Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

canım çok tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin , sağlıcakla... bizler için de da et, ben geçen ay da umutlandım ama son anda kırmızılar geldi. sinirlenmiştim bi süre girmicem siteye filan yazdım o zaman ama bak dayanamadım. sizlerden gelen güzel haberleri duymak daha da umutlandırıo insanı, bakalım hayırlısı. Allah hepimize , isteyen herkese versin canlarım. I'M BACK::))

canım çok tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin , sağlıcakla... bizler için de da et, ben geçen ay da umutlandım ama son anda kırmızılar geldi. sinirlenmiştim bi süre girmicem siteye filan yazdım o zaman ama bak dayanamadım. sizlerden gelen güzel haberleri duymak daha da umutlandırıo insanı, bakalım hayırlısı. Allah hepimize , isteyen herkese versin canlarım. I'M BACK::))

söyleseydin keşke tatlım fikir vermiş olurdun öyle yapim ben. benim içinde mucize tatlım kırmızılar gelsydi tedaviye başlicaktım çünkü sende umudunu yitirme Allahın izniyle hamile kalcaksın sende karamsar olma lütfen

lata-gulsen cok sevındım canlar.gulsencım degerın cooooooook ıyı masallah.latacım haftaya ıns bebısınıde gorursun tatlım ne guzekl gelısmeler bunlar nazar degmesın

bende yarın 11 bucukta dr dayım bakalım gorucezmı bebegı ama artık gormemız lazım sanırım.kalp atıslarınıda duymamız gerek 8.haftanın ıcındeyım hatta ortasında olucam yarın gergınım ve heycanlıyım.dıs ve mol gebelıktı ılk korkum suanda ıns bos gebelık deıldır dıyorum

benım fıkrım yarınkı sonuca gore sole tatlım.gercı ıdrar pozıtıf ama olsun saglam olsun suphe kalmasın.mını mını patıslerı verırsın kocana yarın :)))

dalincim aklına kötü şeyler getirme cnm benim sende duyucaksınAllahın izniyle bebişinin kalp atışlarını tatlım

ben bi ara kırmızılarla karşılaşınca bi süre girmicem siteye umutlanıo insan vs. yazıp girmemiştim bayadır.
canım sıkılmıştı epey. ama dayanamadım işte özlüyo insan burdaki arkadaşları hakkaten, bu ay hamile olanlar da var . ne güzel ne güzel, bu güzelll haberler sevindiriyo insanı ,, anne adayları dualarınızı bekliyoruz.
ama artık aranızdayım yeniden, I'M BACK SWEETHEARTS :))

çok teşekkür ederim canım.. darısı başınıza.. inşallah...

teşekkür ederim canım benim,, çok şükür sonunda başardık... inşallah en yakın zamanda sizdende güzel haberler bekliyorum canım... inşallah..

sağol canım benim.. değerimi bende çok güzel buldum inşallah hep böyle devam eder... yarın sende kalp atışlarını duyarsın yavrunun canım benim..

kızlar ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar

ben de oraya yakınım, bir anda ne olduğunu anlamadım ya bişeyler uçuşuyordu resmen ortalık karıştı.

kızlar ben bebek gelmeden yelek süveter felan yaptım .şimdi bide battaniye yapıyorum bakalım onu nezaman bitiririm

gülşenim canım mesajını okudum cok sevındım tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm cok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmm canım bıtanem benımmm

Selam kizlar nasilsiniz ben anca vakit buldum evime geldim bi bakiyim size dedim elos yeni kur yazmis peki kuru incirle mi yapiliyor sadece merak:)fazla da kurleri kullanip karistirmiyalim aman ne kadar bitkisel olsa da zararlari olabilir dokota danisalim ben sogan kurunu iki doktoruma da danistim saracogluna da mail yazdim o da sogan kurunu onerdi hadi bakalim hayirlisi herkeze sogan incir corek otu iyi gelmiyebilir once bilinclenip sonra icelim umudunuzu asla kaybetmeyin hele ki siz 2 ci cocuk istiyenler ve ya 3 cu siz en azindan bu duyguyu yasamisiniz daha daha bilinclisiniz bizler sekil A ben henuz 24 yasindayim 2 aydir cocuk istiyoruz ve her hangi bir problem olmamasina ragmen yuksek dozda ki ilac yuzunden kist olustu ne kadar doktor patlar sorun degil vucudun yapmadi dese de bunu kacinci defadir yaziyorum bilmiyorum ama ornek olsun diye yazmayi istiyorum gerekirse defalarca:) kizlar eger 20 yaslarda falan saniz dokotrunuzun verdigi ilaca ve dozuna kontrol edin gerkirse de sorun bu bana fazla olmaz mi diye cunku bana verdigi doz 40 yaslardan sonra ki bayanlara veriliyormus yumurta normal oluyordu zaten ne olur canlarim dikkat edelim Allah kadindan hepimize hayilri saglikli kiz ve eerkek evlatlar nasip etsin Amin

her hamile haberine seviniyorum ama böyle sorun olupta sorunu aşıp gelen bebek haberlerine daha çok seviniyorum :) çok tebrik ederim canım. sağlıkla doğar inşallah bebeğin.

canım 3.kullanıştan kastın 3. ay mı oluyor? ben de bu ay ilk kez kullanıyorum da.

bu incir içeren kürleri yapmayı çok istiyorum ama maalesef prolaktin sorunum var fırlamasından korkuyorum.

evet haklısın gerçekten. her kürün yapılacak zamanı ve durumu farklı. kafamıza göre yapmamız lazım. mesela ben bal+tarçın+çörek otunu düşünüyorum ama kistleri büyütme tehlikesi var, incir istiyorum ama prolaktin sorunu var, soğan desen düşük yapıyomuş. ne yapsam bilemedim kuzu kuzu oturuyorum şimdi :))

her şey bebek için, sloganımız bu :) çok sevindim kuzum maşallah güzel gidiyor hamileliğin, sağlıkla taşıyıp doğurursun zamanında inşallah

inşallah canım. sağlıklı haberlerle gelirsin inşallah.

ben geldım gıdıyom temızlıge devammm ohh valla mıs oluyo temızledıkce :)))

temiz temiz görünce de insanın içi açılıyor ya yorgunluğun bile azalıyor sanki dimi

canımmm hayırlı uğurlu olsunn anneeee demesinide gör inşallahh:) hamöişlerin duası tutar hadi bizede patlat içinden güzel bi dilekde arkandan pıtır pıtır dökülelim:)

canım gözün aydın darısı haftaya kalp atışlarını duymaya inşallah....

canım tekrar tekrar tebriklerr....ne güzel anlatmışsın büyük bir hayranlıkla okudum...dün gecede gayet güzel geçmiş Rabbim tamamına erdirsin bana ve tüm arkadaşlarımızada bugüzel duyguyu biran önce tatmayı nasip etsin AMİN....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…