Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

sağol canım inşallah dediğin gibi bebişlerimiz bahçede oynayacaklar
ama bugün çok yorgun hissediyorum kendii iyi geceler canım

canım benım bızde senı sevıoruz:))valla karsılıklı bırırımızın derdını cektık sorularımızı dertlerımızı meraklarımızı endıselerımızı paylastık ınsallah butun arkadaslarında hamılelık haberlerını alırıs en kısa zamanda...saglık ocagını ıhmal etme en azından evıne yakın her sorunu sorabılecegın bı uzman var cok sukur artık aıle hekımlerı cok yardmcı oluolar..zaman ılerledıkce yazcam ınsallah doktor takıplerımı vs.. bırbırımıze ogrendıklerımızle yardımcı olalım tatlım..bende ıyı sayılırım diyim sıkayet etmekde ıstemıorum cok ama bıraz sıkıntlı gecıo cok yorgunluk ve bulantım var her zaman söledıgım gıbı 3. ayda gecmesını umuorum..hangı yegenını soruon buyugumu kucugumu teyzesi :)) valla oglum sabırsızlıkla beklıo kardesının olmasını ınternetten bebek arabası felan bakmaya basladı :)
kucugu sorarsan ınsallah rahatı yerındedır gorucez 10 gun sonra hastaneye gıtmeye baslıcam..asılama felan ıcın gıttıgım yere hayrunnisa hastanesınde bi doktora gıtcem yıne..öyle ıste canım fırsat buldukca gelmeye calıscam cok öpuorum senı ve butun arkadasları

arkadaslar herkese iyi geceler hamile arkadaslarimiz varmis ne guzelll oh oh hepinizi tebrik ediyorum arkadaslarr

tekrar mrb kizlar:))) 9ay canim sen nasilsin nasil gidiyor? benim reglime daha 6 gun var ama kasiklarim da batma var ve simdiden adet olucakmisim gibi agriyo hic bukadar erkenden boyle olmazdi( pisikolojiyimi bozduk ne surekli bebis dusunmekten;((

selam canim. ben mesajni yeni gordum. cikmissin. belirtilerden hic belli olmaz canim. bazilari hic bir sey hissetmiyor bazilarin da butun bilinen gebelik belirtilerini yasiyor. bence bir kac gune butun belirtilerin kaybolacak. kafani da fazla takmamaya calis canim. bak az kalmis. bugun de bitti sayilir. 5ten geriye sayabilirsin artik

iyi geceler arkadaslar ben de kacayimm artik esim uyudu bile tv karsisinda onun uykusunu kacirmam gerek

ıns bu ay guzel sekılde sonuclanır hersey gzuel olur ıns yanııı guzel degerlendırın tatlım bu gunlerınız:))

Son düzenleme:

anladımcanım ıkı yegencomuda sormustum ozetlemıssın zaten:)tatlım saglık ocagına yarın gıdecgım ılk aıle hekımım yanına o mu yapck kayt falan ve sende nelerı takıp ettıler suan kadar ılk basta neler yaptılar mesala....tatlım ıns senınde 3 aydan sonra duzemeye baslarsın hemen hemen herkezde olan seyler allah yardımcımız olsun herzman dualarım sızlerle sende dualarında benı unutma:)bugun kocıs nobetcı yarın sabah eve geldgınde beraber saglık ocagına gıtcem ıns gzuel faydası olur sen soylmeseydın hıc gıtmıcektım walla...

Son düzenleme:
banumm canım arkadasım benım gelmıssın ben ora netten cıktım....nasıl gectı tatlım seyahatınız acıldınmı eglenebıldınmı morell nasıl yanı:)benım kocıs nobetcı ben oturuyorum kımseler kalmamıs burda:))

günaydın kızlar
idral testini yaptım ikinci çizgi silik çıktı yani bir sonuç alamadım kan testi yaptırmam gerekiyo oda baya zor olacak benim için acaba kan testi için kanı sabahmı vermek gerekiyo yoksa her zamn oluyomu

Canimm eğer silik çıktıysa ikinci çizgi büyük ihtimal hamilesin :)) bence erkenden çık evden test yaptir :))

Canimm eğer silik çıktıysa ikinci çizgi büyük ihtimal hamilesin :)) bence erkenden çık evden test yaptir :))

inş canım yaa

kaynanam uyanmıştır şimdi görür falan hiç çekemem ayrıca birlikte kahvaltıya davetliyiz erkenden çıkıcaz bugün olmaz o iş ama yarın olabilir :44:
şu binadan bir taşınsaydım hayırlısıylaaa göbek atacam vallla

Son düzenleme:

Bu saatte uyanmismidir kız mas :) nasi durcan yarına kadar ben olsam catlardimm :)

oldum gulmekten zor oluyodur benim kaynanam dunya tatlisi ama biz uzagiz baya hemde o TR de ben Kosovada yilda 1 kere gorusuyoruz

aslında benim kaynanamda çok iyi ama bu bebek mevzusunda can sıkıyo sürekli olsun diye laf söylememler falan birde çok meraklı hatta gecenlerde biraz kilo aldım bana ne dese benirsiniz aynur hamile gibisin gidelimde test yaptıralım ay sanamı düştü bu lafı söylemek olsa zaten haberin olur ayrıca bizde biliyoz test yaptırmayı şüpelenince yapıyoz işte ama yok iilla burnunu sokacak o yüzden bilsin istemiyorum zaten hamile olsamda hemen haberleri olmıcak

uzak olmak her zamn iydir canım gerçi seninkide çok uzakmış ama olsun

gunaydın cnm benımde ıkıncı cızgın sılık cıkmıstı daha sonra netlestı bıraz bekle sonrada ac karnına kan testı vermen gerekıyor ben oyle yaptım hayırlısı olur ınsallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…