• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nişan..

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Çoook beğendiiimmmmm :16:

Tepsideki alyanslar sizin alyanslarınız mı? Ya biz sözlüm Türkiyeye geldiğinde izmirde alalım dedik ama alyanslar bende mi kalıcak o gün onlar mı getirip vericek ? Bilen varmııı ??

Ayrıca kuğu biblolara bayıldım. böyle bişi yapılabilir aslında nikah şekeri gibi olmuşş :69: du ben bunu bi düşüniimm :82:

canım annenden böyle bişey bekliyordum valla
ellerine sağlık,elbiseni de merak ettim sarı-yeşil karışımı mı acaba :)
kuğu biblolar ilginç olmuş önceden nikah şekeri vermek gibi
kağıdın üstündeki alyansları ve isminizin yazılışını çook beğendim
şimdiden hayırlı olsun canım mutluluklar :29:

Allah nasip ederse 1 eylülde nişanım olacak. Annemin kendi elleriyle yaptığı kıyafetimle uyumlu nişan tepsim, nişan makasım ve nişanda misafirlere dağıtmak için yaptırdığım hediye kuğu biblolarım :nazar::nazar::nazar:

çok güzeller annenin ellerine sağlık :) mutluluklar şimdiden bayıldım ben ..

çok güzelmiş canım allah tamamına erdirsin inşallah bir ömür boyu mutluluklar:71::71::71:

teşekkür ederim :71:

Canım çok güzelmişş hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşaallah :)) Nasıl heyecan var mı peki :))

teşekkür ederim :71: heyecan olmaz mııııı :)

çok güzeller Allah tamamına erdirsin :)

teşekkürler :71:

Çoook beğendiiimmmmm :16:

Tepsideki alyanslar sizin alyanslarınız mı? Ya biz sözlüm Türkiyeye geldiğinde izmirde alalım dedik ama alyanslar bende mi kalıcak o gün onlar mı getirip vericek ? Bilen varmııı ??

Ayrıca kuğu biblolara bayıldım. böyle bişi yapılabilir aslında nikah şekeri gibi olmuşş :69: du ben bunu bi düşüniimm :82:

teşekkürler :71: evet alyanslar bizim alyanslarımız, biz beraber aldık, alyanslar bende kaldı, işte kurdelesini falan ayarladık. Kuğu biblo da çok hoşuma gitiği için yaptırdım, bugünden hatıra bişey kalsın istedim, en mantıklısı biblo geldi :)

canım annenden böyle bişey bekliyordum valla
ellerine sağlık,elbiseni de merak ettim sarı-yeşil karışımı mı acaba :)
kuğu biblolar ilginç olmuş önceden nikah şekeri vermek gibi
kağıdın üstündeki alyansları ve isminizin yazılışını çook beğendim
şimdiden hayırlı olsun canım mutluluklar :29:

teşekkür ederim canım, elbisemde yeşil üzerine altın sarısı işlemeler var, ona uydurduk işte tepsinin renklerini :)

çok güzeller annenin ellerine sağlık :) mutluluklar şimdiden bayıldım ben ..

teşekkür ederim :71:

Back