- Konu Sahibi pembemasal
-
- #4.801
kızlar herkese merhaba bugün bir sempozyuma katıldığım için şimdi gelebildim daha iş yerine... güzel tebrikleriniz için banucum, özlemcim, imregancım.. canommm, tulincim, enginsenacım ve diğer arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim.. Allah en yakın zamanda sizlerede nasip etsin canlarım...
SEASTİRECİMM senide çok tebrik ediyorum canımm Allahta sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .....
kızlar dün akşam eşime öle büyük bi süpriz hazırlayamadım nerdeyse aynı anda eve girdik.. sadece testin üzerine güzel bir not yazdım.. yemek masasınnı üzerine koydum.. okuyunca ne yapcağını şaşırdı... sarılmalar öpmeler falan işte ötesiii:)))))))))))
sonra hemen hastaneye gittik kan testi için..kan verdim..1,5 saat sonrada sonucu aldım.. sonucum 1892,66 çıktı.. hamileliğimmm kan testi ilede kesinleşmiş oldu çok şükür... Allahım burdaki herkese ve isteyen herkese versin.. AMİN...
Hamiş olan arkadaşlar 1892,66 kan değerim iyi dimi kızlar........
kızlar herkese merhaba bugün bir sempozyuma katıldığım için şimdi gelebildim daha iş yerine... güzel tebrikleriniz için banucum, özlemcim, imregancım.. canommm, tulincim, enginsenacım ve diğer arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim.. Allah en yakın zamanda sizlerede nasip etsin canlarım...
SEASTİRECİMM senide çok tebrik ediyorum canımm Allahta sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .....
kızlar dün akşam eşime öle büyük bi süpriz hazırlayamadım nerdeyse aynı anda eve girdik.. sadece testin üzerine güzel bir not yazdım.. yemek masasınnı üzerine koydum.. okuyunca ne yapcağını şaşırdı... sarılmalar öpmeler falan işte ötesiii:)))))))))))
sonra hemen hastaneye gittik kan testi için..kan verdim..1,5 saat sonrada sonucu aldım.. sonucum 1892,66 çıktı.. hamileliğimmm kan testi ilede kesinleşmiş oldu çok şükür... Allahım burdaki herkese ve isteyen herkese versin.. AMİN...
kuzum ben sana söyleyecektim ama sen sormadan yorum yapmak istemedim :) bence kan testiyle netleştir ve ondan sonra yap sürprizini.. tabii ki yine de senin kararınn :) eğer ki bende hamiş olursam öyle yapmayı düşünüyorum rabbim gönderirse bir mucize tabii.. hamile olmak benim için mucize gibi gözüküyo sanki :)
söyleseydin keşke tatlım fikir vermiş olurdun öyle yapim ben. benim içinde mucize tatlım kırmızılar gelsydi tedaviye başlicaktım çünkü sende umudunu yitirme Allahın izniyle hamile kalcaksın sende karamsar olma lütfen
lata-gulsen cok sevındım canlar.gulsencım degerın cooooooook ıyı masallah.latacım haftaya ıns bebısınıde gorursun tatlım ne guzekl gelısmeler bunlar nazar degmesın
bende yarın 11 bucukta dr dayım bakalım gorucezmı bebegı ama artık gormemız lazım sanırım.kalp atıslarınıda duymamız gerek 8.haftanın ıcındeyım hatta ortasında olucam yarın gergınım ve heycanlıyım.dıs ve mol gebelıktı ılk korkum suanda ıns bos gebelık deıldır dıyorum
benım fıkrım yarınkı sonuca gore sole tatlım.gercı ıdrar pozıtıf ama olsun saglam olsun suphe kalmasın.mını mını patıslerı verırsın kocana yarın :)))
Eki Görüntüle 393306
içlerinde en iisi buydu cnm
canım çok sevindim bi sıkıntının olmamasına inşallah herşey yolunda gider... haftayada bebişinin kalp atışlarını duyarsın mutluluğun 2 kat artar inşallah canım benimm :)
gul_sen cimm kan sonucun baya yüksek çıkmış bence 4-5 haftalık bebişinn :) hadi hayırlı olsun canım benim.. rabbim gönlüne göre verdi işte çok şükür :) darısı bizim başımıza inşallah...
