- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
- Konu Sahibi Birdilimkek
-
Acaba hangi hadis kitabında gördünüz bunu? Peygamber Efendimiz doğruluğuna yemin etmiş diyorsunuz Allah in peygamberi yemin etmese inanmayacak misiniz? sanki yalan mı söyleyecek?
Anne olma isteğinizi çok iyi anlıyorum. Bunu ben de istiyorum. Ama her okuduğunuza inanmayın lütfen. Peygamber efendimiz doğruluğuna yemin etmiş yazıyor peki bunun doğruluğunun ispatı nedir?
Kuran-ı Kerimde geçiyor mu?
Bence Allah'a sığının emin olun hiç ummadığınız anda yardım edici bir kuvvet bulursunuz.
Bu tür , gerçekliği ispatlanmamış şeyler ise ancak sizin umudunuzu kırar.
Her okudugunuza inanmayin derken? Bu bir hadis canim kulaktan dolma şeylere inanacak kadar hafif yasamiyoruz dinimizi. Bizi uyaracagina etrafinda dinini cok iyi yaşayan alim seyh ya da cemaat uyesi varsa ondan öğrenebilirsin.
Peki inanmamak size kalmis. Bu arada ben de bugün hamile oldugumu öğrendim:) dinimizi tam bilmiyoruz ve tam yasayamiyoruz. Iyi arastiran bilen herkes nisan yagmuru sifasini da bilir ve daha nice guzel bilgiler var. Illaki büyük kaynak istiyorsaniz Mahmut Efendi kaynaklarinda bunun gibi bircok guzel bilgi bulabilirsiniz. Inananip inanmamak sizin tercihiniz ama hurafe bilgi demek de sizin gunahinizdir. Cok rahatsiz olsuysaniz actigim topikle ilgilenmeyin arkadaslar
Merhaba canım bende bırıktırdım nısan yagmurunu uzerıne dualar okudum ıctım sızde dua okudunuzmu hamıle olmanıza cok sevındım hayırlısıyla saglıklı bı şekılde kucagınıza alırsınız ınsallah nısan yagmuru banada şifa olur ınsallah neler okudunuz ne zaman ıctınız bılgı verırsenız cok sevınırımBu aralar havalar yagmurlu arkadaslar ben ozellikle hamile kalmak icin yagmur suyu biriktirdim suzdum mis gibi oldu Rabbim den umut kesilmez peygamber efendimiz s.a.v dogruluguna dair yemin etmiş. Denemenizi tavsiye ederim
Canim ben biriktirdim burada hafız bir kadina okutacaktim ki hamile oldugumu ogrendim cok şükür. Ama suyu yine buzdolabinda saklayacagim sifa niyetine her hastaliga kullanilabilir. Mumkunse arapcayi tam okuyabilen birine okut ki tam olsun her kelimesi her harfi. Okunacak sure ve ayetler yukaridaki resimde yazildigi gibi. Rabbim tez zamanda sana da hayirli evlatlar versinMerhaba canım bende bırıktırdım nısan yagmurunu uzerıne dualar okudum ıctım sızde dua okudunuzmu hamıle olmanıza cok sevındım hayırlısıyla saglıklı bı şekılde kucagınıza alırsınız ınsallah nısan yagmuru banada şifa olur ınsallah neler okudunuz ne zaman ıctınız bılgı verırsenız cok sevınırım
Canım cok tesekkkur ederım cevap yazdığın için arapcayı ben okuyabılıyorum kendım okudum ınsallah şifasını görürüm bende buzdolapta saklıyorum 7 gün içicem ınsallah sız hamılesınız dua edersenız sevınırımCanim ben biriktirdim burada hafız bir kadina okutacaktim ki hamile oldugumu ogrendim cok şükür. Ama suyu yine buzdolabinda saklayacagim sifa niyetine her hastaliga kullanilabilir. Mumkunse arapcayi tam okuyabilen birine okut ki tam olsun her kelimesi her harfi. Okunacak sure ve ayetler yukaridaki resimde yazildigi gibi. Rabbim tez zamanda sana da hayirli evlatlar versin
Ederim tabi ki ne demek sen de bana et insallah sagliklidir bebegim henuz cok cok cok kucuk insallah bana tutunurCanım cok tesekkkur ederım cevap yazdığın için arapcayı ben okuyabılıyorum kendım okudum ınsallah şifasını görürüm bende buzdolapta saklıyorum 7 gün içicem ınsallah sız hamılesınız dua edersenız sevınırım
Allahım saglıklı sıhhatlı hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsın yavrunu canım dualarım senınle hayırlı sağlıklı bır gebelık gecırırsın ınsallahEderim tabi ki ne demek sen de bana et insallah sagliklidir bebegim henuz cok cok cok kucuk insallah bana tutunur
Canim ben içmeden hamile kaldim ama bebegim düştü malesef. Ilk defa bu ay ictim bakalim insallah şifa olur. Bazi insanlar her ne kadar inanmasa da ben hadislere ve dinizmizde önerilen şifa metodlarina inaniyorum. Sen ictin mi peki son durumun nedirMerhaba canım bende bırıktırdım nısan yagmurunu uzerıne dualar okudum ıctım sızde dua okudunuzmu hamıle olmanıza cok sevındım hayırlısıyla saglıklı bı şekılde kucagınıza alırsınız ınsallah nısan yagmuru banada şifa olur ınsallah neler okudunuz ne zaman ıctınız bılgı verırsenız cok sevınırım
Ben içtim csnım ama henüz yok bebiş maalesef evet bende cok inanıyorum hadıslere şifa ayetlerıne hayırlısı artık Rabbım dualarımızı kabul eder inşallahCanim ben içmeden hamile kaldim ama bebegim düştü malesef. Ilk defa bu ay ictim bakalim insallah şifa olur. Bazi insanlar her ne kadar inanmasa da ben hadislere ve dinizmizde önerilen şifa metodlarina inaniyorum. Sen ictin mi peki son durumun nedir
Amin insallah canim benimmmmBen içtim csnım ama henüz yok bebiş maalesef evet bende cok inanıyorum hadıslere şifa ayetlerıne hayırlısı artık Rabbım dualarımızı kabul eder inşallah
AynenAnne olma isteğinizi çok iyi anlıyorum. Bunu ben de istiyorum. Ama her okuduğunuza inanmayın lütfen. Peygamber efendimiz doğruluğuna yemin etmiş yazıyor peki bunun doğruluğunun ispatı nedir?
Kuran-ı Kerimde geçiyor mu?
Bence Allah'a sığının emin olun hiç ummadığınız anda yardım edici bir kuvvet bulursunuz.
Bu tür , gerçekliği ispatlanmamış şeyler ise ancak sizin umudunuzu kırar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?