- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.961
mrb kızlar nasılsınız..benim bugün adet günüm ama olcakmışım gibi belirtiler var, herşeyin hayırlısı...
Merhabalar kızlar ; düşük yapan arkadaşlara geçmiş olsun çok üzüldüm
Benimde bugün smear testi sonucum vardı telefonla aradım sekreter çıktı çıkmış sonucun dedi dedim iyimi kötü mü doktor hanımla konuşun buraya gelip dedi.
Herkese böylemi acaba yani telefonla bilgi verilmiyor mu korku bastı ya kötü sonuç çıkarsa diye
Çok sevindim canım Allah bir daha böyle sorunla karşılaştırmasın.kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr oglumu dr a goturdum ve kızamık falan deıl dedı.sadece alerjı olmus dedı.o an orda yıgılıp kalacaktım sevıncten sankı.bı tokezledım ayakta dururken.kızamık olsa ıdı once yuzunde cıkardı gozlerı kızarır akardı dedı.kızamık testıne bıle gerek duymadı.ole cok sevındımkı ben napardım ole olsaydı.ıkı ucurum arasında kafayı yerdım.allahım bu nasıl bır geceydı bole.
Merhaba hanımlar.. ben son kez yazıyorum buraya, size pek ayak uyduramadım sanırım.. ne zaman ne yazdıysam ne sorduysam cevabını alamadım.. umarım hepinizin gönlünce olur... bazen bakarım yinede kimler hamiş diyeALLAH'a emanet olun...
Merhaba hanımlar.. ben son kez yazıyorum buraya, size pek ayak uyduramadım sanırım.. ne zaman ne yazdıysam ne sorduysam cevabını alamadım.. umarım hepinizin gönlünce olur... bazen bakarım yinede kimler hamiş diyeALLAH'a emanet olun...
canım telde bilgi vermezler sana en doqru açıklamayı doktorun verir...hadi al gel sonuçlarını hayırlı haberlerini bekliyoruz:^34:Merhabalar kızlar ; düşük yapan arkadaşlara geçmiş olsun çok üzüldüm
Benimde bugün smear testi sonucum vardı telefonla aradım sekreter çıktı çıkmış sonucun dedi dedim iyimi kötü mü doktor hanımla konuşun buraya gelip dedi.
Herkese böylemi acaba yani telefonla bilgi verilmiyor mu korku bastı ya kötü sonuç çıkarsa diye
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr oglumu dr a goturdum ve kızamık falan deıl dedı.sadece alerjı olmus dedı.o an orda yıgılıp kalacaktım sevıncten sankı.bı tokezledım ayakta dururken.kızamık olsa ıdı once yuzunde cıkardı gozlerı kızarır akardı dedı.kızamık testıne bıle gerek duymadı.ole cok sevındımkı ben napardım ole olsaydı.ıkı ucurum arasında kafayı yerdım.allahım bu nasıl bır geceydı bole.
çok sevindim canım yaa onla geçmiş olsun
Allah bebeğini sağsağlim kucana almayı nasip etsin inş oğluna bir kız kardeş gelirr
dalinnn kocaman bir ohhhhhhh çekmtim canım çok ama çok rahatladım sabahtan beri seni merak ediyorduk ne güzel haberlerle geldin bize...çok sevindim canım hadi gözün aydın
kızlar meraba nasılsınız??
dalincim gözün aydın.hep böyle mutlu ol.
ben raporluyum bu hafta.hala kanamam az az devam ediyor.elimde olmadan gözümden yaşlar boşalıyor.şu test sonuçlarım hayırlısıyla belli olsa.
