- 31 Ekim 2010
- 2.284
- 12
- 358
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.821
selmün aleyküm kızlar buraya yazan, bakan, giren çok oluyor diye sizlere sormak istedim ben istanbulda oturuyorum anadolu yakasında gidebileceğim özel- devlet farketmez bildiğiniz bu süreçleri yaşarken gittiğiniz ii bi doktor var mı gittiğim bi iki doktordan pek memnun kalmadım özellikle birinden soranlara da söylüyorum gitmeyin diye bu konuda yardımcı olursanız bende tedavi muayene sürecine başlamak isityorum yardım edenlerden şimdiden allah razı olsun...
selam nehir hosgeldın ben kendı adıma cevap verıyım ıyıyım cok sukur bakınıorum öööle sen nasılsın:)
beğen butonu çıktı cevap yazmak tarih oldu hıh
demiştim ki mesajını gordum canım tüh rezil oldum:))
yok canım yaa haklısın aslında beğen butonu çok kullanılıyo kullanıyoruz
topik konusu ile ilgili önceden pek bilgim yoktu ondan anlatıcak birşeyim olmuyo :26:
sadece soru soruyormuşum gibi oluyo bazen farkındayım herkese saygı duyuyorum.
ben yüzsüzce takılıyorum kendi çapımda çok şey öğrendim sizlerden:119:
evet canım şiddetli bir şekilde devam ediyorcanım naptın devam ediyomu ağrıların??
iyi günler kızlar
dün gece dayanılmaz bir sancının ardından sabah kırmızıları gördüm bedenen ve ruhen çökmüş durumdayım7 günlük geçikmenin sonucu hayal kırıklıgı umudum mayısss
kuzenın kimyasal gebelik yaşamış olabileceğimi söyledi çünkü kan testim negetif değildi ama pozitifte değilldi ayrıca adet döneminde kesinnlikle sancı yaşamam ben sadece bel ağrım olurdu ama geceden beri kıvranıyorum bu sancı çok fena yaaa şimdi hafiledi inş hemen gecer
aranızda kimyasal gebelik yaşayan varmı sizce benimki kimyasal gebelik olabilirmi fikri olannnn
mrhba arkadaslar nasilsiniz benim moralim bozuk biraz bugun 10.gunum ve benim yumurtam olusmamis yokmus cok uzuldum doktr olusmus yumurta goremiyorum dedi.adetinin 3.gunu gel dedi yumurtlama tedavisine baslayacaz dedi offf yaaa moralim cok bozulduu ama normalde 10.gununde kucuk te olsa yumurtanin gorulmesi gerekirdi herhalde dimi ama
kızlar pazartesi gece verdiğim güzel haber yerini derin bir üzüntüye kapladı hayatımda.. cuma sabahı şiddetli karın ağrısı ve kanama ile acilen gittiğim hastanede düşük yaptımbugün çıktım hastaneden fiziki olarak iyiyim sayılır ama ruhen ne durumdayım bunu bende henüz bilemiyorum. pembe akıntısı devam eden hatta bu koyulaşan bide karın ağrısı olan arkadaşlara şiddetle doktora gitmelerini tavsiye ediyorum. bu yaşadığım üzüntüyü, ağrıyı Rabbim kimseye yaşatmasın
kızlar pazartesi gece verdiğim güzel haber yerini derin bir üzüntüye kapladı hayatımda.. cuma sabahı şiddetli karın ağrısı ve kanama ile acilen gittiğim hastanede düşük yaptımbugün çıktım hastaneden fiziki olarak iyiyim sayılır ama ruhen ne durumdayım bunu bende henüz bilemiyorum. pembe akıntısı devam eden hatta bu koyulaşan bide karın ağrısı olan arkadaşlara şiddetle doktora gitmelerini tavsiye ediyorum. bu yaşadığım üzüntüyü, ağrıyı Rabbim kimseye yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?