ama olacak gibiyim.. bugün gelmezse, yarın sabahtan yapıyım diyorum test..
inşallah müjdeli haberler gelir kuzucumHımm benim hep oluyo... rahim kasılmasıda oluyo
Hayırlı olsun canım :)
Aynen bende de hiç belirti olmadı batmanın haricinde 3 kez test yaptırdım değer yükseliyor. Fakat daha kese oluşmamış o yüzden hala diken üstünde duruyorum. Bişey olcak diye çekiniyorum ..
bunu nasip eden Rabbim saglıkla kucagımıza da almayı nasip eder inşallah
doktorlar gebelik haftasını en son adet gördüğün ayın ilk gününü alıyorlarmıs. Yanş doktora bakarsak 5 haftalık hamile olmam gerekiyor canım.. Ama ben yumurtlama dönemi yaşanılan ilişkiyi bazalırsam 2 3 haftalık olması lazım.Benim batım 7 nisandı.ilk 50 ydi değerim sonra 170 lara çıktı sonra 780 lere çıktı canıminşallah müjdeli haberler gelir kuzucum
bende dün verdim takvime göre 4+2 olarak hcg değerim 115 çıktı, yarını bekliyorum tekrar kan vereceğim
erken öğrenmek bu yüzden zor sağlıklı mı ileriyor diye çok iyi anlıyorum seni inşallah sağlıkla devam edeceğiz tatlım sıkma canını :) senin değerler ve haftan nasıldı
yok yok benimki geliyorBEkle bakalım yarını inşallah olmaz adet olursa gelecek aya sık sık çalışırsınız inşallah hepimiz hamile kalırız :)
doktorlar gebelik haftasını en son adet gördüğün ayın ilk gününü alıyorlarmıs. Yanş doktora bakarsak 5 haftalık hamile olmam gerekiyor canım.. Ama ben yumurtlama dönemi yaşanılan ilişkiyi bazalırsam 2 3 haftalık olması lazım.Benim batım 7 nisandı.ilk 50 ydi değerim sonra 170 lara çıktı sonra 780 lere çıktı canım
amin tatlım aminn inşallah hayırlısıyla bizimle kalırlar saglıkla kucagımıza alırız yavrularımızı..ya benim dr son adet tarihimden hesap yaptı ama ne güzel yükselmiş değerin hayırlısıyla kesenide görecekler
İnşallahhhinşallah müjdeli haberler gelir kuzucum
bende dün verdim takvime göre 4+2 olarak hcg değerim 115 çıktı, yarını bekliyorum tekrar kan vereceğim
erken öğrenmek bu yüzden zor sağlıklı mı ileriyor diye çok iyi anlıyorum seni inşallah sağlıkla devam edeceğiz tatlım sıkma canını :) senin değerler ve haftan nasıldı
Düşünme cnm stres yapıp günlerini şaşırtacaksn gelecekse gelsin takılma geç geleceğine şimdi gelsin erkenden işe başlarsınız :) inş gelmez diyorum yine de sen kafanı dağıt başka şeylerle ilgilenyok yok benimki geliyor( oturuyorum başlıyor aha geliyor diyorum kalkıyorum geçiyor . oturuyorum geçiyor böyle saçma sapan bişiy oldu çıktı arkadaş.. düşünmeyim diyorsun ama kendini hissettiriyor işte belirtilerle falan, konuşmak kafa mı dağıtıyor iyice içine mi sürüklüyor konunun bilemedim karar veremedim.
sağol canım, aslında çalışıyorum işim de yoğun çook işim var fakat toplayamıyorum kafayı.. haydi bismillah diyip başlayım bari.Düşünme cnm stres yapıp günlerini şaşırtacaksn gelecekse gelsin takılma geç geleceğine şimdi gelsin erkenden işe başlarsınız :) inş gelmez diyorum yine de sen kafanı dağıt başka şeylerle ilgilen
Eeeeeee sonuç çıktı mı girecekmisin kızz hadi rabbim sana güzel haber almayı nasip etsin inşallah dua ediyorum sanaVe kanımı verdim bakalim sonuç ne bat 20 nisan kaldı 2 gün çıkar sanirim bebis varsa eğer ki ınsallah Vardir yaa