Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

aaa gerçekmi :26: ben aldıklarımı yazayım hepside kavrulmamış.
fındık,fıstık,ceviz,badem,incir

canım çıkmadan incir ceviz badem duymadım zaten incir yeyin diyor ama ben kesin olarak ay çekirdeği ve kabak çekirdeğinden uzak durulması gerek diyeokumuştum

canım çıkmadan incir ceviz badem duymadım zaten incir yeyin diyor ama ben kesin olarak ay çekirdeği ve kabak çekirdeğinden uzak durulması gerek diyeokumuştum

nette bakarken aşağıdaki yazıyı buldum.

Hamile Kalma Şansını Artıran Yiyecekler

Doğru beslenmenin yanında bazı gerekli vitamin ve mineral desteklerini karşılamak gebelik şansını arttırır. Gebelik şansını arttırmak için her zaman tıbbi müdahaleler tek başına yeterli olmaz. Zaten en faydalı yolda doğru beslenmek ve gebelik şansını arttıran yiyeceklerle beslenmektir. Anne ve baba adaylarının sperm ve yumurta kalitesinin iyi olması gebeliğin oluşmasını da kolaylaştırmaktadır. Bu yüzden E vitamini, Folik asit, Çinko ve Omega 3 bakımından zengin besinlerle beslenmek sperm ve yumurta kalitesini de arttırıyor.

E Vitamini İçeren Besinler: Zeytinyağı, yumurta sarısı, balık, buğday, fındık, fıstık, badem, tahıllar, avakado, mısır yağı, ayçiçeği yağı ve yeşil yapraklı sebzeler

Folik Asit İçeren Besinler: Süt, yumurta, kuru bakliyat, yeşil yapraklı sebzeler, tahıllar, fasulye, portakal, ceviz ve fındık

Çinko ve Omega 3 İçeren Besinler: Beyaz peynir, kepekli ekmek, makarna, soya fasulyesi, bezelye

Hamile kalmak isteyen bayanlar, vücutlarında neyin eksik olduğunu bilmek için mutlaka gerekli testleri yaptırmalı. Testler sonucunda vücutta eksik olan vitamin ve mineral deposu besinler tercih edilmeli ya da doktorun tavsiye edeceği takviyeleri kullanmalıdır. Özellikle folik asit, hamilelik öncesinde ve sonrasında hayati önem taşımaktadır. Kansızlığa neden olabilen folik asidin noksanlığı gebelik şansını azaltmaktadır. Bu yüzden folik asit yönünden zengin besinlerden asla vazgeçilmemeli.

bikaçgündür bende girmiyorum canım.. ben hamile degilim onu biliyorum sadece:)) adetim 12 gün geçti test yaptım ve negatiffff... malesef ama hayırlısı olsun

yaaaa biraz daha bekle istersen belki vardır...ya bende kasık ağrısı ve bel ağrısı var göğüslerim koltuk altlarından ara sıra ağrı giriyor...ama yumurtlama günlerindeyim aslında...sizce bunlar nedir

selam kızlar iyi akşamlar
ooo taa sabah bıraktım kaç sayfa olmuş nasıl okucam şimdi ben bunu
bir haber gelişme carmı
buarada ay nurr arkadasımızın betası düşüktü biliyorsunuz bugun doktora gitmişti kan testlerini gönderdik idrar testi yapalım demiş idrar testinde gebelik cıkmamış p.tesi tekrar kan testi vercekmiş...bu durumda kimyasal gebelik ihtimalm, kızlar sizce

hanimlaarrr nasilsiniz bakalimm.. gerci kimselerde konusmuyo topigimize ne oldu yaaa yeni hamis haberlerine ihtiyacimiz var heraldeee... hadi artik birimiz hamis olalimda topik senlensinn :)

haklısın ya bende kaç gündür okulun yoğunluğundan giremedim...çok sayfa okudum nerdeyse 150 sayfaya yakın ama daha bir sayfa bile ilermedi ben o sayfaları okurken...gerçekten topik sessiz sedasız...

