- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.301
tatlımm bugun cok ıyıyım teyze oldun haberın yokmu gecmısı okumadınmı teyzesı mınnosum gelıyor:))
canım süper valla sen halletmişin hormon işini inşallah güzel sonuçlar cıkar canım...sadece hormon testinde kanmı alıyorlar tatlım, neler yaptın bi söyle kuzum yaa:)) hem adetin 3. günü gitmen gerekiyordu. sen adet olalı üç gün oldumu ki..
slm tatlım hoşgeldin nisan topiğine.. inşallah nisan bize isteğen herkese uğurlu gelir canım..
:)))ye teyzesı ye ye :))allahım sen bu guzel arkadaslarıma her bırıne guzelım evlatlar nasıp et kucaklarımıza en kısa zamanda almamızı nasıp et ya rabbım....
Haberını aldımda geldim topiceeee yoksa cok isim var. Cok mutlu oldum ınan. Allah bize de nasip etsin dua ett. Sağlıkla kucagına al insallah bebeiskoyu. Canım benımmm:)
oldu tabı tatlım bugun 3. gunum. Pazartesi aksamı bosaldı bende kırmızılar. gunduz kahverengı leke gelmıstı. yok canım gittim 2 tüp kan verdim geldim. sonuclar yarın cıkacak. cuma aksamı nöbetci ya doktor. o zaman gidip baktırcam
kizlar banada dua edin nisan banada ugur getirsin ben yurtdisindayim kimsem yok burda bi bebisim olsa yanlizligimi giderecek :)
slm kızlar nasılsınız evde yoktum yeni geldim yeni hamile haberleri varmı
KIZLARRRR BEN GELDIMM...VE SIZE BUYUK BIR MUJDEM VAR TEYZOSLARR YEGENINIZ GELIYORRR 10-yada 15unluk hamıleymısım kan degerım 142 cıktı cok guzel duygu kızlarrr anlatamam sıze rabbım hepınıze nasıp etsın bızlerde saglıklı kucagımıza almamızı nasıp etsın....
inşallah tatlım inşallah.. AMİN...Bizim için çok dua et tatlım hamile bayanların duası çok kabul olurmuş..
ben bayağı bi kopmuşum burdaki haberlerden o zaman.. canım herşey güzel çıkcak inşallah..
allah en yakın zamanda bir bebişle yanlızlığını gidersin arkadaşımm...
Hoşgeldin arkadaşım.. Lata hamile:))))))))))
hoşbulduk cnm inş bizlerde hamiş kalırız ama benim kırmızılar gelcek sanırım
kırmızılar gelmeden,, umut kesmek yok tatlım..
:)))ye teyzesı ye ye :))allahım sen bu guzel arkadaslarıma her bırıne guzelım evlatlar nasıp et kucaklarımıza en kısa zamanda almamızı nasıp et ya rabbım....
bu güzelim havada biz çalışıyoruz yaaahemde hapishane gibi bir binadaaa of allahım offf... ev hanımımı olsam ne yapsam bilemedim vallaaaa :))))
olsun fıstık çalımak iyidir :))) ben de çalışıyorum canım,yanlız değilsin yani :)))
yaa tabiki çalışmak gibisi yok ama bi yandanda keşke ev hanımı olsam diyorumm sonra şöyle bi düşünüyorum yok yok sen ev hanımı olamazsın kafayı yersin evde diyorum :) takılıyorum işte öyle canımm :)
yaa tabiki çalışmak gibisi yok ama bi yandanda keşke ev hanımı olsam diyorumm sonra şöyle bi düşünüyorum yok yok sen ev hanımı olamazsın kafayı yersin evde diyorum :) takılıyorum işte öyle canımm :)
valla bence en güzeli çalışmak kızlar keşeke bende bi iş bulsamda çalışsam evde otur otur nereye kadar çalışmak gibisi yok bence.Allahım inş bi iş bulurumda çalışırım(amin)
bu güzelim havada biz çalışıyoruz yaaahemde hapishane gibi bir binadaaa of allahım offf... ev hanımımı olsam ne yapsam bilemedim vallaaaa :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?