- Konu Sahibi pembemasal
- #3.941
canım günaydın ....Rabbim bebek bahşettimi temizlik agır kaldırma hiç birsey farketmez...ben kızıma halie kaldıgımı bilmiyordum daha dogrusu denemenin 2. ayıydı buayda tutmaz diye bayram temizliğine girişmiştim ...camlar kapılar halıları kaldırıyordum ...agır agır hurçları kaldırıp gardırobun üstüne koyuyordum merdivende ama hiç bişiden haberim yok...ana bayram geçti bi baktım regli olmamısım ve hamileyim ...Yani Rabbimizden ümidi kesmicez bizim için hayırlı olanı elbet biliyor bol bol dua edelim...sende hamişsindir inşallah canımbu ay bebis icin umutluydum kizlar ama bugun o umudumda kalmadi... yeni eve tasinacagiz yakinda ve temizlik faslina basladik bugun yukarlara uzandim kendimi cok yiprattim varsada tutmaz tutsada kalmaz diye dusunuyorum o yuzden bu ay umudum hic yok... onumuzdeki aylara bakicaz artik... bu arada esim forumda oldugumu biliyo ben surekli bilgisayarla ilgilenince rexona nin reklamini bile bana sorar oldu yavrum yaaa kiyamamm simdi kusecek bana dedimki seni foruma yazicam yazma sakin rezil etme beni diyo :) ssstttt neyse kizlar aramizda... :) cikayimda kocisimle ilgileneyim biraz yoksa kususcezz... iyi aksamlar kizlar yarin gorusuruz...
herşeyin hayırlısı canım burda ne desek boş :2:KIZLAAARRRRR BENIMDE UMUDUM SONDU BU AY COOOOKKKKK UZGUNUM SU AN ......YARIN adet gunum...ben ins yarin kirmizilari gormem diyerek dua ederken.... yarim saat once lavabodaydim acik pembe iki damla kan vardi ,sabah erken sendeyim diye haber verdi anliyacaginiz( ben agliyacam neredeyse gozlerim dolu dolu esim kiziyor bana kafayimi yedin diye neden bukadar cok takiyorsun diye ama elimde degil yaaaa
günaydın arkadaşlar yeni hafta hepimiz için güzel haberlerle dolu olur inşallahhh![]()
günaydın kızlarrrrrrgünaydın arkadaşlar hepinize iyi haftalar
Kızlar regl oldum iki gunn önce
canım hayırlısı olsun üzme kendin nolur...mayıs ayına alırsın inşallah güzzel haberi
Son düzenleme: