Gebeliğe Hazırlık Nisanda hamile kalmak isteyenler toplanın

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah bağışlasın canım evladını.benimde kızım 5 buçuk yasında.o da çok istiyor.sizin yaş kaç acaba.ben yaşımdanda tedirginim aslında zaman kaybetmek istemiyorum.benim yaş 33 bitti 34 olacam.
canım 38 yaşım benimki daha kötü :)) evet aynen kardeş diye diye bi oluyor anne hamile olma ihtimali varmııı bu göbekk nee kesin var diyor kızım umutlanma dedim olmayabilir. e ne zaman olacak diyor:)

can09e teşekkürler iyi dilekleriniz için şimdi lavaboya gittim adet olmuşum üzüldüm bir yanım istiyor bir yanım istemiyordu nasip temmuzda devam artık
aynı ben de öyleyim bir yanım ister bir yanım napacan bu yaştan sora der nasıl yetecen der hayırlısı artık

benim kızda komsuların bebeklerini seviyor.bizimki ne zaman olaca
canım 38 yaşım benimki daha kötü :)) evet aynen kardeş diye diye bi oluyor anne hamile olma ihtimali varmııı bu göbekk nee kesin var diyor kızım umutlanma dedim olmayabilir. e ne zaman olacak diyor:)
benimkide komşuların bebeklerini seviyıor.bizimki ne zaman olacak diyor.işin kötüsü benim eşimde istemiyor.zar zor bu ay ikna etmiştim.bana diyor ki bu ay dua et olsun .yoksa netb kararım 2.çocuk istemiyorum diyor.sinir oldum bende....benim ilk hamileliğim 25 haftalık erken doğum oldu bebeğim yasamadı.15 ocaktada boş gebelikten kürtaj oldum. aslında o benimçok yıprandığımı daha fazla hırpalanmamı istemiyor.ama bende herseye rağmen kızımın kardeşsiz kalmasını istemiyorum:110:

evet taktıkça olmuyor dimi, hele ki görünürde sorun yoksa, ama mevsim değişimi ya olabilir erken gelmeler gecikmeler.. hayırlısı bakalım..

benim kızda komsuların bebeklerini seviyor.bizimki ne zaman olaca

benimkide komşuların bebeklerini seviyıor.bizimki ne zaman olacak diyor.işin kötüsü benim eşimde istemiyor.zar zor bu ay ikna etmiştim.bana diyor ki bu ay dua et olsun .yoksa netb kararım 2.çocuk istemiyorum diyor.sinir oldum bende....benim ilk hamileliğim 25 haftalık erken doğum oldu bebeğim yasamadı.15 ocaktada boş gebelikten kürtaj oldum. aslında o benimçok yıprandığımı daha fazla hırpalanmamı istemiyor.ama bende herseye rağmen kızımın kardeşsiz kalmasını istemiyorum:110:
haklısın ama ben de öyle eşim de öyle yeter bir tane Allah ona sağlık sıhhat versin diyor napacan diyor, görmüyor musun iki çocukluları diyor. ben de bi istiyorum bi istemiyorum :( :)

evet taktıkça olmuyor dimi, hele ki görünürde sorun yoksa, ama mevsim değişimi ya olabilir erken gelmeler gecikmeler.. hayırlısı bakalım..
Adım gibi Emin’im buna
Eğer eşiniz ve sizde sorun yoksa tek sorun her ay regl olma korkusu yaşAmak
Taktıkça olmuyor
Maalesef ben de devamlı takıyorım

haklısın ama ben de öyle eşim de öyle yeter bir tane Allah ona sağlık sıhhat versin diyor napacan diyor, görmüyor musun iki çocukluları diyor. ben de bi istiyorum bi istemiyorum :KK43: :)
sende tam bendensin canım.ne yapacağız biz.bakalım artık hayırlısı..ama burdan haber et sonucu .bu arada hangi şehirden yazıyorsun canım

canım eş istemiyor.1 kız var.isteyip istememekte kararsızlık ama sanki istiyor gibiyiz felan işte.benim yaş 34 olacam kasımda mersinde yim bende.
kızın kaç yaşında eşin peki ? yapmıyoruz sonra geç kalmışsın diyorlar, nasip inşallah bat kaçtı..

bu arada benim bat 26 nisan
Canm aslında senin ağrıların olmaması normal anca yerleşeck ya o senin artık yavaş yavaş başlar ağrılar çok nadir kadınlar var erkenden anlayabiliyolar ama doktorlar psikolojik diyo onlara ama bu hafta senin az az başlar galiba hamileysen

Canm aslında senin ağrıların olmaması normal anca yerleşeck ya o senin artık yavaş yavaş başlar ağrılar çok nadir kadınlar var erkenden anlayabiliyolar ama doktorlar psikolojik diyo onlara ama bu hafta senin az az başlar galiba hamileysen[/QUOT
inşallah demek istiyorum.ama sonta şöyle dua ediyorum.eğer hayırlısı ise olsun insallah

Kuzum bence eğer tuttuysa düsme olmaz korkma sen çunkh cogu yeni gebe hamile oldugunu bilmeden sigara iciyor alkol kullaniyor agir kaldiriyor agir ilaclar iciyor hamilelik ogrendiginde birakabiliyorlar ancak Allah herseyi oyle bir dengelemis ki bebegine kavusma vaktin geldiyse herseyden koruyor
Dedigini anladim ben ovulasyon kullanmadim hic ikinci denememdi bebek icin zaten ocakta rahmimde yaradan dolayi dondurulma islemi gecirdim mart ta olmadi kismet bu ay mış Allahın izniyle
Evet bende 27-28 gunde bir regl olurum hic sasmaz ve 4.un surer reglim bizde regl itibariyle 9. Gunden basladik degerlendirmeye (yani adet bitti 4 gun bekledik basladik)(kafan karismasin )bir dolu bir bos tekrarladik bir hafta boyunca yumurtlama gunum gecti bi kere daha tekrarladik yani bende tam yumurtlama gunumde birliktelik olmadi bi gun oncesi ve sonrasina denk geldi takvim hesaplsmama gore ve evet iliski sonrasi sag kasikta agri basladi gecen ay sol kasikts vardi mesela bu ay sag arada sol yokladi bir kipirdanis oldu sanirim yumurtlamayla ilgili diye dusunmustum
Fakat ilginc bir durum var ki o da soyle tam net ne zaman dollenme oldu onu dr soyleyecek kesenin buyukluk gunune gore vakit var daha erken mi gec mi tam vaktinde mi dollendi ben yazacagim buraya cok uzun oldu ama ben baskalarini
okurken hep soru isaretleri kaliyordu okuyanlar rahat anlasin dedim
Ben öyle söyledim walla ne yalan söylim ya çok affınıza sığınarak söylüyorum sizin bu vajina dedikleri yer ağrıyo mu bazen dudaklar sizliyo adet olacağım yada yaklaştığı zaman bu olunca ben adet olacam diyorum...:işsiz:

Back