• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

latacım inşallah size güzel bir süpriz yaparım ama umutsuzum canım ya.. herşeyin hayırlısı bakalım.. seninde mide bulantılarnı başlamış canım.. inşallah hafif atlatırsın bu dönemi tatlım...

cok zormus bulantılar anlatılmaz ya bıtıyorsun resmen...dua et benım ıcınde halsızlık cok fazla bende de ıns atlatırız bugunlerıde..senın ıcınde hayırlıs olsun tatlım hmen umıtsızlıge kapılma sabırla bekleyelım bellımı olur bır suprız yaprsın bzılere:)

cok zormus bulantılar anlatılmaz ya bıtıyorsun resmen...dua et benım ıcınde halsızlık cok fazla bende de ıns atlatırız bugunlerıde..senın ıcınde hayırlıs olsun tatlım hmen umıtsızlıge kapılma sabırla bekleyelım bellımı olur bır suprız yaprsın bzılere:)

canım inşallah atlatacaksın tatlım.. ah ahh bende hemiş olsamda bulantılarım olsa.. hepsi geçer canım ayrıca bulantı bebeğin sağlıklı olduğuna işarat derler.. hepsi geccek tatlım..

kızlar selamm naber nası gidiyo yeni hamiş haberleri varmı gulsen sen ne durumdasın seninle bat aynıydı ne durumdasın

Kızlar merhaba.. Benim de okurken bebeklerini kaybeden arkadaşlarımızı, içim burkuldu, hele Dalinn, Allahım çok şükür, iyi haberini de vermişssin bugün, çok geçmiş olsun..

gerçekten bu ay nedir böylee.. ben mart ayı listesini görünce, yanlış hatırlamıypsam 26 hamile vardı o listede, Allah dedim, nisanda da olsa böyle, neredeyse hepimiz hamile oluruz, ama nerdee. son günlerde bi kara bulutlar var gibii :)

amaa napıyoruzz, kötü düşünüp kötüyü çağırmıyoruzz!! kesinlikle iyi düşünmeliyiz, morallerimizi bozmamalıyız.. nitekin, Dalinden gelen iyi haber de bize bi işaret olmalı, herçey iyi olucak!

bu ayki bu duraksama evresini, bat larımızın ayından 15inden sonrasına yoğunlaşmakta olduğuna yoruyorum ben, yakında, çok yakında inşallah teker teker güzel haberler alıcaz, vericez (inş) burdan birbirimize..

acaba bat ı 19-20 nisan olan var mıı?? yani bnm batdaş ım vardı, konuşmuştuk onlaa, ama şimdilerde Banu yok ya, listeye de ulaşmak çok zor eski sayfalardan, ondan sorayım dediim??

benim ateşim oluyo kızlar, böyle gün içinde de, geceleri de özellikle bu bel karın kısımlarım inanılmaz yanıyo, göğüsler zaten bi haftadır ağrı derecesinde şiş, bir de her zman olan akıntılarım var, hiç ekstra bi akıntı gözlemlemedim kendimde..

neyse, çok mu uzattım ben :)

selam canım benim bat 17 ama adet olmazsam eğer 19 şubat'a kadar beklicem! bu erken gebelik belirtileri adet öncesi belirtileri ile hemen hemen aynı ben de daha önce olmayan bi iki değişiklik var bilmiyorum belkide psikolojiktir ama bi kere süt içtikten sonra midem bulandı bir kaç gün önce... ayrıca iki gündür geceleri uyuyamıyorum (gebelik uyku yapar diyorlar bende tersimi oldu ne:)) bunların dışında göğüslerdeki adet öncesi yaşadığım hassasiyet devam etmekte ve akıntım var iki gündür. dediğin gibi canım kötü düşünüp kötüyü çağırmıyoruz:)

kızlar selamm naber nası gidiyo yeni hamiş haberleri varmı gulsen sen ne durumdasın seninle bat aynıydı ne durumdasın

canım benim adet günüm bugün 30 günde bir oluyorum 16 nisana denk geliyor adetim.. ama akıntım çoğaldı bir kaç gündür birde belim ağrıor olcak gibiyim.. göğüslerim acıyor..bilmiyorum canım galiba oluyorum:(((( sende varmı bi değişiklik.. bi belirti falan canım..

