Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

tatlımm bugun cok ıyıyım teyze oldun haberın yokmu gecmısı okumadınmı teyzesı mınnosum gelıyor:))

Haberını aldımda geldim topiceeee yoksa cok isim var. Cok mutlu oldum ınan. Allah bize de nasip etsin dua ett. Sağlıkla kucagına al insallah bebeiskoyu. Canım benımmm:)

oldu tabı tatlım bugun 3. gunum. Pazartesi aksamı bosaldı bende kırmızılar. gunduz kahverengı leke gelmıstı. yok canım gittim 2 tüp kan verdim geldim. sonuclar yarın cıkacak. cuma aksamı nöbetci ya doktor. o zaman gidip baktırcam

:)))ye teyzesı ye ye :))allahım sen bu guzel arkadaslarıma her bırıne guzelım evlatlar nasıp et kucaklarımıza en kısa zamanda almamızı nasıp et ya rabbım....

inşallah tatlım inşallah.. AMİN...Bizim için çok dua et tatlım hamile bayanların duası çok kabul olurmuş..

ben bayağı bi kopmuşum burdaki haberlerden o zaman.. canım herşey güzel çıkcak inşallah..

kizlar banada dua edin nisan banada ugur getirsin ben yurtdisindayim kimsem yok burda bi bebisim olsa yanlizligimi giderecek :)

kizlar banada dua edin nisan banada ugur getirsin ben yurtdisindayim kimsem yok burda bi bebisim olsa yanlizligimi giderecek :)

Allah en yakın zamanda bir bebişle yanlızlığını gidersin arkadaşımm...

slm kızlar nasılsınız evde yoktum yeni geldim yeni hamile haberleri varmı

hoşgeldin arkadaşım.. lata hamile:))))))))))

canımmmm yaaaaaaaaa çok sevindim hayırlı olsun inşallah.yazdıklarını okuyunca tüylerim diken diken oldu yaşadığım duygular aklıma geldi.:))).rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu......

slm anne adayları aranızda yeniyim şu an 4 yaşında bir oğlum var ikinci bebeği istiyoruz hayırlısıyla Allah nasip kısmet ederse ... burada bebiş isteyenlere Allahım tez zamanda kucaklarına almayı nasip etsin...

:)))ye teyzesı ye ye :))allahım sen bu guzel arkadaslarıma her bırıne guzelım evlatlar nasıp et kucaklarımıza en kısa zamanda almamızı nasıp et ya rabbım....

oy oy ooyyy yerim ben senin mercimeğini :))))))))) çoook çok sevindim latacım,hayırlı olsun,sağlıkla kucağına alman dileğiyle bitanem :))

gülsenımmmmmmmmmmmmmmm canım temızlık yapıyorum yemege mısafırım var yemek yapıyorum kuşummmmmm nbr nasılsın benım hıc umıdım yok bu aydanda

bu güzelim havada biz çalışıyoruz yaaa hemde hapishane gibi bir binadaaa of allahım offf... ev hanımımı olsam ne yapsam bilemedim vallaaaa :))))

olsun fıstık çalımak iyidir :))) ben de çalışıyorum canım,yanlız değilsin yani :)))

yaa tabiki çalışmak gibisi yok ama bi yandanda keşke ev hanımı olsam diyorumm sonra şöyle bi düşünüyorum yok yok sen ev hanımı olamazsın kafayı yersin evde diyorum :) takılıyorum işte öyle canımm :)

valla bence en güzeli çalışmak kızlar keşeke bende bi iş bulsamda çalışsam evde otur otur nereye kadar çalışmak gibisi yok bence.Allahım inş bi iş bulurumda çalışırım(amin)

emin ol bazen benim de aklımdan geçiyor acaba ev hanımımı olsam diye.Arada sırada kendime izin veriyorum şirkete gitmiyorum,ve o evde kaldığım günler gerçekten çok sıkıcı oluyor.Canım hiç bir şey yapmak istemiyor o zamanlar,ne temizlik ne yemek ne giyinmek ne de dışarı çıkmak...ama işten eve geldiğim zaman nedense daha bir enerjik oluyorum ve daha programlı ve düzenli oluyorum:)))

bu güzelim havada biz çalışıyoruz yaaa hemde hapishane gibi bir binadaaa of allahım offf... ev hanımımı olsam ne yapsam bilemedim vallaaaa :))))

irmegan şuan seninle aynı depresyonu yaşıyoruz iş iş iş bitmiyorda az camdan bakıyorum ahhhhh ahh deyip iç geçirip askerliğe devam diyorum :))
bakarsın anne oluruz azda evde yatar yuvarlanır sonra gene işe dönmek için ahh çekeriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…