Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

ya arkadaşlar bu silik çizgi illa ilk 5 dkda mı çıkmalı, yarım saat içinde çıksa olmaz mı? :) benim de bu gün adet olmam gerekiyor olmadım daha.

amaaaannn ne çok çıkmış yazım, bi türlü gitmedi yazı ben de gönder gönder diye fazla tıklayıca fazla çıkmış kusura bakmayın.

günaydın kızlar ya dedik; benim bugun soğan suyuna başlıyacağım bakalım umudum yok ama

Canim bende incir kurune baslamistim noldu ertesi gun biraktim heleki sogana hic dayanamam kii son derece inanirim alternatif tipa, nasil iciceksin onu dusunmesi bile beni fena yapti!

canım benim haklısın tabi kendimizi kandırıyoruz ama artık benim bünyem bana pek inanmıyor uzun zamandır bebek istiyoruz ve olmuyor 2 sene kadar.... ama umut etmek de güzel napalım olmasada en azından kendimizi birkaç günde olsa hamile gibi hissetmekte güzel... Allah hayırlısını hayırlı bir zamanda versin inş....

canim bende incir kurune baslamistim noldu ertesi gun biraktim heleki sogana hic dayanamam kii son derece inanirim alternatif tipa, nasil iciceksin onu dusunmesi bile beni fena yapti!

hemen fikir beyan etmeliyim. Bende pko var, doktor normal yolla gebelik zor demişti. 10 gün kadar soğan suyu içtim, 15 güne tamamlayamadım ama her ay yaklaşık 1 hafta erken adet oluyordum, bu ay günüm geldi, hala olmadım. Bebiş geliyordur inşaallah, belki vesile olmuştur. Ya da en azından düzene girdi adetim. Ilk ihtimal için dua ediyorum : Ayrıca o kadar kötü kokmuyor. Biraz ılıtıp bir dikişte içebilirsiniz, burnunuzdan soluk almazsanız. Ben soğanı seviyorum belki ondan zorlanmadım.

Kizlar simdi faceden bi arkadasimla konusuyorum 3 aylik hamile kisti olmasina ragmen hamile kalmis bebegin durumu cok iyi dokotr sezeryanla dogumu yapicakmis hem kisti de alicakmis yani Alllah ol diyince oluyor sasairdim:)

canim bende incir kurune baslamistim noldu ertesi gun biraktim heleki sogana hic dayanamam kii son derece inanirim alternatif tipa, nasil iciceksin onu dusunmesi bile beni fena yapti!

slm cnm.incir kürü nasıl yapılıyo.hamile kalıncak ay incir kürü yapın,soğan kürü yapılan ay hamile kalmayın diyolar

gül-sen 1 gün mü geçti günün, ne zamandır bebek istiyorsunuz, sende de pko var mı?

evet bir gün geçti.. 8,5 aydır bebek istiyoruz daha doğrusu evlendiğinizden beri... doktora gittim.. pko demedi ama birazcık yumurtaların tembel dedi o kadar.. bi sorun yok dedi tedaviyede gerek görmedi olur dedi.. bende bekliyom her ay işte.. birde kilo alma dedi ben doktora gittiğimde 64 kiloydum şimdi 59 kiloyum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…