Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

canim gormemis olabilirim kusura bakma.. ankarada emine sernur yorulmaz benim doktorum kocatepe camiinin orda... yeni hamilelerde gul+sen var bugun aldik haberini...
Yok canım estagfurullah! Görmemen çok doğal, hızlı ilerliyor sayfalar. Ama sen Ankaradaymissin yahu, ben de İstanbuldayim, umarım burada iyi bir doktor bulurum. Gerçi benimki de iyiydi ama son konuşmamızda moralimi bozdu biraz. O yüzden başka bir doktor da bakıyorum. Tavsiyeniz varsa yazın kızlar. Tabii istanbul'dan)

dalinnn canımm ben idrar testi yaptım iki çizgi çıktı ve silik falanda değildi gayet belirgin galiba hamileyim.................)))))))))))))))))))))))))))))))))çok şaşkınım yaaa,,,,,,,,,,,,,
ayy ne güzel haberrrr cok mutlu oldummmm darısı bize canımmmm

hamişsindir inşallah arkadasım
ben başladım folik aside 1 hafta oldu sabahları tok karna 1tane içiyorum

hmmm bak simdi hatirladim ben sana cvp vermistim :) demekki unuttun.. istanbulla hic alakam yok cnmm bilseydim yardimci olurdum muhakkak :)

ayy son bır daha bakayım dedım ama hala ıyı hıssetmıyorum kendımı.evde cok dagıldı toplayamaıdm kaç gundur balkonda copler tepe olduu mutfak darmaduman.salon felaket yatagım bıle duruyoo offfffffffff ewın bu halı benı ıyıce gerıyo valla.1 haftadır dokunmadım cocuklarda saolsun bu hale gelıverdı.mıdemdekı anormal degısımler yuzunden hıc bısı yapasım gelmıyo.ruh halımde ole temızlık yapasım hıc yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ama yarın bı gayret yapmam gerekıyo artık.garıbım kocısınde sesı cıkmıyooo.kopek baglasan durmaz derlerya hah ıste aynen ole ewım suan

iyi akşamlar kızlar
anammmm ne kadar yazısmıssınız bide arada topik çok durgun falan diyenler olmuş kuzum oku oku bitmedigi gibi hepsini okuyamadım valla
bizde bugunde çalışma yok koçiş yorgunum fena dedi bende üstüne gitmedim
buay anlıcanız ümit yok regle 9 gün kaldı bakalım ne görcez
eee neler yaptınız bakalım bugun
ben kayınvalideye gittim ama duramıyorum kızlar bir uykum var gözümü acamıyorum
örgü örcem yapamıyorum puzzle yapcam yok anammm fena yorgunluk halsizlik ve uyku istegi var hayırlara çıksın/COLOR]

Dalin, kuzu, boşver ev temizliğini filan ya! Hamileliğine bak sen. Kendini kasma bence)

bende kaçtımm uyumak ıstıyorumm optum sızı yarın belkı bır ara ugrarım temızlık yapmam lazım artık ev rezıl durumd abırı gelse yuzume tukurebılır :)

bende kaçtımm uyumak ıstıyorumm optum sızı yarın belkı bır ara ugrarım temızlık yapmam lazım artık ev rezıl durumd abırı gelse yuzume tukurebılır :)

iyi geceler kuzum dinlende yarın az az temizlik yap barş madem bukadar canını sıkıyor

annenler falan yakın deqillermi canım..sana yardımcı olabilecek kimse yokmu?
kizlar ben cikiyoruumm herkese hayirli aksamlar yarin gorusmek uzeree....
iyigeceler canım rüyanda benş gör emii

Allah kolaylık versin canım yormandan yavaş yavaş yap işini..iki canlısın sen çok dikkat et kendine...iyigeceler tatlı rüyalarr

Son düzenleme:
Merhaba kızlar:)
Ben izmirdeyim haliyle aile arkadaşlar gezip tozma derken nete pek giremiyorum.. Keyfim yerinde, hamiş miyim değilmiyim pek umursamıyorum bu ay
zaten soğan kürüme de devam ediyorum, temizlik yapayım bari bu arada dedim:)

Şöyle bir geçmişe yarım yamalak bakayım dedim, sanırım, canım, gül-sen, fisrt-freedom hamiş.. Hepsini çok tebrik ediyorum, allah sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı büyütmeyi nasip etsin..
Darısı bekleyenlerin başına:)

Görebildiğim kadarıyla listeyi güncelledim ama nisan sonuna kadar düzgün takip edebileceğimi sanmıyorum, müsait olan kızlardan biri listeyi devam ettirirse sevaba girer valla:)))

Hepinizi çoook öpüyorum.. Görüşmek üzere...

