Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

23 yaşındayım ewet öle oldu hemn kalmışım:)

ayy süperr gözünüz aydın darısı başımıza olsunn:)

Kızlar bende bugün test sonucumu aldım :) tam 6haftalık hamileymişim :) 4aylık evliiyim rabbim herkese nasib etsin

hayırlı olsun canım çok sevindim senin adınaa,Allah utandırmasın hiç birinizi..
darısı bana ve isteyen bekleyen tüm arkadaşlarıma inşlh:)

canım sende benım yazdıgımı okumamışsın tamamıyla, bende belko konu kapanmıştır ama ben yazdım dedim orda. neyin peşindesiniz ne demek: tabı ki hiçbişeyin. yalandan umut vermek: sen banu ıcın demıssın ya ondan bahsettim. nie bu kadar fevrisin anlamadım. ben de dusuncemı soyledim senin yaptıgın gibi. ama sen düşüncesini sölerken işte bu kadar sert oluyorsun ben yıne bunu eleştirdim yazımda. her lafımın altında başka bir mana aramışsın buna gerek yok ki. nie bu kadar sinirleniosun. 37 yaşında olabilirsin, bende 28 yaşındayım. Yaşla ne ilgili var. büyüğümsün saygım sonsuz ama bu kadar sinirle bu kadar büyütmen normal değil. burda kimse kimseye kötü bişi demedi, ben yorumumda da sana kötü bişi demedim. ama sen maşallah duvardan duvara çarpmışsın. gerçek düşüncelerin derken banu hakkındaki düşüncelerin demek istedim. bunu neden yazdıgımı da tekrar baştan yazmayacağım. dalin e de yazdım bişiler, o da gayet sakin cevabını verdi. konuyu da yorumları da ii okudum. yorum yaptım. senle tartışmayacagım. ben tartışma niyetiyle de yazmadım ama senin yazdıgın şekliyle de devam etmeyeceğim. Allah ne istiyorsan gönlüne göre versin hayırlı zamanda hayırlı olarak inşallah. Senin için bunu diliyor ve dua ediyorum.

dalinnnnn okumadım tabisi nasıl okuyumm bi bu yazışmalar dikkatimi çekti yazdım cevap. ne oldu bakim yazsana bana da bak merak ettim uzuldum simdi. Insallah canımç. yuhh beaaa 4 üz fazla kızım nasıl bakcam ben ona:):):):)

ya yok guzelim anladım ben. senın ozrunu falan da okudum. ben sadece temel taş konusu o kadar kırılcak bir konu değil onu demek istedim. erginsena icinde banu gibi yorumlar mı yapalım olumlumu olalım olumsuz durumlarda da gibi şeler yazmış ona cevap yazdım. demekki banu yu samimi bulmuomuş bunu demek istedim. ama o da beni sanırım yanlış anladı sinirlendi. Ben de kapattım konuyu uzamasını istemiyorum artık. O yuzden cevap yazılmasın daha. yazılmazda merak etme canım

ben geldim kızlar aldım bebek ayakkabısını ay valla okadar güzel elbiseler varki almamak için zor tutdum kendimi . bi tane tanıdık vardı ayakkabıya bakınca hamilemisin yoksa dedi bende yok deilim hediye alıyorum dedim kızlar :))

bılıyosun hamıleyım ve oglum kızamıga cok benzer belırtıler ve dokuntuler vermeye basladı e bende kızamık gecırmedım.dr ya sonlandırıcaz yada rıskı goze alıp dogurucaz dedı rısk te su yuzde 95 kor sagır zeka gerılıgı kalpte anomalılı .yanı ılerı derecede ozurlu bebek.ıkı ucurum arasında kalmıstım eger kızamık cıksa ıdı.mahvolmustum.oldum dırıldım resmen sonra dr a goturdumkı sukur dıelmıs ama o bekleyıs benı bıtırdı ruhen pazar gunu farkettım.bu son olay benı cokk yıprattı onu soeldım canım

Tatlİm banum yok ama ben varım olur mü ...gulsencim tebrik ederim ve diğer hamis arkadaşları

Canımın içi olur tabiiki aşk olsun( tülinim,ben bu yazıyı yazarken alt tarafta banunun topikte oldugunu gördümiona istinaden yazdım yani bunu :))

ee nasıl gidiyor hamilelik izmir güzeli ??

Çok teşekkür ederim:) Daha eşime bile söylemedim akşamı bekliyorum:)

nasıl sölicen??

aa canım cok uzuldumm bunu yaşamış olmana. kendimi senin yerine koydum da gercekten zor ya. delirir insan bekleme sürecinde. Neyse cok sukur Rabbim e korkutugun gibi degilmis. Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin ınsallahh

ya sorma canımm ben napardım nasıl aldırırdım cok sukur allaha o zorda komadı benı kımseyıde komasın.ıste bu gergınlıgı vs yı daha atamadan bole patlama oldu ıste.

kızlar hepinize merhaba ,

nasılsınız bakalım, ben uzun zamanda beri giremiyordum bugün bi bakayım dedim,
gül-sen canım hamileymişsin çok tebrik ederim, ,
darısı diğer isteyen tüm arkadaşlara gelsin inşallah :))
gülden canım nasılsın?, sana mail attım kusura bakma geç oldu ama :))

bu arada kızlar dün doktordaydım bebişimin kalp atışlarını duyduk eşimde bende nasıl heyecanlandık anlatamam çok güzel bir duyguymuş,
Rabbim hepinize tattırır inşallah :))

Son düzenleme:
ya sorma canımm ben napardım nasıl aldırırdım cok sukur allaha o zorda komadı benı kımseyıde komasın.ıste bu gergınlıgı vs yı daha atamadan bole patlama oldu ıste.

off bak sımdı garip oldum. Cok sukur bın defa sukur kotu bir durum. Allah bu durumda olanlara yardım etsin ınsallah.
ne kadarlık oldu sımdı senın bebe

aa canommmmmmmmmmm nabıonnnnnnn kıss nasılsın. ana bak sanki yıllardır gormediğim birini gormus gibi oldum nedense:)))))))

Kızlar bende bugün test sonucumu aldım :) tam 6haftalık hamileymişim :) 4aylık evliiyim rabbim herkese nasib etsin
tebrikler canım bu gün çok uqurlu geldi bizeee 2 hamile haberii inşallah Rabbim devamını nasip eder

hala aynı şeyi yazıyorsun...ben kesinlikle banu gibi yorumlarmı yapalım diye bişey yazmadım....işte bunun için iyi okuyun dedim...

Son düzenleme:
canım nasıl bişey aldın resmini yüklermisin bizde görelim

canım gözün aydınn Rabbim tamamına erdirsin bzilerede nasip etsin inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…