Nişan nişan :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

Niye olmasın damada bak aynı takımımı giymiş diyecekler bence tekrar takım almak gereksiz durumun musaitse o başka tabi

Bende evde yaptım hemde düğün salonundan daha güzel oldu daha bir de ev 2+1 di ama odalar büyüktü

Bi odada kadınlar ve biz bi odada erkekler oturdu biz oynadıkta hatta oynamaya erkeklerde geldi diğer odadan o küçük alanda nasıl döktürdük görmen lazımdı

tam saymasamda yine bi 100 kişi vardı diye tahmin ediyorum ben 5 katlı pasta yaptırdık,konfeti patlattık,video fotoğraf çekimi bile yaptık yani çok güzel eğlenmiştik valla

Hemde hiç öyle beklemiyodum güzel olmaz diyodum ben bi de

Ayrıca kıyafetim de çok şıktı uzun altı balık abiye giymiştim(bayağı ağırdı kabarık giymiş kadar oldum) mavi siyah nişanlımda siyah takım elbise içine mavi gömlek çokta güzel ve uyumlu olduk

evde yap ebrum daha güzel oluyor:) nişanda çok oyanyan falan da olmuyo biliyomusun :) akrabalar tuhaf tuhaf bakıyo birbirine:) evde ortam daha sıcak oluyor :) hem daha güzel ısınır aileler birbirine hem de masraftan kurtulmuş olursunuz

canm çok güzel olmuş valla nişanın darısı başımıza inşallah

zamanı gelsin karar verdim öyle yapçam canm hem ne gerek var kınada zaten düğün gibi büyük olcak 3 tane büyük organizasyona gerek yok :))

Canim konunu daha yeni gördüm, bilmiyorum nisanin oldu mu... Ama yorum yazayim dedim.
Benim nisanim 1 hafta önce oldu, buradan detaylari görebilirsin :
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/evde-nisanim-ve-hediyeliklerim.780181/

Ben özellikle evde olsun istedim, aileler daha iyi kaynasir , daha sicak ve samimi ortam olur diye .... ve öylede oldu inan Bizim evde o kadar buyuk sayilmaz ama bir sekilde oluyor, 40 kisi felan vardi toplam Zaten en fazla 3 saatlik tören. Biz dans olayina girmedik. Ilk önce misafirler geldiklerinde çikolata ve kolanya ikram ettik, sonra tabaklarda börek/çörek/ sarma gibi ikramlar dagittik, yüzükler takildi dualarla kurdelemiz kesildi, eller öpüldü takilar takildi, fotoraflar çekildi, pasta kesildi ve bittiiii
O kadar kafana takma yani , ama sakin kaçayim deme... çare degil

Saglicakla kal

Yok canm ya daha var nişana ben heveslendim konuyu actim en azından karar vereyim ona dedim :) senin adına cok sevindim allah tamamına erdirsin canm.. ben ilk başta tereddütteyim ama evde nisan yapan herkes cok güzel şeyler yazdı canm ya bi kiside olmadı keske evde yapmasaydm diyen. Bende artk mecburiyetten değil gerçekten kalbimden gecen evde yapmak oldu. Sağol cevabın için

Ne mutlu bize sana biraz olsa yardim edebildiysek canim, hakkinda hayirlisi olsun
En azindan evde olunca daha çok kontrollü oluyor, ki salonda ya da cafe 'de olsa organizasyona güvenmen gerekiyor ve hepsi isini dogru düzgün yapmiyor malesef ...

Ya canm zaten 3 tane düğün yapılmış gibi oluyor gereksiz bence ya yani çok hevesim yok onun olması icin gerçekten heves gerek benm olmazsa olmazm değil :) yardmci oldunuz tabikiii :))) gerçi nişanı kız tarafı yapıyor canm böyle olunca sevgilimin paradan gene tasarruf edemedik ama belki babamlar destek çıkar evlendikten sonra nişan yapmadk diye azcık para istemeyi düşünüyoruzda hakkımızı nişanda kullanmayalm :)))

Kolay gelsin tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…