- Konu Sahibi pembemasal
-
Dünya emekçi kadinlar gününüz kutu olsun ♥
sağol tatlım, hepimizin kadınlar günü kutlu olsun...
Sagol tatlim artik fazla takilmiyormusunuz burda goremiyorum pek?
ben soğan kürüne başladım bir de bu ay pembemasal:)
Günaydıııın:) Pembemasal, nasılsın hayatım?
Özlem, dur yahu nereye hemen umut kestin, gerekirse beraber nisanı bekliycez kuzum şimdiden sıkma sen canını:)
yok sıkmıo merak etme, şimdiden su topiğide bir bakım imzamı atim dedim:):)
ehehehehe:)))) iyi yapmışsın o zaman bebeeem, biz yerimizi hazırlayalım da ne olur ne olmaz ama di mi:)))
hayaletcasper bılıncaltnda hep bebek oldumu bu tip rüyaalr mümkün bende hep gecen ay kız bebek görüyodum pembe masal canım o alkolun bır zarrı olmasın bence öyle hemen dra falan danısmadan kullanma
arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum. Henüz 2 aylık evliyim korunmuyoruz,normalde çok düzenli regl olurken (26 gün) bu ay 5 gün önce oldu neden olduğunu anlamadım. Ama regl mi yoksa yerleşme kanaması mı anlayamadım. Sanırım bende sizin gibi Nisan yağmurlarını beklicem herkese bol şanslar.Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah :))
hosgeldın canım nedenını pek bılemıycem ama benımde adetım düzenlıdır 28 günde gelır bebek calısmalarınız basladık ılk ay 1 gün ıkıncı ay 2gün 3.günse 3gün önce adet oldum benımde duydugum bebek calısmaalrı yapılan dönemlerde adette böyle erken gelme düzen bozulma oluyormusarkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum. Henüz 2 aylık evliyim korunmuyoruz,normalde çok düzenli regl olurken (26 gün) bu ay 5 gün önce oldu neden olduğunu anlamadım. Ama regl mi yoksa yerleşme kanaması mı anlayamadım. Sanırım bende sizin gibi Nisan yağmurlarını beklicem herkese bol şanslar.Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?