• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

Merhabalar kızlar ; düşük yapan arkadaşlara geçmiş olsun çok üzüldüm :(
Benimde bugün smear testi sonucum vardı telefonla aradım sekreter çıktı çıkmış sonucun dedi dedim iyimi kötü mü doktor hanımla konuşun buraya gelip dedi.
Herkese böylemi acaba yani telefonla bilgi verilmiyor mu korku bastı ya kötü sonuç çıkarsa diye :(

Benimde bugün smear testi sonucum vardı telefonla aradım sekreter çıktı çıkmış sonucun dedi dedim iyimi kötü mü doktor hanımla konuşun buraya gelip dedi.
Herkese böylemi acaba yani telefonla bilgi verilmiyor mu korku bastı ya kötü sonuç çıkarsa diye :(

tatlım hemen kötüye yorma .sekreterler telefonda bilgi vermiyolar.banada öyle olmuştu illa doktorla görüşmeniz gerekiyo demişti.sen içini ferah tut canım.

Merhaba hanımlar.. ben son kez yazıyorum buraya, size pek ayak uyduramadım sanırım.. ne zaman ne yazdıysam ne sorduysam cevabını alamadım.. umarım hepinizin gönlünce olur... bazen bakarım yinede kimler hamiş diye :49: ALLAH'a emanet olun...

:8::8::8::8: kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr oglumu dr a goturdum ve kızamık falan deıl dedı.sadece alerjı olmus dedı.o an orda yıgılıp kalacaktım sevıncten sankı.bı tokezledım ayakta dururken.kızamık olsa ıdı once yuzunde cıkardı gozlerı kızarır akardı dedı.kızamık testıne bıle gerek duymadı.ole cok sevındımkı ben napardım ole olsaydı.ıkı ucurum arasında kafayı yerdım.allahım bu nasıl bır geceydı bole.
Çok sevindim canım Allah bir daha böyle sorunla karşılaştırmasın.:45:

Merhaba hanımlar.. ben son kez yazıyorum buraya, size pek ayak uyduramadım sanırım.. ne zaman ne yazdıysam ne sorduysam cevabını alamadım.. umarım hepinizin gönlünce olur... bazen bakarım yinede kimler hamiş diye :49: ALLAH'a emanet olun...

Ya yapma canım gitme hemen topik çok hızlı ilerliyor görünmemiş olabilir yoksa kesin cevaplanırdı

tatlım nereye gidiyosun.burda mutlaka herkes birbirine cevap yazmaya çalışıyo..Ama yinede sen bilirsin.İnşallah sende tez zamanda hamiş kalırsın.kendine dikkat et.herşey gönlünce olsun.

canım telde bilgi vermezler sana en doqru açıklamayı doktorun verir...hadi al gel sonuçlarını hayırlı haberlerini bekliyoruz:^34:

canım burası hepimizin topiqi öyle hemen çekip gitmek yok...arada kaynamıştır yada bişey sorduysan bilmediqimiz için cevap vermemişizdir..burda herkes birbirine destek olmaya çalışıyor niyetimiz kimseyi dışlamak deqil kimseninde bu düşüncede olduqunu sanmıyorum...hepimiz zor dönemler geçiriyoruz biraz gerginiz kusura bakma...

:8::8::8::8: kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr oglumu dr a goturdum ve kızamık falan deıl dedı.sadece alerjı olmus dedı.o an orda yıgılıp kalacaktım sevıncten sankı.bı tokezledım ayakta dururken.kızamık olsa ıdı once yuzunde cıkardı gozlerı kızarır akardı dedı.kızamık testıne bıle gerek duymadı.ole cok sevındımkı ben napardım ole olsaydı.ıkı ucurum arasında kafayı yerdım.allahım bu nasıl bır geceydı bole.

masallahh canım benım nasıl korkuttun bzılerıde cok gzuel haberlerle dondun supersın tatlım cok sevındımmm hıc bır problem olmadıgına...

çok sevindim canım yaa onla geçmiş olsun
Allah bebeğini sağsağlim kucana almayı nasip etsin inş oğluna bir kız kardeş gelirr:38:

dalinnn kocaman bir ohhhhhhh çekmtim canım çok ama çok rahatladım sabahtan beri seni merak ediyorduk ne güzel haberlerle geldin bize...çok sevindim canım hadi gözün aydın :34:

kızlar meraba nasılsınız??
dalincim gözün aydın.hep böyle mutlu ol.
ben raporluyum bu hafta.hala kanamam az az devam ediyor.elimde olmadan gözümden yaşlar boşalıyor.şu test sonuçlarım hayırlısıyla belli olsa.
kızlar çok alakasız bişey soracağım.şimdi benim bebeğim cennete falan gitmiş midir acaba???gerçi kromozom testi için parçalayacaklar kuzumu ama.:(((((((

Cok sevindim canim dualarimdaydin Allah evladini sag saglim saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin

dalinnnnnnnn canım çok sevindim :))), gözün aydın Rabbim yardımcınız oldu bak :))) :nazar: :nazar: :nazar:
gerçekten bir ohhh çektim haaa :))
inşallah bebeğin dünyaya gelene kadar hiç bir sorun yaşamadan atlatırsın hamilelik sürecini tatlım ,
bundan sonrası için Allah nazarlardan sakladın hepinizi :) :nazar: :nazar:

sorun olmadığına çok sevindim dalincim.. Allahım seni ve çocuklarını korusun hastalıklardan.. çok geçmiş olsun..

