- Konu Sahibi pembemasal
-
- #4.001
HosbuldummmmBende nisan'da bebis istiyorum
hadi hayırlısı bakalım... Allah hakkında hayırlısını versin.
ayy yemın ederım sevıncten gozlerım doldu..bu sevındırıcı bı haberde bunun dısında zaten manyak manyak seylere bıle duygulanıorum delırdım sanırsam :)) dalıncım ınsallah bıdaha böyle korkutmaz senı bebişin canım benım coook sevındım. yavrunada gecmıs olsun..kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr oglumu dr a goturdum ve kızamık falan deıl dedı.sadece alerjı olmus dedı.o an orda yıgılıp kalacaktım sevıncten sankı.bı tokezledım ayakta dururken.kızamık olsa ıdı once yuzunde cıkardı gozlerı kızarır akardı dedı.kızamık testıne bıle gerek duymadı.ole cok sevındımkı ben napardım ole olsaydı.ıkı ucurum arasında kafayı yerdım.allahım bu nasıl bır geceydı bole.
hosgeldın canımHosbuldummmmBende nisan'da bebis istiyorum
ayy yemın ederım sevıncten gozlerım doldu..bu sevındırıcı bı haberde bunun dısında zaten manyak manyak seylere bıle duygulanıorum delırdım sanırsam :)) dalıncım ınsallah bıdaha böyle korkutmaz senı bebişin canım benım coook sevındım. yavrunada gecmıs olsun..
hosgeldın canım
hemen sanada bı tane nisan bebişi yolluoruzz:)))
Evetttt yolla bir taneee
Aiii sen hamilesin demek 10 hafta.. masallah
Nasil gidiyor hamileligin bakalim
Nekadar "ugrastin"
Hmmm anladim canim... bunlarda gecer insallah..hamılelıgım bıraz sıkıntılı gecıyo canım bulantı felan baya bı zorluyo ıste..2 yıl ugrastım ben 2 yıl doldugu ay hamıle kaldım sen ne zamandr ıstıosun
Insallah catlamistir ve bu ay sonuSelam fıstıklarım nasılsınız???
Gülsenim,dalinim nasıl gidiyor ?
Kızlar bende bu ay ilk ke klomen kullanmıstım,en son gecen cuma gğnüğ konrtolüm varı,iki tane 19-20mm arasında yumurtam oluşmuş.hemen aynı gün çatlatma iğnesi de oldum.bugün saat 16,00da tekrar kontrolüm var,doktorum yumurtalarımın çatlayıp çatlamadığına bakacaklar...bedne haberler bunlar kızlar..
canım soqan kürü çok kuvvetli bir rahim temizleyici olduqu için embriyonun tutunmasına engel olup düşüqe neden oluyormuş...dr.saraçoqluda hamile kalınca kürü hemen bırakın diyor ama biz hamile olduqumuzu anlayana kadar kür etkisini gösterip bebeklerimizi düşürüyor...burdada birçok arkadaşımız düşük yaptı ve nerdeyse herkes soqan kürü uyguladı...başka topiklerdede soqan kürü yapıp düşük yapan arkadaşlarımız var...bizde bundan dolayı kürü uygulamayı kestik..bana zaten kendi doktorumda soqan kürünü kesinlikle kullanmaman gerektiqini söylemişti...olay bu yaniya ben su sogan suyu kurunden noluyo hepınız bı telaslandınız orayı kacırdım.bende kullandım aylarca ama hıc yan etkı gormedım neler oluyor kızlar soganla alıp veremedıgınız ne :))))
canım bende bilmiyorum iyi yöndemi..ama arkadaşlarımızın dediqi o akıntı bende olmadı....saraçoqluna mail attım ama hala cevap gelmedi..zaten dün itibariyle kürü bıraktım...biliyorum canım takip ediyorum Allah inşaallah hiç bir küre ihtiyaç kalmadan kendiliğinden bebişlerimizi verir. canım acaba diyorum ağrının sebebi iyi yöndemiydiki.. yani ağrıyla birlikte kist mi gidiyorduki neyse hakkında hayırlısı olsun canım dediğin doğru olabilir senin bünyene ters gelmiş olabilir ama bende yapmıycam artık zamana bırakalım...
hayırlı haberlerle gel tatlımkısçelerrrr yarın inşallah Allahımın izniyle hem bebişi görüp hem kalp atıını duymaya gidiyorum.Dualarınızı eksik etmeyin bacişler.yarın doktordan sonra işe gelmiycem ama çarşamba sabahı gelişmeleri yazarım.Allah ım inşallah herkesin yardımcısı olsun.
hoşgeldinnnnSelammmbende bu gruba katilmak istiyorum :26:
arkadaslr carsamba gunu dr gıdecegım ıns guzel haberlerle donerım walla 6.haftaya kadar bekledım artık dr zmanı:)korku ve heyecan var cok garıp duygularmıs allah bu tıp duyguları herkeze nasıp etsın(amın) benım bulantılar basldı kızlar halsızlık var ınanın pc basında 10 dk fazla durmaıyorum skıtılar yavas yavas ortaya cıkmaya basladı...
Selam fıstıklarım nasılsınız???
Gülsenim,dalinim nasıl gidiyor ?
Kızlar bende bu ay ilk ke klomen kullanmıstım,en son gecen cuma gğnüğ konrtolüm varı,iki tane 19-20mm arasında yumurtam oluşmuş.hemen aynı gün çatlatma iğnesi de oldum.bugün saat 16,00da tekrar kontrolüm var,doktorum yumurtalarımın çatlayıp çatlamadığına bakacaklar...bedne haberler bunlar kızlar..
canım soqan kürü çok kuvvetli bir rahim temizleyici olduqu için embriyonun tutunmasına engel olup düşüqe neden oluyormuş...dr.saraçoqluda hamile kalınca kürü hemen bırakın diyor ama biz hamile olduqumuzu anlayana kadar kür etkisini gösterip bebeklerimizi düşürüyor...burdada birçok arkadaşımız düşük yaptı ve nerdeyse herkes soqan kürü uyguladı...başka topiklerdede soqan kürü yapıp düşük yapan arkadaşlarımız var...bizde bundan dolayı kürü uygulamayı kestik..bana zaten kendi doktorumda soqan kürünü kesinlikle kullanmaman gerektiqini söylemişti...olay bu yani
canım bende bilmiyorum iyi yöndemi..ama arkadaşlarımızın dediqi o akıntı bende olmadı....saraçoqluna mail attım ama hala cevap gelmedi..zaten dün itibariyle kürü bıraktım...
hayırlı haberlerle gel tatlım
hoşgeldinnnn
canım sen bolbol dinlen...hep merak etmişimdir acaba hamileyken pcde uzun süre durmak bebeqin gelişimine zarar verirmi diye...birde benimki laptop ve hep dizlerimde duruyor...Allah korusun birdaha gittiqimde doktoruma sorucam..sende bir sorarmısın canım ..
lata canım bu arada ülkerin kırmızı paket çubuk krakerleri mide bulantısına çok iyi geliyormuş bilgin olsun
slm ilkbhrcım.. inşallah yumurtaların çatlamıştır canım.. önümüzdeki aya kalmaz hamile haberini alırız canım... benimde bu gün adet günüm hala olmadım canım ama adet belirtilerim var akıntım başladı kaç günden beri bugün arttı galiba olcam,, inşallah olmam canımmm yaaa((((
ıns olmazsın canımda senden de suprızzz bır haber alırızzz:)
cok sagol tatlım ozellıkle tuzlu seyler yıyorum bastırsın dıye cok zormus mıgde bulantıları ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?