Gebeliğe Hazırlık Nisanda hamile kalmak isteyenler toplanın

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlarrrrrrr geçmiyor zaman.düşünmeyeyim diyorum.düşünüyorum.sürekli sitede gözüm kulağım açıp açıp bakıyorum acaba hamile testi pozitif çıkan var mi diye.inşallah bizlere de nasip olur hayırlısı ile burada hamileyiiiiiiiim yazmak.ama benim hiiiç belirtim yok.göğüslerini mıncıklamaktan bir hal oldum.acı artık acı diye ama yok hiç acı yok dolgunluk yok.kasıklarına bakıyorum onlarda da tık yok.sadece yorgunum o da bahardan birde işe gidiyorum ondan.bat 26 nisan .daha da var.neyse işte iyi ki varsiniz sizleri tanımasamda yoldaş oluyorsunuz bana.....

benim mecbur kullanmm lazım artık kalkamıyorum yerimden 2 tane kızım var onlar da kötü oluyor ben yattıkça
çok iyi anlıyorum sizi, gözümüzün içine bakıyorlar.. öldürmüyor ama süründürüyor maleseff hayat kalitesini yerle bir ediyor, ben de kızım 8 9 aylıktı başladı baş dönmesi geçer dedim geçmedi kaç acile gittim hatırlamıyorum en son ilaçla tedavisi yok dediler, egzersiz verdiler, kulakta denge sinirim zayıflamış, halen tam iyileşme tam denge sağlayamadım.. yorulunca stres yapınca içmeden sarhoş gibi geziniyorum... ve işin kötüsü bunla yaşamaya alışıyorsun .. umarım sizin durum geçicidir. Allah kızlarınızın yüzüne baksın amin.

Aynen canım ilk gibi :KK66: İnşallah hayırlısıyla nasip etsin rabbim

Amin amin.. Benim bat 22/23 nisan gibi.. normal programlara göre 26 nisan ama yumurta çatlamam 8 /9 nisan gibi olduğu için 22/23 diyorum.. nasip artık adet ağrısı gibi olmaya başlayınca korkuyorum

Back