Bunlar için hiç canını sıkma maddi imkanları bir kenara bırak hayaller vs. o ayrı bi olay benim mantığıma göre milleti eğlendirmek ve daha sonrasında arkadan laf etmeleri için para harcayamam diyenlerdenim.kızlar biz nişan yapıcağız fakat bütçemiz kısıtlı daha doğrusu evimiz falan yok paramızı böyle harcamayıp daha sonra ev almak istiyoruz. o yüzden sevgilim kaçmayı bile teklif ettiama kabul etmedim. banada mantıksız geliyor böyle şeylere çok para harcayıp daha sonra zorluk çekmek. o yüzden nişanımı evde yapsam diyorum ama nasıl olucakki 4 odalı bi evimiz var bi oda zaten yatak odası orası küçük insan alamayız büyük ihtimal. nişanı evde yapanlar yardımcı olabilir mi nasıl oluyor yani 40-50 kişi toplanırız sığması falan bide oyun falan oynanmıyor heralde. herkesin sıkılıp biran evvel bitsinde gidelim diyeceği bir şey olmasın istiyorum ama nasıl olur bilemiyorumm lütfen fikirlerinizi bekliyorum
canım çok mutlu etti beni dediklerin ya :) bizde ortalama 50 kişi oluruz zaten evde nişan fikrine ısınıyorum yavaş yavaş :) :)Bunlar için hiç canını sıkma maddi imkanları bir kenara bırak hayaller vs. o ayrı bi olay benim mantığıma göre milleti eğlendirmek ve daha sonrasında arkadan laf etmeleri için para harcayamam diyenlerdenim.
Bende evde yaptım ikramlarımızı hazırladık yaklaşık 50 kişiydik. Müzik için ortam hazırladık ki öyle çok büyük bir evde değildi 3+1 erkekler balkonda oturdu mezeler vs. ordaydı bayanlar içerde gayette hoş oldu. Hatta herkes gittikten sonra akrabalarla dışarda olanlardan daha çok eğlendik diye konuşuldu. herkes en azından birbirini gördü ve aman şununla ilgilenemedim diye bir sıkıntı olmadı.
Ailende uyumsuz negatif birileri yoksa eğer akrabalar aynı yaştakiler falan derken çok eğlenceli olabiliyor. Biz kendi bütçemize göre hediyelikler yapmıştık.Onları dağıtmıştık. Erkek tarafı pasta yaptırdı nişan için.Konfeti bile patlattık o derece yani
Isın ısıncanım çok mutlu etti beni dediklerin ya :) bizde ortalama 50 kişi oluruz zaten evde nişan fikrine ısınıyorum yavaş yavaş :) :)
kesinlikle haklısın bizimkiler düğün yapmamaya karşı çıkar ama yemek olayına falan bende girmem asla :)Isın ısınİnan çok daha güzel benden 8 ay sonra kardeşim dışarda yaptı karşı taraf öle istedi diye kardeşim çok pişman oldu keşke evde yapsaydım die hem boşa masraf hem acayip yorgunluk ve gerginlik.Ben düğünde yapmayı düşünmüyorum. Şahsen 3 saatlik eğlence için 8-10 bin veremem evime harcarım. Çünkü kimse hatırlamıyor bile o an yaşananları millet arkadan dedikodu yapıyor orkestra kötüydü pasta bayattı yemekler soğuktu hep duyuyoruz
Bizimde çıkacaklar gibi ama mantıklı düşününce hak verirler gibime geliyorkesinlikle haklısın bizimkiler düğün yapmamaya karşı çıkar ama yemek olayına falan bende girmem asla :)
Insallah istediğin gibi olur canm bencede güzel bi dille anlatinca hak verebilirler ama bence yinede bi düğün olsun tabi benim düşüncem bu insallah ikna edebilirsin sen düğün konusunda öyle istiyorsan :) böyle şeylere para harcamaktansa evime harcama taraftariyim bende ama düğün heves işte bende :)Bizimde çıkacaklar gibi ama mantıklı düşününce hak verirler gibime geliyor
Bizimde evimiz 2+1 ben bile evde yapmayı düşünüyorum samimi sıcak ortam olsun herkes kaynaşsın diye.He sığdıramayız dışarıda yaparız gibi bir şey olacaksa da yine küçük bir yer yakın akrabalar şıkır şıkır düğün gibi oynamalı değil daha sade yapardım ama ev birinci öncelikli tercihim.[