canım çok tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin , sağlıcakla... bizler için de da et, ben geçen ay da umutlandım ama son anda kırmızılar geldi. sinirlenmiştim bi süre girmicem siteye filan yazdım o zaman ama bak dayanamadım. sizlerden gelen güzel haberleri duymak daha da umutlandırıo insanı, bakalım hayırlısı. Allah hepimize , isteyen herkese versin canlarım. I'M BACK::))
lata-gulsen cok sevındım canlar.gulsencım degerın cooooooook ıyı masallah.latacım haftaya ıns bebısınıde gorursun tatlım ne guzekl gelısmeler bunlar nazar degmesın
bende yarın 11 bucukta dr dayım bakalım gorucezmı bebegı ama artık gormemız lazım sanırım.kalp atıslarınıda duymamız gerek 8.haftanın ıcındeyım hatta ortasında olucam yarın gergınım ve heycanlıyım.dıs ve mol gebelıktı ılk korkum suanda ıns bos gebelık deıldır dıyorum
NE OLSUN CANIM YA doktora git gel kontrollere devam. bugun yine gidicem de bu fırtına böyle olursa nasıl gitce merak ediorum. acayip fırtına burası. ofisin camları sallanıo. bir de tgekstilkent denen bir yerdeyim ben. havadar acık alan daha beter:))))))))
heeeeyyy arkadaşlarrr az önce test yaptım ben pkoluyum, 5 aydır bebek istiyorduk, çok şükür ilk kez ilk 5 dkda silik bi çizgi çıktı, hem de sabah idrarı bile değil, gittikçe belirginleşiyor. adetim 1 gün geçmişti.
anladım canım geçmiş olsun yinede ,ilaçlarla düzeldikten sonra bi problem çıkmaz zaten canım,
bende geçen ay klomen kullanmıştım canım 3. kullanışımda hamile kaldım birde soğan kürü yapmıştım o ay sende geçen ay yapmıştın zaten kürü ,
inşallah bebişin annesini bekletmezde bu ay göbişine geliverir :))),
kızlar
Hamile kalamayanlar ve kısır olduğunu düşünenler için çok güzel bir kür veriyorum.Bu bitkisel doğal kür ile hamile kalma olasılığınızı yükseltebilirsniz.
Akşamdan 1 su bardağı sızma zeytinyağının içine 1 tane inciri 4 parçaya bölüp atınız. Bu şekild eincir yağı içine çekecek ve her sabah bu incirleri yiyeceksiniz.Zeytinyağını hergün kullanabilirisiniz hergün yenilemenize gerek yok.Tabi bir ay sonra yenileyebilirsiniz.Erkekler bu kürü 72 gün yapmalı kadınlşar ise 1 veya 3 ay arası.