canım benim adet günüm bugün 30 günde bir oluyorum 16 nisana denk geliyor adetim.. ama akıntım çoğaldı bir kaç gündür birde belim ağrıor olcak gibiyim.. göğüslerim acıyor..bilmiyorum canım galiba oluyorum:(((( sende varmı bi değişiklik.. bi belirti falan canım..

nerdddeeee hiç bişi yok ya çok karısıgım ne adet belirtisi var nede diger belirti var bekliyorum bende benim batım 19 nisan bakalım canım ne olcak inş sen de bende olmayız da müjdeyi veririz bizde

pinarosm, cevabın için çok teşekkür ederimm :) sen söyleyince aklıma geld, ben de pek fazla uyuıyamıyorumm! ama şöyle ki, gün içinde inanılmaz bi yorgunluk ve uykusuzluk hissediyorum, sonra da, mesela bu sabah 6:37 de uyandım, ve şu anda da çok fazla uykum geldii :)

senin 17si ve anladığım kadarıyla en az 2 gün bekleyip sonra test yapıcaksın.. ya, keşke bnm de 17 si olsaydıı, valla şu son 4-5 gün bekle bekle geçmiyoo S:

şeytan diyo git bu akşam yap, varsa çıkar çoook silik de olsa 2. çizgi diyo ama :)

nerdddeeee hiç bişi yok ya çok karısıgım ne adet belirtisi var nede diger belirti var bekliyorum bende benim batım 19 nisan bakalım canım ne olcak inş sen de bende olmayız da müjdeyi veririz bizde

tusemim inşallah tatlım inşallah.. şimdi bir belim ağrıyor anlatamam sana tatlım bacağıma vuruyor,, kemiklerime kemiklerime vuruyor ağrısı inşallah bebişimim ben burdayım tepişmelerinin ağrısıdır bu::)))) inşallah bu ay nisan topiğindeki bütün arkadaşlar hamiş olur canım..

lalinada bence hiçççççç öle bişey yapma çünkü eğer bişey yoksa daha çok üzülüyorsun, bekle boşver zamanı gelince anlarsın ama dediğin gibi insan son günler yaklaştıkça daha da sabırsızlanıyor:) bu arada ne zamandır bebek istiyorsunuz? ayrıca sana diyorum ama ben adet dönemi bittikten sonra acaba varmı bişey diye test yapanlardandım:) ama artık umursamıyorum

lalinada bence hiçççççç öle bişey yapma çünkü eğer bişey yoksa daha çok üzülüyorsun, bekle boşver zamanı gelince anlarsın ama dediğin gibi insan son günler yaklaştıkça daha da sabırsızlanıyor:) bu arada ne zamandır bebek istiyorsunuz? ayrıca sana diyorum ama ben adet dönemi bittikten sonra acaba varmı bişey diye test yapanlardandım:) ama artık umursamıyorum

pinarosm cım, son 3 aydır istiyoruz ama ilk 2 ay, daha önceki sayfalarda da anlatmışımdır, pek bilinçli olarak değil, yani aslına bakarsan ilk ciddi denememiz bu ay denebilir :)

ama şöyle bi durum var ki, dün itibariyle evliliğimiz 6. yılını doldurdu :) hatta paylaştım haftasonu da, kızlar acaba erkenden test yapsam bişey çıkar mı, silik de olsa 2. çizgi görürsem eşime sürpriz olur diye, ama sonunda kızların da telkinleriyle, mantığımı dinleyip yapmadım..

yani gerçek anlamda son 3 aydır istemeye başladık, ama insan istiyo ki istediği şey istediği anda olurversin, öyle değilmiş meğer bu işler.. ya siz cnm?

lataa, merhabalar.. bulantıların seni zorlamaya başlamasına üzüldüm, ama böylelikle bebeğin sana burdayım diye sinyal veriyor, dünyanın en harika mide bulantısı olmalı, psikolojik anlamda yanş, inşallah en kısa zamanda bulantıların geçer, ayrıca da inşallah hem kalbine hem de aklına yatan, harika bi dr bulursun..

hep sen geliyosun aklımaa, diyorum ki yap işte test, 4 gün kaldı, lata nın 6 gün kala çıkmıştı diyee :) ama yine de bi tarafım, dur bi bekle bakalım bi adetin geçsin diyo..

bakalım nolucak, bende heyecan dorukta, 20si cumaya kadar kalpten gitmezsem, cuma test yapıcamm, artık bakalım hakkımda hayırlısı..

