Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

olurmu tabıkı hayra almet tatlım bır dusunsene yuzunde bır sıvılce cıkıyor sıkmak ıcın elımızı surdguumuzde canımız acıyor bırde sıkıp ıltıhabı dısarı atsın dıye batlattıgımızda nasıl agrı oluyor tatlımm bende cok agrılı adet sancısı cektım benım sag tarafım cok agrımıstı walla banu sana yarıyor bu ıs demedı deme..adet kanaman nasıldı az mı cokmu kahe lekelenme varmıydı tatlım devam et sogan kurune fazla degıl 10 gun kullan yetrlı olcak senın ıcınde...

İnşallah tatlım.. valla üşütmem çok zor, 2 kat çorap giyiyorum ki biri yün çorap, ve ayakta iş yapacaksam terliğim de ayağımda mutlaka.. geçen ay hatta yalel söyledi diye, belimi falan sürekli sardım kalın giyindim.. e çalışmıyorum da zaten evdeyim, üşütmedüm yani, eminim bundan, ama dediğin gibi içerde birikmiş şeyler vardıysa belki akıntısız adetle attı ben de belki onun etkisini hissediyorum hala.. bu ay devam edicem soğan kürüne zaten, haftaya başlayacağım bir 10 gün daha kullanayım, inşallah işe yarar, bu ay olmasa da diğer aylara olur belki faydası:)

ayyy ıns tatlım ıns banusum sen esınle nereye gıdıyorsunuz hayırdır....

tatlım gecen ay bende de oyle olmustu galıba bozuk o test ıstersen yenı bır test yap bakalım sonucuna....

Canım valla sabah evden çıktıktan sonra en yakın eczaneden aldım başka yakınlarda eczane yoktu..şimdi iş yerindeyim öğle tatilindede yine yakınlarda eczane yok...

zaten sabah yaptım moralim bozuldu ya,artıkın yapmam bat günümü bekliyim eğer olmazsam artık kan testine giderim canım :)

latacım daha o kanlardan çok vereceksin malesef tatlım..
olsun bebiş gelsinde sen varsınkanver..
bol bol dinleniyoruzzz..
ben kaçıyorum kızlar..

geçen ay 15 gün yaptım bu ay 10 gün yapcam tatlım :)

adetim normalden daha yoğundu ve hafif parçacıklı geldi bu sefer.. bir de işte bu ay adet öncesi ve işte şimdi hala kasıklarımda ağrılar devam.. İnşallah dediğin gibi olur latacımmmm:))) bizim bu h.sonu önemli zamanlarımız, biz de seyahatte gidiyoruz, eşimin ablasına oradan da , yeğeninin vaftiz törenine helsinkiye geçicez pazar günü, pazartesi tekrar eve dönüş, bakalım, inşallah denemeye fırsat buluruz arada:)

evet evet soğana devam. şimdi bat 29 nisan ya ondan 10 gün önce başlıcam 19 nisandan itibaren 10 gün içcem yani. ihmal etme sen de bence içmelisin.

tatlım sen bılırsın bekle ıstersen bozma morelını umutsuzluk yok tabıkı kolay degıl ama bırazdaha ınancı dusunmek lazım hayırlı ne zman ıse ozman olsund egılmı tatlım benım sıkma canını umutla ol herzman....

günaydın arkadaşlar buraya geçmiş herkes bende geldim
Hoşgeldiiin:) evet nisan denemelerine başladık ya buraya geçtik:))

evet evet soğana devam. şimdi bat 29 nisan ya ondan 10 gün önce başlıcam 19 nisandan itibaren 10 gün içcem yani. ihmal etme sen de bence içmelisin.

Haftaya başlıyorum kuzum bende:)) Hadi bakalım bebiş olarak döner inşallah bize bu soğan suları:))

canım geçen yıl yanımdaki masa arkadaşımın adeti yaklaşık 10 gün geçikti. bizde hamişsindir diye idrar testi yaptırdık.. kızın çıkmadı idrar testinde 10 gün geçmesine rağmen çıkmadı.. hala adet olmayınca birde kanda baktırdık.. ve hamişti,, :)) yani senin umutsuzluğa kapılman için çok erken.. banunun dediği gibi geç döllenme olmuşsa idrara hala geçmemiştir.

olur ınsallah tatlım morelını hep yuksek tut gelcek bır gun bebısın kucagına bol bol dua et tatlım rabbıme sıgın duycak bır gun dualarını...

bence moralim iyi yani çok takılmamaya çalışıyorum yalan yok aklımda kistlerim de önemli yer tutuyor. dualara devam, okunmuş hurmalara devam, biz herşeyi yapalım da takdir Rabbimin... hamile iken okunması iyi olan sureler var, bir araştır da onları da oku canım sen. ilk 3 ayda edilen dualar çok mühim diye okumuştum. yanlış olmasın ama galiba Yusuf suresi idi. yine de sen bir araştır bakalım.

walla bulun bırseycııkler yapın bulursunuz bır yolunu tatlım agrılaırın bence ıltıhabın atıyordur hhayırlısı ıyıce de gezcen buarda sen fırsatını buldgun zman degerlendır ve de sogan kurune devam artı folıc asıtıne...kullanıyorsun degılmı..

artık fırsat kolluycaz kocişle ehehehehe:))))
kullanıyorum hayatım, izmirdeyken doktora gitmiştim kontrole sonra başladım kullanmaya devam hala:)

tamam canım umutsuzluk yok her zaman Allah herşeyin en hayırlısını bilir..o ne zaman layık görürse o zaman..

ayy gerçekten mi canım ne kadar umut doldum şuan biliyormusun :) inşallah benimde öyledir canım ya :)

kızlar bişey daha sorucam bu geç döllenme dediğiniz şey nasıl oluyo ne zaman oluyo yani:26:

tamam tatlım ben bır bakayım canım benım dedıgımız taktır allahın cok dua ettım cuma gunlerı okudum dua ettım hersyın hayırlısını ıstedım....sende sogan kurunu denesene yoksa yaptınmmıı...kızlar yapın ıste bılmıyorum ama ıyı ıste rahımı yenılıyor temızlıyor yapın artık bas bas bagrıyoruz tabıkı bızım soylmemızle degıl acın arstırın bu konuyuda mantık ısı uygun gorursenız yapın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…