- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.241
Ya arkadaşlar adetime az kaldi ama adetmisim gibi karnım ağrıyor bakıyorum gelen giden yok normalde hastalığımin ilk gunu sancim olur
kıslarrrr ben burdayım ama şimdi gidiyorum doktora..
öpüyom hepinizi..
yarın görüşürüz..
özlemm uğraşma beluşumlaaainşallahh kısemetse. zaten bole giderse forumun emektarları olacaz:)
bişi yapmıoss sen napıonnn
evet evet senın gibi bir anneyi dha bulamaz zaten. bunda suphem yok. o yuzden geldi geldi gelmedi puhahaah biraz zor gelir:):)
sen beni böyle yaptın şımarttın da şımarttın , yada izmirliyim ya ondandır , az kendimizi beğenmişmi oluyoruz neyok valla bahar şaka yapmıyor, bak orda fıstık gibi bir kız var o işte tülinim:)
yavrum çok öptüm içini ferah tut , güzel haberleri sabah sabah yaz bize..kıslarrrr ben burdayım ama şimdi gidiyorum doktora..
öpüyom hepinizi..
yarın görüşürüz..
tövbe estagfurullah bak şimdi aklıma ne geldi:):) 4-5 yıl geçiomuş biz halan yok nisandan umutlular, yok mayısa gecenlerde yazısıomusuz. banu ben diktim bu gece ayakları ama romatizlarımdan agrı yaptı fazla kalamadı. evet özlem efet bende ayaklarımı sıcacık tuttum gene bakalım inşallah tutacak bu ay:)))))))))))))))))))))))))))
iyiyiz teyzoşu :)) mide bulantılarım,bel ağrılarım derken geçinip gidiyo mercimekle :)))
özlemm uğraşma beluşumlaaa
sen beni böyle yaptın şımarttın da şımarttın , yada izmirliyim ya ondandır , az kendimizi beğenmişmi oluyoruz ne
yavrum çok öptüm içini ferah tut , güzel haberleri sabah sabah yaz bize..
:))))))))))))))))))))))) ay özoşum kocişin prostatı azdı deneme yapamadık falan moduna giricez yani diyorsun:))))) Ahahahahaha, artık biz bize, menapoza kadar yazar dururuz:))))))))))
Olcak o kadar cefası tabii annesi, ee yani, ben butdayım aman ha unutma diyor işte sana öyle öyle:))
aa evet o muhabbetler de var bak ben unutmusumm:):):)
Kızlaaaaaaaaaaar:) toplaştık yine:)
efettt, butun kıslar toplaştık toplaştık toplaştıkkk
slm kıslar naponuz
ben geldimmm bacişler..umarım herkesler iyidir.biraz yoğunum giremiyorum nete
tövbe estagfurullah bak şimdi aklıma ne geldi:):) 4-5 yıl geçiomuş biz halan yok nisandan umutlular, yok mayısa gecenlerde yazısıomusuz. banu ben diktim bu gece ayakları ama romatizlarımdan agrı yaptı fazla kalamadı. evet özlem efet bende ayaklarımı sıcacık tuttum gene bakalım inşallah tutacak bu ay:)))))))))))))))))))))))))))
:)) tabii yaa, ayda bir deneme yaparsak şanslı sayarız kendimizi:)))))
aloooooo kaçıncı kanala geçtiniz yahu yinee bunlar ne biçim laflarrr püffff:))))))))))))))))))))))) ay özoşum kocişin prostatı azdı deneme yapamadık falan moduna giricez yani diyorsun:))))) Ahahahahaha, artık biz bize, menapoza kadar yazar dururuz:))))))))))
Olcak o kadar cefası tabii annesi, ee yani, ben burdayım aman ha unutma diyor işte sana öyle öyle:))
şımartmıyorum yavrimo, gerçekler bunlar.. ama evet izmirliyiz güvenimiz tavan yapmış durumda o da ayrı konu:))
sonunda toplaştık banucum ya özledim sizi.....
özlem nerelerdesin tatlım.. en son doktora gitcektin tahlilleri göstermeye. ne oldu tatlım...herşey yolundadır inşallahhhh...
beluscum hoşgeldin tatlım nasılsın.. uzun zamandır yoktun buralarda...
hoşgeldin hayalet caspercim.. nasılsın canım... bebiş nasıl..
anladığım kadarıyla çalışmalar başlamış tatlım inşallah bu ay hamiş olursun canm benim...
sonunda toplaştık banucum ya özledim sizi.....
İnşallah banucum da şey bu bi hamilelik belirtisi midir ki
Amiiiiiiiiiiin bacım , hepimizi inşallah:)ayy bende yarın bi resmimi yükleyeyimresmini gördüğüm bayanlar, hepinizde çok hoşsunuz.Allah sizleri enişetelerime bağışlasın.güzel yuvalarınız sağlıklı ve hayırlı minnoşlarla şenlensin
:):):):) ya tabı dogru soluon, oleyyy biz dun akşam yaptık banuuu sonunda:)
aloooooo kaçıncı kanala geçtiniz yahu yinee bunlar ne biçim laflarrr püffff
allah bizi kahretmesinnnn:).).):)
Amiiiiiiiiiiin bacım , hepimizi inşallah:)
Ahahahahaha koptuk yine tülinim:)))
Kizlar ya hadi biri bana soylesin keci boyunuzunu kaynatinca icilmiyor pekmezini alsam kocise ayni etkiyi saglar mi?
Kizlar ya hadi biri bana soylesin keci boyunuzunu kaynatinca icilmiyor pekmezini alsam kocise ayni etkiyi saglar mi?
koptuk efet. biz demekki hep bir arada olsak ne geyikler donecek:)))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?