Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

Ya arkadaşlar adetime az kaldi ama adetmisim gibi karnım ağrıyor bakıyorum gelen giden yok normalde hastalığımin ilk gunu sancim olur

inşallah hamişsindir hayatım.. ama çok dinlememeye çalış kendini, yanıltıcı olabiliyor çünkü:)

özlemm uğraşma beluşumlaaa
yok valla bahar şaka yapmıyor, bak orda fıstık gibi bir kız var o işte tülinim:)
sen beni böyle yaptın şımarttın da şımarttın , yada izmirliyim ya ondandır , az kendimizi beğenmişmi oluyoruz ne
kıslarrrr ben burdayım ama şimdi gidiyorum doktora..
öpüyom hepinizi..
yarın görüşürüz..
yavrum çok öptüm içini ferah tut , güzel haberleri sabah sabah yaz bize..

:))))))))))))))))))))))) ay özoşum kocişin prostatı azdı deneme yapamadık falan moduna giricez yani diyorsun:))))) Ahahahahaha, artık biz bize, menapoza kadar yazar dururuz:))))))))))

iyiyiz teyzoşu :)) mide bulantılarım,bel ağrılarım derken geçinip gidiyo mercimekle :)))

Olcak o kadar cefası tabii annesi, ee yani, ben burdayım aman ha unutma diyor işte sana öyle öyle:))

Son düzenleme:

şımartmıyorum yavrimo, gerçekler bunlar.. ama evet izmirliyiz güvenimiz tavan yapmış durumda o da ayrı konu:))

aa evet o muhabbetler de var bak ben unutmusumm:):):)

Kızlaaaaaaaaaaar:) toplaştık yine:)

sonunda toplaştık banucum ya özledim sizi.....

efettt, butun kıslar toplaştık toplaştık toplaştıkkk

özlem nerelerdesin tatlım.. en son doktora gitcektin tahlilleri göstermeye. ne oldu tatlım...herşey yolundadır inşallahhhh...

slm kıslar naponuz

beluscum hoşgeldin tatlım nasılsın.. uzun zamandır yoktun buralarda...

ben geldimmm bacişler..umarım herkesler iyidir.biraz yoğunum giremiyorum nete

hoşgeldin hayalet caspercim.. nasılsın canım... bebiş nasıl..

anladığım kadarıyla çalışmalar başlamış tatlım inşallah bu ay hamiş olursun canm benim...

ayy bende yarın bi resmimi yükleyeyim resmini gördüğüm bayanlar, hepinizde çok hoşsunuz.Allah sizleri enişetelerime bağışlasın.güzel yuvalarınız sağlıklı ve hayırlı minnoşlarla şenlensin

aloooooo kaçıncı kanala geçtiniz yahu yinee bunlar ne biçim laflarrr püffff
şımartmıyorum yavrimo, gerçekler bunlar.. ama evet izmirliyiz güvenimiz tavan yapmış durumda o da ayrı konu:))

allah bizi kahretmesinnnn:).).):)

Teşekkürler gülşencim.Çok şükür şimdilik bir yaramazlık yok canım:))

sonunda toplaştık banucum ya özledim sizi.....

toplaştık hayatım, topiğin geyik muhabbeti eksik kalmıştı o açığı tamamlıyoruz:))))

İnşallah banucum da şey bu bi hamilelik belirtisi midir ki

Hamiş kızlarımızdan adet öncesi sanki adet olacakmış gibi aynı sancıları çekenler oldu evet hamişlik belirtisi olabilir. Ama bu yanıltıcı çünkü gerçekten adetin de geliyor olabilir.. Yani ben de oldu, normalde hiç olmadığı halde geçen ay 1 hafta önceden başladı sancılarım ama adetimde yine gününde geldi.. O yüzden diyorum ya, inşallah hamişsindir ama fazla dinleme kendini, zaten bir iki güne öğrenirsin tatlım:)

Son düzenleme:
Amiiiiiiiiiiin bacım , hepimizi inşallah:)

:):):):) ya tabı dogru soluon, oleyyy biz dun akşam yaptık banuuu sonunda:)

aloooooo kaçıncı kanala geçtiniz yahu yinee bunlar ne biçim laflarrr püffff

allah bizi kahretmesinnnn:).).):)

Ahahahahaha koptuk yine tülinim:)))

Kizlar ya hadi biri bana soylesin keci boyunuzunu kaynatinca icilmiyor pekmezini alsam kocise ayni etkiyi saglar mi?

ben okudum burdaki topiklerde, pekmezini de kullanan çokmuş ama şahsen bir bilgim yok tatlım..

koptuk efet. biz demekki hep bir arada olsak ne geyikler donecek:)))))))))))))

Oooo var ya dağıtırız bir alemi:)))) Olacak da inşallah bir gün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…