nişana bende heveslendim canm 1 kişi kötü bişey yazmamış herkesin güzel geçiyor inşallah benimde yapan herkesinde güzel geçer :) ama annem dedi şimdi isteme söz nişan hepsi birlikte olsun madem neden ayrı olcak 1 hafta arayla tekrar menü hazırlama temizlik falan gözünü korkuttu galiba benmde sinmedi içime öyle hepsi bir arada bakalım kandırıcam inşallah :)
bizde komşudan sandalye falan alırız biraz diye düşünüyorum canm bide dış kapıyı açarız böyle bi alan var orayada eski koltukları koyarsak sigara meselesinden erkekler orda oturur zaten. inşallah seninde dediğin gibi güzel olur herkes zamanın nasıl geçtiği anlaşılmıyor diyor en korktuğum oydu benm kabarık elbisede falan hevesim yoktu zaten. sağol canm çok iyi geliyor bu mesajlar inanki :) isteme söz nişan birlikte olan tanıdığın var mı hiç canm o nasıl olmuş acabaevde yapabilirsin tabiki de. ben de olacağı zaman evde düşünüyorum bana da ona para harcamak mantıksız geliyor. hatta salonda nişan yapan arkadaşlarım şimdilerde çok gereksiz bugünkü aklım olsa yapmazdım salonda sen sakın salonda yapma o parayı evine harcarsın diyorlar. en yakın arkadaşım evde nişan yapmıştı ondan bilgi verebilirm. onların ev de 3+1 di fakat salon dışındaki odalara insan alınacak gibi değildi. herkes salonda toplandı. ama o gün için komşuları yardımcı olmuş erkekler komşu evine indi. gerçi onların bir hayli kalabalıktı. sen 50 kişi falan diyorsun çok rahat sığar. arkadaşımda oynama müzik falan olmamıştı. yüzükler takıldı pasta kesildi. fotoğraflar takılar falan el öpme derken zaten herkes kargaşada yoruluyor ve insanlar gidiyo pasta ikramları yiyince.insanları memnun edeyim dersen inan edemezsin biri olsa diğeri memnun olmaz. o yüzden kendinize bakın.
Dolsun canm etrafımiz nolcak zaten fotoğraf o kadar güzelki başka bişey diyemiyor insan. cok güzel olmuşsun bu arada maşallah size :) :) darısı başımza inşallah :) söz nişan beraber mi olur ayrı mı bilmiyorum ama ikiside evde olcak benim de karar verdim :) damada ne alıyor kız tarafı canm kıyafet olarak bi nişana bi kınaya 2 takım elbise bide damatlik mıBenim hepsi bir oldu isteme nisan filan çok da iyi oldu hepsi bi arada çıktı. Evde yaptık dualarla takıldı yüzükler daha sonra misafirler gitti biz bize kaldık arkadaslarla biraz muzikle eglendik çok da güzel oldu.
Dolsun canm etrafımiz nolcak zaten fotoğraf o kadar güzelki başka bişey diyemiyor insan. cok güzel olmuşsun bu arada maşallah size :) :) darısı başımza inşallah :) söz nişan beraber mi olur ayrı mı bilmiyorum ama ikiside evde olcak benim de karar verdim :) damada ne alıyor kız tarafı canm kıyafet olarak bi nişana bi kınaya 2 takım elbise bide damatlik mı
Teşekkür ederim canım :) Gorumcemin de evde oldu ikisi nisan eevin önünde oldu tabi ama isteme falan ayrı günlerde yaptı o. Herkesin adeti faeklidir biz sadece damatlık aldık düğünde almadık aynı takımı giydi sadece gömlek ve kuşak takımı aldım düğün zamanı. Bohca yi da sadece düğünde cikardik
Bencede öyle olur ama canm ya kac tane takım alcaz :) kravat ve gömleğini degistirsin kınada olur yani nisandaki pantolon ve ceketini giyer
Var canm istemeye gelirken yani sözde o akşam olcak zaten orda giycek onuBen kınayi da evde yaptım kadınlar arasinda o yüzden ole bi sıkıntım olmadı. Hic mi yok takım elbisesi. Giyer di kınada
Var canm istemeye gelirken yani sözde o akşam olcak zaten orda giycek onu
olur mu canm öyle benim kıyafetim farklı olsun diye yorum almıştımda damada da ondan öyle düşünüyodum :) ama haklısın aslında yenide alınsa erkeklerinki takım elbise bayanlarınki kadar dikkat çekmiyor. gömlek kravatla ayarlanabilirTmm kınada da onu giysin canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?