masallahh canım benım nasıl korkuttun bzılerıde cok gzuel haberlerle dondun supersın tatlım cok sevındımmm hıc bır problem olmadıgına...

hepınızden allah razı olsun cansınız siz.dualarınızda benıde eksık etmedınız cok korktum ama sukur mevlam neyler neyelrse guzel eyler.ıyı varsınız

fgak nereye gıdıyorsun allasen otur oturdugun yerde.hatırlıyorum ben sana defalarca yanıt verdıgımı bak sende gormemıssın.ben okuyorum eger hıc bır bılgım yoksa cvp verıp kafa karıstırmak ıstemıyorum sessız kalıyorum.ama asla dıslanmıs deılsın kımsede dusunmez bole.gergınsın gergınız alınganlıklar cok normal.

narıkocum sorunla ılgılı bıldıgım sey su.eger 3 aydan kucukse bebek ruh uflenmedıgı ıcın cennete gırmez.sadece o bedenı bekleyen ruh arada kalır yanı ne cennet ne cehennem.eger dogup olmusse sana sefaatcı olur cennette senı bekler.bıldıgım bu tatlım.hatta bazılarıda derkı bebegınn cennete gıtmesı ıcın en az bır kez ses cıkarmıs olması gerekır derler.belkıde yanlıs bılıyoruzdur.

cuma gunude dr a gıdıcem bakalım bebıs gorunucekmı.gorunmesı lazım artık.bu arada dun gece ve bugun mıde bulantılarım bayagı hafıfledı sebebınıde patates kızartasına baglıyorum :) dun aksam ole cok mıdem bulanıodukı gene kustum gene kustum.sonra patates kızarttım ama yıcek halde deıldım bulantıdan ınadına yedım guzel koktu dıye sak dıye gectı sanırım ya patates ıyı geldı yada mıdem bulanıyo dıye yemıyordum bısey .yemek yıyınce ıyı oldu

Sagolun kızlar valla içim ferahladı çok korktum telde söylemeyince..
Sonucu yarın alacağım çünkü kan testi yapılcak sabah aç karnına gidicem..
Yumurtlama kanda belli olur mu ?

ohhh bende rahatladım merak etmiştim çok sevindim canım benim. hadi gözün aydın:)

dalincim çok mutlu oldum bi ohhhh çektim yani ... dünden bu yana ne oluyo böyle kızlara diyodum. canım çok güzel bir haber verdin. Allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip eder.

kuzum çok ama çok sevindimmmmmm yaa cok güzel bir haber aman ...ilk ve son olur inşallah bu stres hayırlıısyla kucagına alırsın inşallah minik yavrunuda

selamm kızlar, yine doktora gidiyorum bugün. inşallah çatlamıştır benim yumurtalar. dualarınızı eksik etmeyin. hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin Rabbim...
hadi bakalım çatlamış olsunda çalışmalar hızlansın :D:D

canımmm bende yazıyorum bazen slm bile veren olmuyor ama burası bizim topiğimiz burda gülüp burda aglıcaz birbirimizi daha cok tanıdıkca paylaşımlarımız artıak bence cıkma tabi genede sen bilirsin

dünden beri soqan kürü yapmıyorum aqrılarım yok denecek kadar azaldı...ohh dünya varmış kızlarr ne çektim o aqrılardan...

dünden beri soqan kürü yapmıyorum aqrılarım yok denecek kadar azaldı...ohh dünya varmış kızlarr ne çektim o aqrılardan...

yani tatlım bende 9 günün ardından içmedim. ya aslında benim içmemin sebebi adet düzensizliğimden kaynaklanıyodu 2 ay 40 günde oldum son ay 33. güne düştü ama şimdilerde gözüm korktu ne diyim...

yani tatlım bende 9 günün ardından içmedim. ya aslında benim içmemin sebebi adet düzensizliğimden kaynaklanıyodu 2 ay 40 günde oldum son ay 33. güne düştü ama şimdilerde gözüm korktu ne diyim...

bende kist ve miyom için içiyordum ama eqer hamile kalırsam bebeqimi kaybetmek istemiyorum..çünkü bu kür beni mehvetti geçen akşam acillik oldum...demekki her bünyede farklı etki yapıyor...

Sagolun kızlar valla içim ferahladı çok korktum telde söylemeyince..
Sonucu yarın alacağım çünkü kan testi yapılcak sabah aç karnına gidicem..
Yumurtlama kanda belli olur mu ?
olur tatlım ama sole kandakı progestan sevıyesı normalın uzerıne cıkmıssa yumurtluyosun yada yumurtladın demektır 1-2 gun sonra tekrar aynı sevıyeye dusmusse kesın yumurtladın demektır.yanı kanda progestana bakılarak kesın anlasılıyor
dalincim çok mutlu oldum bi ohhhh çektim yani ... dünden bu yana ne oluyo böyle kızlara diyodum. canım çok güzel bir haber verdin. Allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip eder.

ohhh bende rahatladım merak etmiştim çok sevindim canım benim. hadi gözün aydın:)

saolun balcorekleırm :)))

Back