- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.681
aaa gerçekmi :26: ben aldıklarımı yazayım hepside kavrulmamış.
fındık,fıstık,ceviz,badem,incir
canım çıkmadan incir ceviz badem duymadım zaten incir yeyin diyor ama ben kesin olarak ay çekirdeği ve kabak çekirdeğinden uzak durulması gerek diyeokumuştum
haklısın canım... ama bebiş için her şeye değer bunu düşün zaten sık sık gitmezsin ayda bir kez kontrole gidersin gelişimi için...
ıns teyzesı:)haftaya baslıyoruz bu maratona kım tutar bızı:))sen konyanın nersınde merkezde mı oturyorsun..[/QUOTE
ben meram tarafındayım canımmmm ya sennn
bende selçukludayım arkadaşlaarrr:))
kızlar siz konyada mısınız:)) tülin ve hikmet konyanın tanınmış doktorlarından da:))
hanimlaarrr nasilsiniz bakalimm.. gerci kimselerde konusmuyo topigimize ne oldu yaaa yeni hamis haberlerine ihtiyacimiz var heraldeee... hadi artik birimiz hamis olalimda topik senlensinn :)
ben bu resmi başka bir nicktede gördümevet canım.........
canım nolur umutsuzluga düşme arkadaslar ne güzel olumlu şeyler söylemişler ...dua et bol bolslm kızlar.
bugun çok kötüyümm. 5 gundur klomen içiyodum bugun doktora gittim doktor yumurtalıklarımın 11mm oldugunu yeterli olmadıgını söyledi moralim çok kötüü. eğer iyi olsaydı iğne verecekti. ama vermedii artık. adet olursan gel dedi. olmazsamda gidecekmişim kafam allak bullak deliricem.. :..(25:
bekle bakalım bikac gün daha sonra kan testi yaptır benceKızlar ALLAH aşkına bana yardım edin!10 nisan benim bat günüm. ama hala gelen giden yok.. dün kan testi yaptırdım, negatif... oysa benim günüm hiç aksamaz.. ne şimdi bu? kafayı yicem :44:
canımmm nolur umutsuz olmaaa üzülmeee yaa biliyorum sölemesi kolay ama Rabbim cok büyük dua et kendini yıpratmakızlarr
dün bahsetmiştim sol kasıqım çok aqrıyor diye...gece yarısı aqrı kuvvetlendi sabahı zor ettim..kalkar kalkmaz doktora gittim...mueyenede herhangi bir aksi durum görünmedi...soqan suyunuda içme dedi... 26 mmlik kist sadece 24 e inmiş çok üzüldüm..daha iyi bir sonuç bekliyordum...miyom içinde olası bir hamilelikte büyüme yapar dediyumurtanın tekinde kist var çatlar çatlamaz bilmiyorum ama diqer yumurta pazar günü çatlayabilirmiş...çalışmalara devam dedi...ama yumurta takibini bu ay yapmıyor sinir oldum...adet olursan bir sonraki ay takip ederiz dedi...canım sıkıldı eve nasıl geldim bilmiyorum....
eve gelirkende 2 tane bebek maqazasına girdim...bebek giysilerine hayran hayran baktım sevdim onları....ama hep kız bebek giysileri var çokta güzeller...Allahım bana ve tüm isteyen arkadaşlarıma hayırlı ve saqlık bebekler nasip et diye sayısız kere dua ettim... bir kızım olsun istiyorum tabiki en başında saqlıklı ve hayırlı olsun...çok dua ediyorum kızlar hepimiz için..hatta bugün aqlaya aqlaya dua ettim o giysilere baktıkça içim gitti...Allahım hepimize nasip etsin hemen bu ay hamiş kalalım hayırlısıyla....
26 yasındayımyaşlarınız kaç bu arada kızlar
cnmm çok geçmiş olsun kıyamam yaa... güzelce yatda dinlen bariii
teşekkür ederim kızlar sancım iyice şiddetlendi hareket edemedim eşim acile kaldırmak istedi aqrıdan kımıldayamadığım için reddetim ambulans çaqıralım dedi iş o boyuta geldi çok kötüydüm doğum sancısı gibi baqırdım hep...ambulansta istemedim gözüm almadı hastsneye gitmeyi..bebiş varsa diye aqrı kesicide içmedim sonra eşim dayanamayıp içirdi daha yeni kendime geliyorum ölüyodum nerdeyse eşimde soqan kürü içmeye başladın bu aqrılar öyle başladı diyor doktorda içme dedi bakalım napıcam şuan aqrım hafifledi yenidnen doqmuş qibiyim kızlar...geçmiş olsun canım istirahat et
iyi akşamlar nasılsınız kızlar.kaç gündür giremedim.moraller sıfır.ilk başlarda lekelerim geliyordu.dün akşam bir baktım kanamam var.acil doktora gittik.baktı.düşük tehlikem var.hiç kalkmadan yatıyorum.birde kesede düzensizlik varmış çok umutlu olma dedidoktor her an düşük olabilirmiş öyle ağrım falan yok ama çok korkuyorum( dua edin nolur
teşekkür ederim kızlar sancım iyice şiddetlendi hareket edemedim eşim acile kaldırmak istedi aqrıdan kımıldayamadığım için reddetim ambulans çaqıralım dedi iş o boyuta geldi çok kötüydüm doğum sancısı gibi baqırdım hep...ambulansta istemedim gözüm almadı hastsneye gitmeyi..bebiş varsa diye aqrı kesicide içmedim sonra eşim dayanamayıp içirdi daha yeni kendime geliyorum ölüyodum nerdeyse eşimde soqan kürü içmeye başladın bu aqrılar öyle başladı diyor doktorda içme dedi bakalım napıcam şuan aqrım hafifledi yenidnen doqmuş qibiyim kızlar...
canım çok geçmiş olsun ne desem boş biliyorum ama Rabbimiz herşeye kadir yiyecek ekmeqi varsa hiçbişey olmaz korkma canım dünyada nasibi yoksada elden bişey gelmez vardır Rabbimizim bir bildiqi...
teşekkür ederim kızlar sancım iyice şiddetlendi hareket edemedim eşim acile kaldırmak istedi aqrıdan kımıldayamadığım için reddetim ambulans çaqıralım dedi iş o boyuta geldi çok kötüydüm doğum sancısı gibi baqırdım hep...ambulansta istemedim gözüm almadı hastsneye gitmeyi..bebiş varsa diye aqrı kesicide içmedim sonra eşim dayanamayıp içirdi daha yeni kendime geliyorum ölüyodum nerdeyse eşimde soqan kürü içmeye başladın bu aqrılar öyle başladı diyor doktorda içme dedi bakalım napıcam şuan aqrım hafifledi yenidnen doqmuş qibiyim kızlar...
canım çok geçmiş olsun ne desem boş biliyorum ama Rabbimiz herşeye kadir yiyecek ekmeqi varsa hiçbişey olmaz korkma canım dünyada nasibi yoksada elden bişey gelmez vardır Rabbimizim bir bildiqi...
aaa gerçekmi :26: ben aldıklarımı yazayım hepside kavrulmamış.
fındık,fıstık,ceviz,badem,incir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?