(alıntıdır)
bu yöntem ile çok kişi hamiş kalmış
gecmıs gene bırıkmıs bakamadım cokk ısım var temızlık yapıorum kk molası verdım dınlene dınlene yapayım.sımdıde yatak odası dolabının uzerıne cıkıp sılıcem.pamukcuklar dusuyo asaya teksas mısalı.cocukların odası darmaduman heryer darmaduman pöffff hürreme kadar bıtırırım heralde.kızlar bıde sıze sunu solemek ısterım bılmedıgınız kulaktan dolma her kuru kullanmayın derımçeger hamıle ısenız cok zararını gorursunuz.bıde her kur herkese ıyı gelır dıye bısey yok.dr unuza danısmadan kullanmayın dost gıbı gorunurler ama en buyuk dusman olurlar rıca edıyorum sızın ıcın soluyorum her seyı ıcmeyın yemeyınnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlarrr geldım cok sukur bebısm tutunmus kese gozuktu hersey normal dedı haftaya kalp atısı duyabılırız gel dedı bakalım ıns mercımegın kalbınıde duyarım tamamen ıcım rahat ederr ama bunada sukurler olsun rabbım herkeze nasıp etsın bu guzle duyguyu heycan gergınlık oldu bende anlatamam kızalr sıze doktor fena degıldı walla memnun kaldım yada kalmadım dıyemem ama o kısye devam etmem bır bayan dr gıtmem en ıyısı gonlum bundan yana kızlar dua edın banada hersey yolunda devam etsın halsızlık cok fazla mıgdem cok agrıyo yanı bulanıyor sersem gıbıyım dr sordum hersey olcak dedı dınlen dedı sadece hayırlısı bebegımız ıcın katlancagız gecmısı okudum neler nelr olmus:)))kızlar bız burda bır aıleyız unutmayın cok ıyı arkadaslıklarımız dostluklarımız oldu ıns hep boyle de devam eder benım kocıs evde bırakmıyor pc basında oturmayı hanı rahatsızsın gel yat dıyor ben onu yarın ıse gondereyım de rahat rahat konusalımm hepınızı opuyorumm kendınıze ıı bakın ıı aksamlarr..
ben geldım gıdıyom temızlıge devammm ohh valla mıs oluyo temızledıkce :)))
kızlarrr geldım cok sukur bebısm tutunmus kese gozuktu hersey normal dedı haftaya kalp atısı duyabılırız gel dedı bakalım ıns mercımegın kalbınıde duyarım tamamen ıcım rahat ederr ama bunada sukurler olsun rabbım herkeze nasıp etsın bu guzle duyguyu heycan gergınlık oldu bende anlatamam kızalr sıze doktor fena degıldı walla memnun kaldım yada kalmadım dıyemem ama o kısye devam etmem bır bayan dr gıtmem en ıyısı gonlum bundan yana kızlar dua edın banada hersey yolunda devam etsın halsızlık cok fazla mıgdem cok agrıyo yanı bulanıyor sersem gıbıyım dr sordum hersey olcak dedı dınlen dedı sadece hayırlısı bebegımız ıcın katlancagız gecmısı okudum neler nelr olmus:)))kızlar bız burda bır aıleyız unutmayın cok ıyı arkadaslıklarımız dostluklarımız oldu ıns hep boyle de devam eder benım kocıs evde bırakmıyor pc basında oturmayı hanı rahatsızsın gel yat dıyor ben onu yarın ıse gondereyım de rahat rahat konusalımm hepınızı opuyorumm kendınıze ıı bakın ıı aksamlarr..
canım gözün aydın darısı haftaya kalp atışlarını duymaya inşallah....kızlarrr geldım cok sukur bebısm tutunmus kese gozuktu hersey normal dedı haftaya kalp atısı duyabılırız gel dedı bakalım ıns mercımegın kalbınıde duyarım tamamen ıcım rahat ederr ama bunada sukurler olsun rabbım herkeze nasıp etsın bu guzle duyguyu heycan gergınlık oldu bende anlatamam kızalr sıze doktor fena degıldı walla memnun kaldım yada kalmadım dıyemem ama o kısye devam etmem bır bayan dr gıtmem en ıyısı gonlum bundan yana kızlar dua edın banada hersey yolunda devam etsın halsızlık cok fazla mıgdem cok agrıyo yanı bulanıyor sersem gıbıyım dr sordum hersey olcak dedı dınlen dedı sadece hayırlısı bebegımız ıcın katlancagız gecmısı okudum neler nelr olmus:)))kızlar bız burda bır aıleyız unutmayın cok ıyı arkadaslıklarımız dostluklarımız oldu ıns hep boyle de devam eder benım kocıs evde bırakmıyor pc basında oturmayı hanı rahatsızsın gel yat dıyor ben onu yarın ıse gondereyım de rahat rahat konusalımm hepınızı opuyorumm kendınıze ıı bakın ıı aksamlarr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?