Gebeliğe Hazırlık Nisanda hamile kalmak isteyenler toplanın

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merak ediyorum hanile olursan müjdeli haberi muhakkak verirsin diye düşünüyorum inşallah o Haberle dönersin 3 gün sonra ama olurda adet olursan yaz ara da benmde adet ağırlarım oluyo ve sol kasığmm ağrıdı bugün kesildi anlamadm belirti yok
İnsallah vardir biseyler. Hamile olursam tum belirtilerimi yazcam:)))

19 nisan bat, dün sabah birden sancı girdi sağ tarafa, bu ay ateşölçeri denemedim takip için, ağrıdan takipteydim bakalım neler olucak hayırlısı..
perşembeyi beklemedeyim :)

Kızlar benim adetim 20 Nisan gebelik testim kargoyla akşam üzeri geldi az önce yaptım negatif ama aşırı adet sancılarım başlıyo normal mi bu kasıklarım dolu gibi hissediyorum ?

T

Tebrikler canim insAllah sag salim kucagina almani nasip etsin Rabbim. yaza bilirmisin belirtilerini lutfen
Saol canım amin hepimize
Biliyor musun bu ay hic belirtim yoktu buraya da yazdım hatta sadece kasıkta adet olacak hissim var saniyelik o da gelip geciyor goguslerim ilk dun cızz yapti gecti bgn yok mesela
Diyorum daha belirtim olsada kizlara yazsam diye ama yok ne bulantim ne bas donmem istahimda yok biliyor musun normalim yani bu yuzden degerlere gore inandim ;))

İlk önce hamile olan arkadaşım Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin.benim bat 26 nisan daha çok var.ama benim başım 3 gündür aşırı ağrıyor.belki birşey vardyr diye ağrı kesici de içemiyorum..bir de ara ara bel ağrım var.göğüslerini yokluyorum aynı.idrar renginde aynı.kasıklarumda ağrı ve batma da yok.çok umutsuzum.....

Saol canım amin hepimize
Biliyor musun bu ay hic belirtim yoktu buraya da yazdım hatta sadece kasıkta adet olacak hissim var saniyelik o da gelip geciyor goguslerim ilk dun cızz yapti gecti bgn yok mesela
Diyorum daha belirtim olsada kizlara yazsam diye ama yok ne bulantim ne bas donmem istahimda yok biliyor musun normalim yani bu yuzden degerlere gore inandim :KK66:)
Tebrik ederim cnm okdr kişiye yazıyorm ki artık karıştırıyorum daha önce tebrik ettiğimi hatırlıyorum tekrar ediyorsam k bakma :) adet olacak hissin nasıl canm nasıl sorulur bilemiyorm kasıklarn dolu gibi hatta her an adet olacakmışsn gibi bir his oluyor mu bugün yarın olurum gibi mi

Back