- Konu Sahibi pembemasal
-
slm ben yeni üyeyim benimde yarın regl olmam lazım ve sanırım bende nisan umutlularından olucam.Allah herkese hayırlı evlatlar nasib etsin :)
sekiz aylık evliyim ama daha 3 aydır falan düşünüyoruz ama nasib tabi
hayırlısı olsun en basta bende 1.5 yıllık evlıyım korunmayı aralaıkta bıraktık..sımdı umudum nısan ayına kaldı:)beklmekteyız...
umarım isteğine kavuşursun sabırla beklemek lazım.fazla düşünmemek gerek olacağı zaman olur zaten sitresde hamileliği engelliyormuş
umarım isteğine kavuşursun sabırla beklemek lazım.fazla düşünmemek gerek olacağı zaman olur zaten sitresde hamileliği engelliyormuş
ben de 10 aylik evliyim 3 aydir dusunuyoruz canim yarin yine doktora gidicem bi :) insallah mutlu haberler gelir cunku kanama oldu 3 gun cok az aktti bi bakiyim diyorumm :)
Merhaba tatlımmm..:) Yarın mı doktor işiniz? Hadi bakalım, inşallah güzel haberler gelir, bize de yaz dönüşte..
Kesin yazicam tatlim insallah senden de guzel haberleri alirizzz yarini iple cekiyorum da insallah kotu sonuclanmaz
İçini ferah tut tatlım, düşünme bişey bugün:) İnşallah hayatım inşallah hepimiz çok yakında veririz artık güzel haberleri :)
İçini ferah tut tatlım, düşünme bişey bugün:) İnşallah hayatım inşallah hepimiz çok yakında veririz artık güzel haberleri :)
Evet yaaa fazla bekletmesin bu bebişler bizi :))Ewet artik aylar gectii biz de hamileler kervanina katilalimm:)
banucum sende burdamısın her ıkı topıkte devam edıyoruz bana verdgın bılgıler ıcın tsk ederım tatlım ıcım rahatladı zaten cok takılmadım ama paylastım ıste..evet kocıs almadı nobet senın soyledgın hafta olacak yanımda:))
Evet yaaa fazla bekletmesin bu bebişler bizi :))
Arada bakıyorum tatlım buraya da yabancı değil çünkü yine bizim kızlar var :) Ne demek arkadaşım, işe yaradıysa sevinirim:) Kocişin ayarladıysa iyi bari bak güzel gelişme, inşallah tutar bu sefer diyorum hepimiz için..
ıns tatlım ıns...banucum burada yumurtlam hesaplamak ıcın bır kac sıte bakıyorum hemen hemen hepsı farklı tarıhler verıyo ozellıkle su 14 gun cıkar yada 1.gunde basla 14 say bu ısı yaptık mı yumurtlama tarıhlerı 20 ıle 30 arası tutmuyor hepsı celıskılı seyler ama ben senın dedıgın hafta 2o ıle 30 sıkı calısamam olur burada bır kac arkadas yabancı yumurtlık hesaplama sıtelrınden yapmısalr galıba sen boyle bır yerden bakmıstın degılmı sende de hepsı farklı tarıhler verdımı yoksa aynı tarhler mı ıcın yazıyordu bat tarıhlerımı yazmıstım sana mart 8 subat 7 ocak 5 oyle sıtelr varmıs kı hemen hemen yumurtalgın catladgı gunude yazıyormus o tıp sıtelerde senın baktıgın sıtede yazdımı boyle bır sey belırlı net bır gun ortaya verıyorlarmıs senın baktıgın yerde de boyle bırsey var mı...
ıns tatlım ıns...banucum burada yumurtlam hesaplamak ıcın bır kac sıte bakıyorum hemen hemen hepsı farklı tarıhler verıyo ozellıkle su 14 gun cıkar yada 1.gunde basla 14 say bu ısı yaptık mı yumurtlama tarıhlerı 20 ıle 30 arası tutmuyor hepsı celıskılı seyler ama ben senın dedıgın hafta 2o ıle 30 sıkı calısamam olur burada bır kac arkadas yabancı yumurtlık hesaplama sıtelrınden yapmısalr galıba sen boyle bır yerden bakmıstın degılmı sende de hepsı farklı tarıhler verdımı yoksa aynı tarhler mı ıcın yazıyordu bat tarıhlerımı yazmıstım sana mart 8 subat 7 ocak 5 oyle sıtelr varmıs kı hemen hemen yumurtalgın catladgı gunude yazıyormus o tıp sıtelerde senın baktıgın sıtede yazdımı boyle bır sey belırlı net bır gun ortaya verıyorlarmıs senın baktıgın yerde de boyle bırsey var mı...
Hayatım yabancı sitelerden de baktım ben, ama o çatlama zamanını falan bilmiyorum ilk kez senden duydum.. Onlarda da hepsi farklı günler veriyor, farklı dediğim yani biri 2 gün öncesi biri 2 gün sonrası gibi.. O yüzden karışık bu konu.. En iyisi sen dediğim tarihleri baz al ama ondan önce ve sonrada fırsat buldukça yakala kocişini değerlendirmeye çalış diğer zamanları da:)) Bir de bak bu ay istersen şu ovülasyon testlerinden alabilirsin?? gerçi biraz tuzlu galiba onlar ama varsa şansın deneyebilirsin.. Ama en az 7-8 siteye baktım senin için, 24 28 mart arası kesin yumurtlaman lazım:) O yüzden sen 20-30 de sağlam olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?