yaa bu ara hamile haberine çoook ihtiyacımız var kızlar :( aramızdan birisi hamileyim diye çıkıverse bugün olmazmııı :) sanki elimizdeymiş gibi bendee peahh :p bugün midem çok fena kızlar ama hamilelik şüphem olduğu için değil öğle yemeğinden ötürü :) bu ay bebiş beklemiyorumda istemiyorumda... hakkımızda hayırlısı artık...

kizlar ya ilk defa boyle bir seyle karsilastim da kist olmasina ragmen hamile kalinirmi:) aptalca bir soru olabilir ama hic bilgim yok bu konuda :30:

kizlar ya ilk defa boyle bir seyle karsilastim da kist olmasina ragmen hamile kalinirmi:) aptalca bir soru olabilir ama hic bilgim yok bu konuda :30:

pembemasal, bu konudaki çok kısıtlı bilgimle, daha doğrusu bir arkadaşımdan duyduğum kadarıyla, kalınır.. tabi kistin türüne, büyüklüğüne va daha bi sürü şeye bağlıdır ama bnm arkadaşımın durumu şuydu, bebeğini doğururken kisti de doğum esnasında alınmış dr tarafından!

pembemasal, bu konudaki çok kısıtlı bilgimle, daha doğrusu bir arkadaşımdan duyduğum kadarıyla, kalınır.. tabi kistin türüne, büyüklüğüne va daha bi sürü şeye bağlıdır ama bnm arkadaşımın durumu şuydu, bebeğini doğururken kisti de doğum esnasında alınmış dr tarafından!

Yok bebegim ya benim kucuk insallah da buyumeistir gittmistir sogan kuru uyguluyorum klomofen ilaci yuzunden dozunu ayarlayamamis doktor yuksek doz verdigi icin bende kist yapti da adama hamile kalinir mi kiste ragmen sormayi unutum :S

Yok bebegim ya benim kucuk insallah da buyumeistir gittmistir sogan kuru uyguluyorum klomofen ilaci yuzunden dozunu ayarlayamamis doktor yuksek doz verdigi icin bende kist yapti da adama hamile kalinir mi kiste ragmen sormayi unutum :S

diyorum ya, dr değilim ahkam kesimiş olmak gibi olmasın ama, hamilelikle birlikte eriyen yok olan kistler, doğum esnasında alınan kistler olduğuna göre, kist varken de (yani seninkinin küçük olduğunu ve yapısal değil bi ilacın fazla kullanımıyla oluştuğunu da düşünürsek) mantıken hamile olabilirsin bence..

diyorum ya, dr değilim ahkam kesimiş olmak gibi olmasın ama, hamilelikle birlikte eriyen yok olan kistler, doğum esnasında alınan kistler olduğuna göre, kist varken de (yani seninkinin küçük olduğunu ve yapısal değil bi ilacın fazla kullanımıyla oluştuğunu da düşünürsek) mantıken hamile olabilirsin bence..

pinarosm cım, son 3 aydır istiyoruz ama ilk 2 ay, daha önceki sayfalarda da anlatmışımdır, pek bilinçli olarak değil, yani aslına bakarsan ilk ciddi denememiz bu ay denebilir :)

ama şöyle bi durum var ki, dün itibariyle evliliğimiz 6. yılını doldurdu :) hatta paylaştım haftasonu da, kızlar acaba erkenden test yapsam bişey çıkar mı, silik de olsa 2. çizgi görürsem eşime sürpriz olur diye, ama sonunda kızların da telkinleriyle, mantığımı dinleyip yapmadım..

yani gerçek anlamda son 3 aydır istemeye başladık, ama insan istiyo ki istediği şey istediği anda olurversin, öyle değilmiş meğer bu işler.. ya siz cnm?
evlilik uzun çalışmalar kısa:) evet bende öle isteyince hemen olacak sanıyordum ama meğer öyle olmuyormuş o işler:) bazen diyorum ya kazayla oldu diyenlerin ki nasıl bi şanstır yaaaaa..... bizim iki sen oldu çalışmalara başlayalı altı ay oldu bu ay itibarı ile ve bekle bekle hala bişey yok offfff eğer bu ayda adet olursam eşimle beraber gitcez doktora ve umarım buna gerek kalmaz şu bir kaç günü bi atlatsak... inşallah bi kaç gün sonra senden de güzel haberler duyarız:)

Back