Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

Nasil yani camasir suyu canim anlayamadim ya da ilk defa duydugum icin affalarim :) acarmisin biraz

canım tabi ki açarım, bu çamaşır suyu çok kuvvetli kimyasallardan oluştuğu için düşüklere sebep olabiliyormuş özellikle de ilk aylarda yani belki de günlerimiz geçtiği dönemlerde bununla uğraştığımız için kaybediyoruz bebeklerimizi benim bu ay çok geçmişti yine bu çamaşır suyuyla ilgilendim özellikle tualete döktüm gittim birde oturdum insan orda pek farkademiyor ama çıkınca nefes alamıyordum bi müddet balkona çıktım nefes almak için

Anladim canim o zaman gelsin bebis kollari sivasin kocis ben ne bulasiklara dokunurum ne camasirlara ne temizlige:) Hurremmm donemine gecis yapmak istiyorum

anlasilan bi cogumuz umutlarimizi mayisa tasiyacagiz bu gidisle...hayirlisi olsun,,,zaten bugun topik hep uzucu haberlerle doluydu o arkadaslarada cok uzuldum yaa

bu ay bize yaramadı sanki çok fazla üzücü haber alıyoruz geçenlerde facebooktan dr.varujan magar diye bi jinekoloğa durumumla alakalı msj atmıştım... klomen ilacını sordum adamın cevaba bakın "İlaç kullanımı sırasında beklenen bazı sıkıntılar olacaktır elbet.polistik overde cocuk sahibi olmak biraz daha güç olmakta." gelde canını sıkma şimdi açık açık yazmış adam zor hamile olabileceğimi.. hayırlısı ne deyim... istemiyorum hem artık, zaten olmuyoda kafama takmıcam bebek bebek diye... hayatımı yaşayım azcık... o gelmek istemiyosa bende onu istemiyorum ((

canım sıkma canını inşallah önümüzdeki ay gelir bebişin...erkeklerse hepsi aynı çok fazla takılmıyorlar böyle şeylere...biz hanımlar biraz daha duygusalız her konuda...Rabbimize dua ve tevekkül edelim canım bebişlerimizi en hayırlı zamanda saqlıklı bir şekilde nasip etsin hepimize...

canım hepimiz çok gerildik bu ay...akşam bende gereksiz yere evdekilerin canını sıktım..hepsi gerginliqimden kaynaklanıyor...relax olup herşeyi Rabbimize bırakmak bizim için en hayırlısı...dediqin gibi biraz başka şeylere zaman ayırıp herşeyi oluruna bıraksak en doqrusu olucak sanırım..

bencede oluruna bıraksak daha iyi olacak... yok yumurtlama günü yok yumurtam çatladımı çok bunaldım... artık istemediğimi düşünüyorum... hiçbişey hesaplamıycam oluruna bırakıcam... bi dahaki ay tedavi işinide hiç düşünmemeye başladım açıkcası... seninde soğan kürünü bırakman iyi olmuş cnm çok yıprattı seni yaaa bende hiç böyle olmamıştı sadece beyaz kireç gibi bi akıntım vardı ağrı felan hiç yaşamamıştım... sende kafanı dinle azıcık rabbim verdikten sonra olur vermedikten sonrada yapabileceğimiz bişey yok...

çok haklısın canım...sürekli çatladımmı diye akıntı takip eder oldum..o akıntımı bu akıntımı hangisi çatlama akıntısı tırlatıcam kafayı...birde sanki mecburiyetten gibi zaman ayarlı çalışmalarr..kendimi çok gergin hissdiyorum..olucaqı varsa Allah yazdıysa zaten olur...Rabbim ne zaman verirse hayırlı ve saqlıklı versin..öenmeli olan bu...
Kızlar regl oldum iki gunn önce

hayırlısı olsun tatlım herşeyde bir hayır vardır

Ne tedavisi oluyordun canım sen

kızlarr herkeze gunaydın....ne oluyor bızım guzel topıgımıze bebeklerını kaybeden kac tane arkadasımız oldu onlara hepsıne cok cok gecmıs olsun ıns en son gorceklerı talıhsız olay bu olur onlar ıcın ne kadar uzgunum..dalınım ne yaptı aacaba ıns hayırlı gzuel haberlerle doner ınsalllahh..

günaydın canım dalini bende çok merak ediyorum...

aynen yaaa ben çok bunaldım son 3 aydır kendimizi çok geriyoruz annelik içgüdüsünden kaynaklanıyo heralde... ama ben bıraktım artık bebek muhabbetini...

Ne tedavisi oluyordun canım sen

bi dahaki aya ilaç tedavisine başlıcaktım cnm...

günaydın cnm... topiğe gelen gidende yok eskisi gibi... nazar değdi bize dalini bende çok merak ediyorum dün okurken çok kötü oldum gerçekten umarım güzel haberlerle gelir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…