NİSAN LİSTESİ

lata : 8 Nisan HAMİLEEEE
tulins : 4 Nisan HAMİLEEEE
edaerdugan VİRÜS : 12 Nisan HAMİLEEEE
mukut31 : 3 Nisan HAMİLEEEE
destina06 : HAMİLEEEE
first_freedom: HAMİLEEEE
canom : 13 Nisan HAMİLEEEE
gül-sen : 18 Nisan HAMİLEEEE

hayat1983
poisa
adaeylem
meleksimam
Mavi_Masal
irmegan
bebişim09
azrammm544
ilkbhr
asia
yasmin87
bbpp
paris68
duygugunay
38OZLEM38
embadoo
Babyke
zuzu19
seastire

pnnar : 1 Nisan
ozer : 1 Nisan
melihayigit : 1 Nisan
dundun : 2 Nisan
ruveyda12 : 2 Nisan
glchn : 5 Nisan
pedro : 5 Nisan
ay_nur : 6 Nisan
safizin : 7 Nisan
RomaRoma : 9 Nisan
fgak : 10 Nisan
srg : 10 Nisan
ferem : 11 Nisan
kokoci : 13 Nisan
ness66 : 14 Nisan
havvam87 : 15 Nisan
ebneha : 18 Nisan
_figen_ : 18 Nisan
ofpufya : 19 Nisan
34moni53 : 19 Nisan
tusemim : 19 Nisan
lalinda : 20 Nisan
nazende : 20 Nisan
fundurtan : 21 Nisan
tugram1 : 21 Nisan
huzurlumutlu : 22 Nisan
kelam : 22 Nisan
_DoLuNaY : 22 Nisan
9ay : 23 Nisan
Btlkubra : 23 Nisan
Banu_K : 25 Nisan
gamzenurum : 25 Nisan
mavusbebek : 26 Nisan
sessiz_ce : 26 Nisan
nurran : 27 Nisan
fatimaaaa : 27 Nisan
Berrak : 27 Nisan
glchn : 28 Nisan
pembemasal : 29 Nisan
hayatcokzor : 29 Nisan
karamela8585 : 29 Nisan
ebru_1907 : 29 Nisan
deryaf : 29 Nisan
kader1982 : 29 Nisan
nehirasi : 29 Nisan
everythingwillbegreat : 29 Nisan
efule : 29 Nisan
ozgezeren : 30 Nisan
superisi_21 : 30 Nisan
ErGiNSeNa : 30 Nisan
Aeroplain : 30 Nisan

egzantrikressam: 4 Mayıs
berceste : 5 Mayıs
Ozlem2334 : 6 Mayıs

Elossa : 2 Nisan Mayısa İnşallah..
eceli54 : 1 Mayıs Mayısa İnşallah..
yasamım : 7 Nisan Mayısa İnşallah..
sevilco : 8 Nisan Mayısa İnşallah..
siyahkugu : 15 Nisan Mayısa İnşallah..
elabebek : 8 Nisan Mayısa İnşallah..
tuze : 6 Nisan Mayısa İnşallah..
vitamin87 : 14 Nisan Mayısa İnşallah..
seastire : 6 Nisan Mayısa İnşallah..
gamze3737 : Mayısa İnşallah..
angel575 : Mayısa İnşallah..
dilekkk88 : Mayısa İnşallah..
hayalimsin1 : 16 Nisan Mayısa İnşallah..
belus : 16 Nisan Mayısa İnşallah..
pinarosm : 17 Nisan Mayısa İnşallah..

...................................... Mesaj tekrarı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…