Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

ne iyisiii süpersinn:) Allahım banada göster o değeri ne kadardır istiyordun?

bi hamiş olayım en ince detayına kadar anlatcam kızlar zaten ben öncesinden anlıyorum okadar dinliyorum ki kendimi başka kimseyi duymuyorum:)))) şaka bir yana bu ay çok umudum olmasada içimdeki canavar bana ceee eeee yapmazsa sabırla beklicem ve her anın tadını çıkaracağım.

kızlar kasıklarımdaki aqrı çok ileri boyutta...dışarda biraz yürüyünce dahada rahatsız etti...şuan otururken bile kasıklarımda kasılmalar ve aqrılar var..hiç kesilmiyor...reqlime 12 gün var..testte yapamıyorum..ben hamile kalınca kasıklarım aqrır ilk önce...bukadar erken belirti vermesi mümkün deqil...bence bu başka bişey...patlıcak sanki yaa...kramp girer gibi zaman zaman kasılmalar oluyor...

ilk bebeqinmi canım?

benım fıkrım yarınkı sonuca gore sole tatlım.gercı ıdrar pozıtıf ama olsun saglam olsun suphe kalmasın.mını mını patıslerı verırsın kocana yarın :)))

canım o ne biçim düşünceler ole bidaha okımıyım herşey çok güzel olacak bebişlerin çokk güzel doğacakk...

canım geçmiş olsun mu desem hayırlı olsun mu bilemedim:) ya bi doktora gitsen diyorum anlar o ne olduğunu belki yumurtluyorsun belki başka bişii... ama benimde oniki gün var sağlı sollu kramplar ve göğüs ucu acıması ama hafif?

ilk bebeqinmi canım?

evet ilk bebeğim. bebekleri de çok severim abimin bebeklerine hep ben baktım. ama öleee bebek için yanıp tutuşacağımı hiç düşünmezdim. nolduysa düşükten sora oldu, hırs mı yaptım ne şaka maka ben denediğim ay hamile kalmıştım çok özenmedim heralde oldu şimdi çok istiyorum die nazlanıyo şekerlikk

irmegan cım bende hamileyimmm benide ekle listeye
hadi gözünaydın canım darısı bizlere inşallah

anammm bunu yyediyseniz buay mutlak hamilelik sizi bekliyor canım atom veriyorsun adama maşallah

Hmm her detayı derken anlamadım her detayımı oluşumunuda anlatacanmı kihkihikih;P

canım çok teşekkürler...
doktora gittim canım aqrının nedeninin bulamadı sadece soqan kürünü yapma dedi...bende direk bıraktım..yumurtamda pazar günü çatlıcak demişti doktorum çatlamıştır çoktan..canım senindemi bat 30 nisan...

aynen valla temızlık olunca mıs gıbı kokunca heryer ıcıme huzur doluyo :)) mutfak dolapları yaglanmıstı heryer gıcır gıcır oldu sımdı yemek yapmaya kıyamam :)

Yaa okumuyacam dıyorum daynamıyorumm cok sinirsiniz hee:)))) Ayy ne meraklıyım zaten basıma ne gedıyse ya meraktan yaaa!!! hahahahhhaha daliiiiiiiiiiiiiiinnn canım yaa su tartısmalı sayfa kacta ınan sonunu okudum basını merak ettım ööff yaa yine merak dedim:)))))))))))

470 lerde falan ama konu kapandı tatlım tatlıya bagladım ben kendı adıma.

slm kizlar nasilsiniz giremedim bugun yaaa tam actim bir ara okumaya basladim misafir geldi sonra da yemek falan derken bu saati buldu girmem yeni hamislerimiz varmisss soyle bir goz attim da hayirli olsun arkadaslar hepinizi tebrik ediyorum.hayirlisiyla allah kucaginiza almayi da nasip etsindarisi bizlerin basina insallahAMINNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…