- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.541
Günaydııııııııııııııııııııııııııın herkeseeeee... Harika bir gün olsun inşallah hepimize..
Canımmmm, çok sevindim, inşallah herşey yolunda gider , dualarımız seninle.. sen de içini ferah tut, olumlu düşünmeye çalış tatlım.. Ne zaman kesinleşecek peki?
İnşallah nisan denemeleri uğurlu gelir ve mayıs ayında bebişinin haberini alırsın..:)
İnşallah hamişsindir tatlım..
Senin de batın geçti sanırım? var mı bir gelişme arkadaşım?
Canımmmmmmmm..:) Valla bugün mesaj atacaktım sana nerede bu kız diye merak ettim çok.. O dediğin normal gibi hayatım, devamı falan gelmediyse salla gitsin, kızların dediği gibi mevsimsel birşeydir..
Bu ay benim de adetim garip geçti daha yoğundu ve ağrılıydı.. Sanırım soğan suyu işe yarıyor..İnşallah yani..:)) 11 inde gideceksin doktor değil mi? bak aklıma yazdım tarihi, döner dönmez haber ver kuzum.. Bu ay ben de salmaya karar verdim valla, kociş ne zaman isterse o zaman yapıcam, günde 1 yok 2 günde bire falan takılmıycam.. olacak olan oluyor çünkü, günde 5 kez de yapsan haftada 1 de yapsan hikaye:) Tutacağı varsa tutacaktır.. İşler nasıl gidiyor bu arada? var mı bir değişiklik gelişme?
Ekledim sizi listeye kızlar:) Bol şans hepimize:))
Herkese Selam,
Uzun zamandan beri giremiyordum nete. Hamişlerin gözü aydın.Hepsi adına çok sevindim. İnşallah sağlıklı sihhatlı doğumlarını gerçekleştirip minişleri kucaklarına alırlar.
Kızlar galiba bende hamileyim. Galiba diyorum çünkü 1 yıl önce Mol gebeliği geçirdim. Dün günüm 2 gün geçti diye doktora gittim. Ultrasonda baktı. Yok birşey normal gecikmedir dedi fakat HCG 517 çıktı. Açıklaması da hafif bir hamilelik var ama gebe diyebilmek için bu sayının 1500-2000 olması gerekli dedi. Valla şimdilik hamileyim gibi görünüyor tabiki bir aksilik çıkmazsa. Arkadaşlar, bu aralar herzamankiden daha çok desteğe ve duaya ihtiyacım var.
Allah olanın da olmayanında yardımcısı olsun.:2:
Canımmmm, çok sevindim, inşallah herşey yolunda gider , dualarımız seninle.. sen de içini ferah tut, olumlu düşünmeye çalış tatlım.. Ne zaman kesinleşecek peki?
allahım inşallah herkese en hayırlı zamanda hayırlı bi evlat verir benim de 10 nisan daha sonra korunmayı bırakıcazz:)inşallah bu sefer sağlıklı bi bebeğim olur dua edin ne olur bende sizin için dua edicem allah kimseye evlat acısı yaşatmasın
İnşallah nisan denemeleri uğurlu gelir ve mayıs ayında bebişinin haberini alırsın..:)
iyi akşamlar kızlarrr nasılsınız bakalım ben çok yorgunum ama forma bakmadan yatmak istemedim müjdeli haber varmı diye ve iki güzel haber almışız
lata ve mukut31 tebrik ederim canlarım sizin adınıza çok sevindim darısı bizlere inş
bata son 2 gün ne renglimden nede hamilelikten bir belirti yok bakalım hangisi çıkacak:44::44:
İnşallah hamişsindir tatlım..
canım inşallah bende buradaki herkez icin dua ediyorum.rabbim enkısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin.rabbimin katında en deyerli dua müslümanın müslüman kardeşine yaptıgı duadır diye biliyorum birbirimizi tanımıyoruz ama canı gönülden birbirimize dua ediyoruz bu nekadar güzel birşey deyilmi
Senin de batın geçti sanırım? var mı bir gelişme arkadaşım?
Iyi aksamlar kizlar! Ben son gunlerde cok yogun calisiyorum. Haftanin 3-4 gunu sehir disindayim. Her sabah 4-5 gibi uyanip aksam 9-10 gibi eve geliyorum. O nedenle bir turlu giremedim. 50-60 sayfa olmus, nasil yetisecegim
esim da rahatsizladi. nisan ayi icin bir turlu calismalara baslayamadik. peki sizlerden ne haber? yakinlarda sonucunu alan oldu mu? beni guncellerseniz cok sevinirim :)
Bir de size bir sorum var. Benim reglim 4 gun once bitti ama son 2 gundur peceteye pembe pembe geliyor. Lekelenme oluyor. Hayatimda ilk defa boyle oldu. Sizce normal midir? Hic boyle bir durum yasadiniz mi?
Canımmmmmmmm..:) Valla bugün mesaj atacaktım sana nerede bu kız diye merak ettim çok.. O dediğin normal gibi hayatım, devamı falan gelmediyse salla gitsin, kızların dediği gibi mevsimsel birşeydir..
Bu ay benim de adetim garip geçti daha yoğundu ve ağrılıydı.. Sanırım soğan suyu işe yarıyor..İnşallah yani..:)) 11 inde gideceksin doktor değil mi? bak aklıma yazdım tarihi, döner dönmez haber ver kuzum.. Bu ay ben de salmaya karar verdim valla, kociş ne zaman isterse o zaman yapıcam, günde 1 yok 2 günde bire falan takılmıycam.. olacak olan oluyor çünkü, günde 5 kez de yapsan haftada 1 de yapsan hikaye:) Tutacağı varsa tutacaktır.. İşler nasıl gidiyor bu arada? var mı bir değişiklik gelişme?
Canim benide listeye alirmisin bat tarihim 23 nisan tesekkurederim :))
Günaydın ..aranıza ben de aktılabilir miyim? 2,5 yaşında oğlum var daha 2 hafta öncesine kadar hamileliği aklımdan bile geçirmiyordum. Çevremdekiler ve oğlumun kardeş sevgisi beni ikna ettiller. Aranızda benim gibi küçük çocuğu olup ta tekrar hamilelik düşünenler var mı? ikisi birden arkadaş gibi büyüsün istiyorum bir yandan da endişeleniyorum. Çalışıyorum 2 çocuk çok mu ağır gelir:26:. Hayırlısı olsun. Reglim 28 martta bitti ve korunmayı bıraktık. Batım 21 Nisan hadi hayırlısı , herkezin istediği bebişler gelsin:119:
Ekledim sizi listeye kızlar:) Bol şans hepimize:))