Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

Günaydııııııııııııııııııııııııııın herkeseeeee... Harika bir gün olsun inşallah hepimize..

Canımmmm, çok sevindim, inşallah herşey yolunda gider , dualarımız seninle.. sen de içini ferah tut, olumlu düşünmeye çalış tatlım.. Ne zaman kesinleşecek peki?

İnşallah nisan denemeleri uğurlu gelir ve mayıs ayında bebişinin haberini alırsın..:)

İnşallah hamişsindir tatlım..

Senin de batın geçti sanırım? var mı bir gelişme arkadaşım?

Canımmmmmmmm..:) Valla bugün mesaj atacaktım sana nerede bu kız diye merak ettim çok.. O dediğin normal gibi hayatım, devamı falan gelmediyse salla gitsin, kızların dediği gibi mevsimsel birşeydir..

Bu ay benim de adetim garip geçti daha yoğundu ve ağrılıydı.. Sanırım soğan suyu işe yarıyor..İnşallah yani..:)) 11 inde gideceksin doktor değil mi? bak aklıma yazdım tarihi, döner dönmez haber ver kuzum.. Bu ay ben de salmaya karar verdim valla, kociş ne zaman isterse o zaman yapıcam, günde 1 yok 2 günde bire falan takılmıycam.. olacak olan oluyor çünkü, günde 5 kez de yapsan haftada 1 de yapsan hikaye:) Tutacağı varsa tutacaktır.. İşler nasıl gidiyor bu arada? var mı bir değişiklik gelişme?

Canim benide listeye alirmisin bat tarihim 23 nisan tesekkurederim :))

Ekledim sizi listeye kızlar:) Bol şans hepimize:))

çok güzel canım inşallah sorunsuz geçer mide bulantısız hamileliğin, bende de şimdilik bir bulantı yok, pek yemeklerde kokmuyor şimdilik :)) baklaım önümüzde daha çok günler var neler neler yaşıyacağız kim bilir :))

benden de istemedi doktorum şimdilik tahlil sanırım bu gittiğimizde söyler canım ben böyle düşünüyorum yani :))

:):) olur mu olur da annemerimiz dah iyi bilri benim eltimin 1 erkek cocugu var 1 gorumcemin de erkek diger gorumcem de erkek bebek bekliyor 4 aylik hamile bana da telefonla arayip kiz bekliyoruz senden diyor :) annem de benim iki kizim oldu sen oglan dogur diyor hayirlisi diyorum hic oyle bisiyim yok saglikli olsun da INSALLAH bu ay hepimizin yuzu guler de hamilelik donemimizde de dertlesiriz bol bol canim

Günaydın kızlar ya biz korunmayı bıraktık ama her iliskiden sonra kasıklarım çok ağrıyo normal mı bu ?

Tes ederiz canimm :)

tüliiiiiin
biz de seni seviyoruz kuzummm... biz çığlık çığlığa seviniyoruz ayrıca senin adına zaten:)))) sen sakin durabilirsin:))

kayınvalidemde bana diyoki senin erkek olsun diyo eltiminde kız olacakmış o öyle istiyo :) eltimde aşılamaya gidiyo inşallah onunda tutar bu ayy..hele bi hamiş olalımdaaaa neler yapmayızki canım yaaaa :)

kayınvalidemde bana diyoki senin erkek olsun diyo eltiminde kız olacakmış o öyle istiyo :) eltimde aşılamaya gidiyo inşallah onunda tutar bu ayy..hele bi hamiş olalımdaaaa neler yapmayızki canım yaaaa :)

sorma aklimda bi patikler var sehir disinda bi yerde ama hele bi hamis sin cevabini aliyim oraya gider alirim :) daha neler nelerrr

Herkese bol şans.. bol bebişli, hamişli bir liste olsun inşallah..

lata : 8 Nisan HAMİLEEEE
tulins : 4 Nisan HAMİLEEEE

angel575
hayat1983
poisa
adaeylem
meleksimam
Mavi_Masal
irmegan
bebişim09
azrammm544
ilkbhr
gamze3737
asia
yasmin87
bbpp
paris68
egzantrikressam
Aeroplain

pnnar : 1 Nisan
ozer : 1 Nisan
melihayigit : 1 Nisan
dilekkk88 : 1 Nisan
dundun : 2 Nisan
ruveyda12 : 2 Nisan
mukut31 : 3 Nisan İnşallah hamiş..:)
berceste : 5 Nisan
glchn : 5 Nisan
pedro : 5 Nisan
ay_nur : 6 Nisan
seastire : 6 Nisan
tuze : 6 Nisan
safizin : 7 Nisan İnşallah hamiş..:)
yasamım : 7 Nisan
sevilco : 8 Nisan
elabebek : 8 Nisan
RomaRoma : 9 Nisan
ferem : 11 Nisan
edaerdugan : 12 Nisan
canom : 13 Nisan
kokoci : 13 Nisan
ness66 : 14 Nisan
vitamin87 : 14 Nisan
siyahkugu : 15 Nisan
havvam87 : 15 Nisan
belus : 16 Nisan
gül-sen : 18 Nisan
ebneha : 18 Nisan
_figen_ : 18 Nisan
ofpufya : 19 Nisan
34moni53 : 19 Nisan
lalinda : 20 Nisan
nazende : 20 Nisan
fundurtan : 21 Nisan
tugram1 : 21 Nisan
huzurlumutlu : 22 Nisan
kelam : 22 Nisan
_DoLuNaY : 22 Nisan
9ay : 23 Nisan
Btlkubra : 23 Nisan
Banu_K : 25 Nisan
mavusbebek : 26 Nisan
fatimaaaa : 27 Nisan
Berrak : 27 Nisan
pembemasal : 29 Nisan
hayatcokzor : 29 Nisan
karamela8585 : 29 Nisan
ebru_1907 : 29 Nisan
deryaf : 29 Nisan
kader1982 : 29 Nisan
ozgezeren : 30 Nisan
superisi_21 : 30 Nisan
ErGiNSeNa : 30 Nisan
Ozlem2334 : 6 Mayıs

