- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #4.481
...................................... Mesaj tekrarı
evet ben son 3 aydir yapiyorum doktorumun istegi uzerine claerblue diye bir marka icinde 5 tane var eczaneden aliyorum eczanedekiler daha iyi dedi doktorum ,ve dogruluk payi 99 canim ben genelde sancim basladigi icin o donemlerde ..testi yapiyorum ve gecektende positif cikiyor..ben 1 mayis boga burcuyum 30 ma basicam yakinda ve yurtdisinda yasiyorum canim
Merhabaaa nasilsin? Uyku tutmuyor bana yine geldiler telefondan baglaniyorum uyuyamiyorum yine strese girdim hayalimsin1
canim niye bu kadar stres yapiyorsun anlamiyorm ustelik yeni evlisin ne bu acele telas ?? kendine zarar piskolojide bozarsan oo hoooo isin daha da zorlasir soyliyim,,onuruna birak biraz ..dun de dedigim gibi doktora git once butun kontroleri yaptir sonra bi zaman girsin araya ondan sonra niye bu niye su diye stres yap bari yapacaksan ne bu simdiden ya ..canim baski mi var uzerinde senin cocukta cocuk diye birileri tarafindan ??? anliyamadim
Merhabaaa nasilsin? Uyku tutmuyor bana yine geldiler telefondan baglaniyorum uyuyamiyorum yine strese girdim hayalimsin1
slm YASAMIM bat nezaman canim listede yazmiyo merak etim seni
slm canim dur bir hesaplayim:))bu ay gecti de benden mayis 3e geliyor canim
kizlar ben bugun yine gittim doktora 10.gunumde doktor yumurtan yok demisti ya benim akintilar basladi gittim yumurtan olabilir dedi ama bakirmadim alttan yalniz gittim yatamadim oyle adamin karsisina benim doktorum erkek te :)bende bir umut oldu bakarsiniz bu ay tutar insallh yaa.
ins canim vardir bisey,,keske baktirtsaydin neolucakki sonucta doktor hehe,,bende 25 nisanda bi genel kontrolden gececem detayli olarak busefer ,,ins bisey cikmaz yaaa
hayirlisi ya bende mayisa kaldim(dalin06 sende yoksun cnm listede ??? senin nezaman ??
kizlar ben bugun yine gittim doktora 10.gunumde doktor yumurtan yok demisti ya benim akintilar basladi gittim yumurtan olabilir dedi ama bakirmadim alttan yalniz gittim yatamadim oyle adamin karsisina benim doktorum erkek te :)bende bir umut oldu bakarsiniz bu ay tutar insallh yaa.
Günaydin kizlarr
Ben pazar günü test yapmistimm negatif cikti.. silik bile degil yani, tek cizgi :18:
Bu sabah gene yaptim, silik ciktiii... bu ne demek oluyor kizlar? :26:
Neolur cevap yazinHeyecanlandim vallahaaa
Eki Görüntüle 393128
Gunaydin Babyke :) ben yukledigin fotodan valla alenen goruyorum 2. cizgiyii, bence (insallah tabii) hamilesin. Pazar gunu yaptigin testte degerlerin testte cikicak kadar olmadigindan belki negatuf cikmistir.. simdi adet gecikmen var mii pekii?
Ben senin yerinde olsam, test varsa fazla elinde testi tekrar ederdim bi ilk once, sonra da hemen kan testine giderdim :) insallah hayirli, guzel haberini aliriz cnm!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?