kızlar çok alakasız bişey soracağım.şimdi benim bebeğim cennete falan gitmiş midir acaba???gerçi kromozom testi için parçalayacaklar kuzumu ama.((((((
Cok sevindim canim dualarimdaydin Allah evladini sag saglim saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin
dalinnnnnnnn canım çok sevindim :))), gözün aydın Rabbim yardımcınız oldu bak :)))
gerçekten bir ohhh çektim haaa :))
inşallah bebeğin dünyaya gelene kadar hiç bir sorun yaşamadan atlatırsın hamilelik sürecini tatlım ,
bundan sonrası için Allah nazarlardan sakladın hepinizi :)
sorun olmadığına çok sevindim dalincim.. Allahım seni ve çocuklarını korusun hastalıklardan.. çok geçmiş olsun..
masallahh canım benım nasıl korkuttun bzılerıde cok gzuel haberlerle dondun supersın tatlım cok sevındımmm hıc bır problem olmadıgına...
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr oglumu dr a goturdum ve kızamık falan deıl dedı.sadece alerjı olmus dedı.o an orda yıgılıp kalacaktım sevıncten sankı.bı tokezledım ayakta dururken.kızamık olsa ıdı once yuzunde cıkardı gozlerı kızarır akardı dedı.kızamık testıne bıle gerek duymadı.ole cok sevındımkı ben napardım ole olsaydı.ıkı ucurum arasında kafayı yerdım.allahım bu nasıl bır geceydı bole.
kuzum çok ama çok sevindimmmmmm yaa cok güzel bir haber aman ...ilk ve son olur inşallah bu stres hayırlıısyla kucagına alırsın inşallah minik yavrunudakızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr oglumu dr a goturdum ve kızamık falan deıl dedı.sadece alerjı olmus dedı.o an orda yıgılıp kalacaktım sevıncten sankı.bı tokezledım ayakta dururken.kızamık olsa ıdı once yuzunde cıkardı gozlerı kızarır akardı dedı.kızamık testıne bıle gerek duymadı.ole cok sevındımkı ben napardım ole olsaydı.ıkı ucurum arasında kafayı yerdım.allahım bu nasıl bır geceydı bole.
hadi bakalım çatlamış olsunda çalışmalar hızlansınselamm kızlar, yine doktora gidiyorum bugün. inşallah çatlamıştır benim yumurtalar. dualarınızı eksik etmeyin. hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin Rabbim...
canımmm bende yazıyorum bazen slm bile veren olmuyor ama burası bizim topiğimiz burda gülüp burda aglıcaz birbirimizi daha cok tanıdıkca paylaşımlarımız artıak bence cıkma tabi genede sen bilirsinMerhaba hanımlar.. ben son kez yazıyorum buraya, size pek ayak uyduramadım sanırım.. ne zaman ne yazdıysam ne sorduysam cevabını alamadım.. umarım hepinizin gönlünce olur... bazen bakarım yinede kimler hamiş diyeALLAH'a emanet olun...
dünden beri soqan kürü yapmıyorum aqrılarım yok denecek kadar azaldı...ohh dünya varmış kızlarr ne çektim o aqrılardan...
yani tatlım bende 9 günün ardından içmedim. ya aslında benim içmemin sebebi adet düzensizliğimden kaynaklanıyodu 2 ay 40 günde oldum son ay 33. güne düştü ama şimdilerde gözüm korktu ne diyim...
olur tatlım ama sole kandakı progestan sevıyesı normalın uzerıne cıkmıssa yumurtluyosun yada yumurtladın demektır 1-2 gun sonra tekrar aynı sevıyeye dusmusse kesın yumurtladın demektır.yanı kanda progestana bakılarak kesın anlasılıyorSagolun kızlar valla içim ferahladı çok korktum telde söylemeyince..
Sonucu yarın alacağım çünkü kan testi yapılcak sabah aç karnına gidicem..
Yumurtlama kanda belli olur mu ?
dalincim çok mutlu oldum bi ohhhh çektim yani ... dünden bu yana ne oluyo böyle kızlara diyodum. canım çok güzel bir haber verdin. Allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip eder.
ohhh bende rahatladım merak etmiştim çok sevindim canım benim. hadi gözün aydın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?