hanimlaarrr nasilsiniz bakalimm.. gerci kimselerde konusmuyo topigimize ne oldu yaaa yeni hamis haberlerine ihtiyacimiz var heraldeee... hadi artik birimiz hamis olalimda topik senlensinn :)

sağol canım sen nasılsın,

acilen hamile haberleri bekliyoruz :124::124::124:

bu ayı beklemek benim için şimdiden zor olacağa benziyo hayırlısı

evet canım.........
ben bu resmi başka bir nicktede gördüm

canım nolur umutsuzluga düşme arkadaslar ne güzel olumlu şeyler söylemişler ...dua et bol bol

Kızlar ALLAH aşkına bana yardım edin! 10 nisan benim bat günüm. ama hala gelen giden yok.. dün kan testi yaptırdım, negatif... oysa benim günüm hiç aksamaz.. ne şimdi bu? kafayı yicem :44:
bekle bakalım bikac gün daha sonra kan testi yaptır bence

canımmm nolur umutsuz olmaaa üzülmeee yaa biliyorum sölemesi kolay ama Rabbim cok büyük dua et kendini yıpratma

yaşlarınız kaç bu arada kızlar
26 yasındayım

iyi akşamlar nasılsınız kızlar.kaç gündür giremedim.moraller sıfır.ilk başlarda lekelerim geliyordu.dün akşam bir baktım kanamam var.acil doktora gittik.baktı.düşük tehlikem var.hiç kalkmadan yatıyorum.birde kesede düzensizlik varmış çok umutlu olma dedidoktor her an düşük olabilirmiş öyle ağrım falan yok ama çok korkuyorum( dua edin nolur

canım yaaa çok geçmiş olsunn yaaa dikkat et kendine Allah ın izniyle hiç bir şey olmaz...

cnmm çok geçmiş olsun kıyamam yaa... güzelce yatda dinlen bariii

geçmiş olsun canım istirahat et
teşekkür ederim kızlar sancım iyice şiddetlendi hareket edemedim eşim acile kaldırmak istedi aqrıdan kımıldayamadığım için reddetim ambulans çaqıralım dedi iş o boyuta geldi çok kötüydüm doğum sancısı gibi baqırdım hep...ambulansta istemedim gözüm almadı hastsneye gitmeyi..bebiş varsa diye aqrı kesicide içmedim sonra eşim dayanamayıp içirdi daha yeni kendime geliyorum ölüyodum nerdeyse eşimde soqan kürü içmeye başladın bu aqrılar öyle başladı diyor doktorda içme dedi bakalım napıcam şuan aqrım hafifledi yenidnen doqmuş qibiyim kızlar...

canım çok geçmiş olsun ne desem boş biliyorum ama Rabbimiz herşeye kadir yiyecek ekmeqi varsa hiçbişey olmaz korkma canım dünyada nasibi yoksada elden bişey gelmez vardır Rabbimizim bir bildiqi...

çok geçmiş olsun Allah boş şifalar versin inşallah...

neyin vardı ki canım...hatırlatmak istemem ama eğer anlatmak istemezsen anlarım yani

aaa gerçekmi :26: ben aldıklarımı yazayım hepside kavrulmamış.
fındık,fıstık,ceviz,badem,incir

Yiyebilirsiniz. Ceviz, badem, findik, fistik, kaju, siyah kayisi, siyah uzum, siyah erik hergun mutlaka yiyin hamile kalmak icin. 1 tane de hurma da yiyebilirsiniz. Hem doktor hemde diyetisyen dedi, Kavrulmamis olmasi daha iyi. Incir cok tukketmeyin sekeri yukseltebiliyor. Ayrica kuruyemisi de gunde en fazla dolu dolu bir avuc yiyin. Cunku 100 gr findik fistik 600-700 kalori civari yani 1 ogun yemek yerine geciyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…