Kızlar merhaba.. Benim de okurken bebeklerini kaybeden arkadaşlarımızı, içim burkuldu, hele Dalinn, Allahım çok şükür, iyi haberini de vermişssin bugün, çok geçmiş olsun..
gerçekten bu ay nedir böylee.. ben mart ayı listesini görünce, yanlış hatırlamıypsam 26 hamile vardı o listede, Allah dedim, nisanda da olsa böyle, neredeyse hepimiz hamile oluruz, ama nerdee. son günlerde bi kara bulutlar var gibii :)
amaa napıyoruzz, kötü düşünüp kötüyü çağırmıyoruzz!! kesinlikle iyi düşünmeliyiz, morallerimizi bozmamalıyız.. nitekin, Dalinden gelen iyi haber de bize bi işaret olmalı, herçey iyi olucak!
bu ayki bu duraksama evresini, bat larımızın ayından 15inden sonrasına yoğunlaşmakta olduğuna yoruyorum ben, yakında, çok yakında inşallah teker teker güzel haberler alıcaz, vericez (inş) burdan birbirimize..
acaba bat ı 19-20 nisan olan var mıı?? yani bnm batdaş ım vardı, konuşmuştuk onlaa, ama şimdilerde Banu yok ya, listeye de ulaşmak çok zor eski sayfalardan, ondan sorayım dediim??
benim ateşim oluyo kızlar, böyle gün içinde de, geceleri de özellikle bu bel karın kısımlarım inanılmaz yanıyo, göğüsler zaten bi haftadır ağrı derecesinde şiş, bir de her zman olan akıntılarım var, hiç ekstra bi akıntı gözlemlemedim kendimde..
neyse, çok mu uzattım ben :)