Elossa : 2 Nisan Mayısa İnşallah..
eceli54 : Mayısa İnşallah..

Son düzenleme:
Günaydın fıstıklarımm :))

hakkatten bugün çok güzel bir gün :)) tülincimmmmm tekrar tekrar çok gözün aydın canımcımmm çok sevindik hepimiz :)) nasıl öğrendiğini bir ara anlatırsın artık :))

hayırlı uğurlu olsun tülin arkadaşım allah tamamını erdirsin inşallah

Hayirli olsun canim dun duyduk cok sevindik insallah gun gectikce hamis sayimiz artar Allah dualarimizi kabul ettsin Amin

canım tekrar tebrik ediyorum seni hayırlı olsun ...
allahım kucağına sağlıkla almayı nasip etsin...
canlarım tekrar teşekkür ediyorummm , umarım hepiniz yaşarsınız bu heyecanı, şuan hiçbirsey hissetmiyorum baş sönmeleri dışında ama çok komik kendinizi kurulmuş bebek gibi hissediyorsunuz
canımmm bizde senı cok seviyorussss. dahaaaaa cok sey paylaşıcaz inşşş:):)

tamam bende bu dakkadan itibaren düşünmeyi kesiyorum o zaman. gözlerimi kapatıp vazifemşi yapıcam sadece:):)
vazife değil özlemimmmmm zevk almaya bakacaksın söyletme bebem beni allah allah ben mi öğretecem sana
kızlar herkeze gunaydınnn nasılsınız...tulınımde burdaymıs tatlım cok sevındım anlatamam sana senınde gozun aydın olsun :))tebrık ederım optum yanaklardanda...
canım bende seni çok öpüyorum i tekrardan tebrik ediyorum...
devam tabi bak ben çalışmaları bıraktım kaldım , hersey psşikolojik unutun kızlar çıkarın kafanızdan
çok teşekkür ederimmm hayatrım..
ne kadar mutlu oldugumu anlatamam canim. ozellikle mart listesinden beri takip ettigim dostlarin hamile haberlerini duyunca gozlerim doluyor mutluluktan Allah saglikli mutlu bir hamilelik ve cekirdek ailenize omur boyu saadet ihsan eyler insallah
çok merci canım ...inan sizlerden gelecek haberlerde beni çok mutlu edecek..iyi dileklerin için teşekkür ederim...
tüliiiiiin
biz de seni seviyoruz kuzummm... biz çığlık çığlığa seviniyoruz ayrıca senin adına zaten:)))) sen sakin durabilirsin:))

biliyorum kuzummmmm biliyorummmm çığlıklarını taaa buradan duydum ben dünnn

Teşekkürler, Hadi hayırlısı inşallah

bende batımı bilsemde listede tarihli olarak yer alabilsem keşkeee böyle karambole beklemekte en kötüsü yaaa

bende batımı bilsemde listede tarihli olarak yer alabilsem keşkeee böyle karambole beklemekte en kötüsü yaaa

Olsun hayatım, neticede listedesin, tarihli tarihsiz farketmez:) Sen doktora gittin bu arada di mi? güzel de geçti sanırım, inşallah son listen olur senin, bebiş haberini alırsın bir an önce:)

vazife değil özlemimmmmm zevk almaya bakacaksın söyletme bebem beni allah allah ben mi öğretecem sana

:)))))))))) öğret zaten kızım artık.

Olsun hayatım, neticede listedesin, tarihli tarihsiz farketmez:) Sen doktora gittin bu arada di mi? güzel de geçti sanırım, inşallah son listen olur senin, bebiş haberini alırsın bir an önce:)

kuzu yaz bakim bana ordan bi 6-7 mayıs:):):)

evet cnm dün gittim testler istedi.. kahverengi lekelenmem verdi gebelikten bile şüphelendi :) ben pek umutlu değilim ya bakalım... testlerin sonucunda görüşürüz haftaya doktorla... inşallah kuzum hepimizin son listesi olsunda hamiş oluverelim hemencik :)

Olur mu olur yani, valla inşallah da hamişsindir tatlım:) evet evet, hepimiz hamiş çıkalım şu nisan mayıs ayından inşallah.. yaza kalmayalım hiçbirimiz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…