Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

Kızlar merhaba.. Benim de okurken bebeklerini kaybeden arkadaşlarımızı, içim burkuldu, hele Dalinn, Allahım çok şükür, iyi haberini de vermişssin bugün, çok geçmiş olsun..

gerçekten bu ay nedir böylee.. ben mart ayı listesini görünce, yanlış hatırlamıypsam 26 hamile vardı o listede, Allah dedim, nisanda da olsa böyle, neredeyse hepimiz hamile oluruz, ama nerdee. son günlerde bi kara bulutlar var gibii :)

amaa napıyoruzz, kötü düşünüp kötüyü çağırmıyoruzz!! kesinlikle iyi düşünmeliyiz, morallerimizi bozmamalıyız.. nitekin, Dalinden gelen iyi haber de bize bi işaret olmalı, herçey iyi olucak!

bu ayki bu duraksama evresini, bat larımızın ayından 15inden sonrasına yoğunlaşmakta olduğuna yoruyorum ben, yakında, çok yakında inşallah teker teker güzel haberler alıcaz, vericez (inş) burdan birbirimize..

acaba bat ı 19-20 nisan olan var mıı?? yani bnm batdaş ım vardı, konuşmuştuk onlaa, ama şimdilerde Banu yok ya, listeye de ulaşmak çok zor eski sayfalardan, ondan sorayım dediim??

benim ateşim oluyo kızlar, böyle gün içinde de, geceleri de özellikle bu bel karın kısımlarım inanılmaz yanıyo, göğüsler zaten bi haftadır ağrı derecesinde şiş, bir de her zman olan akıntılarım var, hiç ekstra bi akıntı gözlemlemedim kendimde..

neyse, çok mu uzattım ben :)

ayy yemın ederım sevıncten gozlerım doldu..bu sevındırıcı bı haberde bunun dısında zaten manyak manyak seylere bıle duygulanıorum delırdım sanırsam :)) dalıncım ınsallah bıdaha böyle korkutmaz senı bebişin canım benım coook sevındım. yavrunada gecmıs olsun..
Hosbuldummmm Bende nisan'da bebis istiyorum
hosgeldın canım
hemen sanada bı tane nisan bebişi yolluoruzz:)))

Son düzenleme:

Evetttt yolla bir taneee
Aiii sen hamilesin demek 10 hafta.. masallah
Nasil gidiyor hamileligin bakalim
Nekadar "ugrastin"

Selam fıstıklarım nasılsınız???

Gülsenim,dalinim nasıl gidiyor ?

Kızlar bende bu ay ilk ke klomen kullanmıstım,en son gecen cuma gğnüğ konrtolüm varı,iki tane 19-20mm arasında yumurtam oluşmuş.hemen aynı gün çatlatma iğnesi de oldum.bugün saat 16,00da tekrar kontrolüm var,doktorum yumurtalarımın çatlayıp çatlamadığına bakacaklar...bedne haberler bunlar kızlar..

hamılelıgım bıraz sıkıntılı gecıyo canım bulantı felan baya bı zorluyo ıste..2 yıl ugrastım ben 2 yıl doldugu ay hamıle kaldım sen ne zamandr ıstıosun
Hmmm anladim canim... bunlarda gecer insallah..
Ben daha yeniyim, mart ayinda dogum kontrol hapi biraktim.. su an 10 gun gecikmem var.. test yaptim negatif cikti.. hapi biraktigim icinde olabilir dedi doktor, bi kac ay gecikebilirmisim..

Insallah catlamistir ve bu ay sonu olursun

Son düzenleme:
arkadaslr carsamba gunu dr gıdecegım ıns guzel haberlerle donerım walla 6.haftaya kadar bekledım artık dr zmanı:)korku ve heyecan var cok garıp duygularmıs allah bu tıp duyguları herkeze nasıp etsın(amın) benım bulantılar basldı kızlar halsızlık var ınanın pc basında 10 dk fazla durmaıyorum skıtılar yavas yavas ortaya cıkmaya basladı...

ya ben su sogan suyu kurunden noluyo hepınız bı telaslandınız orayı kacırdım.bende kullandım aylarca ama hıc yan etkı gormedım neler oluyor kızlar soganla alıp veremedıgınız ne :))))
canım soqan kürü çok kuvvetli bir rahim temizleyici olduqu için embriyonun tutunmasına engel olup düşüqe neden oluyormuş...dr.saraçoqluda hamile kalınca kürü hemen bırakın diyor ama biz hamile olduqumuzu anlayana kadar kür etkisini gösterip bebeklerimizi düşürüyor...burdada birçok arkadaşımız düşük yaptı ve nerdeyse herkes soqan kürü uyguladı...başka topiklerdede soqan kürü yapıp düşük yapan arkadaşlarımız var...bizde bundan dolayı kürü uygulamayı kestik..bana zaten kendi doktorumda soqan kürünü kesinlikle kullanmaman gerektiqini söylemişti...olay bu yani
canım bende bilmiyorum iyi yöndemi..ama arkadaşlarımızın dediqi o akıntı bende olmadı....saraçoqluna mail attım ama hala cevap gelmedi..zaten dün itibariyle kürü bıraktım...
hayırlı haberlerle gel tatlım
Selammm bende bu gruba katilmak istiyorum :26:
hoşgeldinnnn

canım sen bolbol dinlen...hep merak etmişimdir acaba hamileyken pcde uzun süre durmak bebeqin gelişimine zarar verirmi diye...birde benimki laptop ve hep dizlerimde duruyor...Allah korusun birdaha gittiqimde doktoruma sorucam..sende bir sorarmısın canım ..

slm ilkbhrcım.. inşallah yumurtaların çatlamıştır canım.. önümüzdeki aya kalmaz hamile haberini alırız canım... benimde bu gün adet günüm hala olmadım canım ama adet belirtilerim var akıntım başladı kaç günden beri bugün arttı galiba olcam,, inşallah olmam canımmm yaaa((((

ıns tatlım ılk gıdısım ya bır suru soru var kafamda ıns hepsını sorabılrım fırsatım olur benımde laptop bılmemkı zarar verırımı verır derler ama bızım hayatımızda radyazsonsuz ne var kı allah korusun hepmızı bebeklerımızde

ıns olmazsın canımda senden de suprızzz bır haber alırızzz:)

ıns olmazsın canımda senden de suprızzz bır haber alırızzz:)

latacım inşallah size güzel bir süpriz yaparım ama umutsuzum canım ya.. herşeyin hayırlısı bakalım.. seninde mide bulantılarnı başlamış canım.. inşallah hafif atlatırsın bu dönemi tatlım...

cok sagol tatlım ozellıkle tuzlu seyler yıyorum bastırsın dıye cok zormus mıgde bulantıları ya..

evet canım gerçekten çok zor..okadar alakasız şeylerden midem bulanırdıki ben bile hayret ederdim...4 aydan sonra rahatlıyorsun inşallah sen daha az zamanda atlatırsın cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…