Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

canım idrarda adetinin gecikmesi lazım çıkması için.ama kanda ilişkiden 8 gün sonra bile çıkıyo.kan yaptırman lazım.batın ne zaman ?

adetim zaten gecikeli çok oldu cnm 6 nisan olmam lazımdı 9 nisanda doktora gittim adet söktürücü vardi 12 nisanda bitti ilaç dün sabah ta adet olcam sanırım dedim çünkü afedersin lavaboda peçeteye kan geldi ondan sonra bişey gelmedi ne gelen var nede giden cnm

bana cvp vercek olan yokmu kızlar

peki canım ama sen doktora gitmeden önce kan testi falan yaptırmışmıydın?
yani o ilacı neye göre kullandın?

bu arada herkese günaydın kızlar..

peki canım ama sen doktora gitmeden önce kan testi falan yaptırmışmıydın?
yani o ilacı neye göre kullandın?

bu arada herkese günaydın kızlar..

yok yaptırmadım cnm bende adet düzensizliği var cnm öyüzden gittim doktora hamile olma ihtimalim yoktu cnm . zaten tedaviye başlicam tedavi olmam gerekiyo o yüzden aldım o ilacı

yok yaptırmadım cnm bende adet düzensizliği var cnm öyüzden gittim doktora hamile olma ihtimalim yoktu cnm . zaten tedaviye başlicam tedavi olmam gerekiyo o yüzden aldım o ilacı

bu işler hiç belli olmazki canım keşke yinede bi test yaptırıp gitseydin ..
neyse ozaman bence sen doktorunla görüşmelisin en iyisi bu sanıyorum..

ya o zaman idrarda çıkması lazım.idrar testi yeterli olur.10 gün gecikmiş.hatta evde kendin yapsanda çıkar

gerçi pempemasala soğan kürü için sormuştum ama sizede tekrar sormak istedim.

Canimm gunaydinn, aminn insallh kavusuruz inatci keci yavrularimiza amann olsunlarda saglikli bi sekilde gerisi bos aslinda unutturacaklar bize her bunalimi. Bu arada benim hic icimden gecmiyor bu ay,diger aya kalcam sanki. Okadarda bakmistim cin burcundan kiza denk geliyordu:)

kızlar acaba yanılıyo olabilirmiyim sanki2. çizgi çıktı gibi ama tam belli olmuyo sanki silik gibi yaaa

Pinarosmm ( çok üzüldümm, senin 17si miydi bat nerden çıktı şimdi bu kırmızılar ((

olsuuunn, hiç bozma moralinii, eninde sonunda hayırlısıyla olucak inşallah! şimdiki hedefin mayıs, bu ay neyi eksik yaptuığını dğşünüyorsan, onu mayısta tamamlıcaksın cnm!

canım 10 gün önceden testte çıkarmı :26:
kendimizi hamile sanıyoruz canım uçurduk sonun kafayı hepsi bendede var bu belirtilerin ama kesinle bu kadar erken belirti vermez benimde bat 30 nisan...
hoşgeldin canım umarım en kısa zamanda güzle müjdeni duyarız
canım ben kızımda 3-4 gün bu şekilde lekelenmeler gördüm..hatta normal reql sanmıltım ama üstüne görmüşüm...

günaydın kızlarrr hepimiz için güzel ve bereketli bir gün olur inşallahhh Allahım bu ay herkes hamile kalsınnnnnnn aminnn..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…