- 5 Eylül 2009
- 10.234
- 8.399
- 448
- 44
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.561
Tuh yaCanim sen hic merak etme bunu da atlatacaksin hayirlisiyla. Saglik icin boyle operasyonlara katlanmak zorunda kaliyoruz. Umarim moralini yuksek tutabilirsin. Cunku iyi moral iyilesmeyi cok hizlandirir.
Kolay olmadi ama insallah cok guzel olacak. Bebeklerimizi bahcede oyatacagiz. Cok isimiz var kendini uzup yipratma sakin.
slm canım :) nasılsın
oyle mı tatlım onu bılmıyordum saglık ocagı ısını duymustum aslında ama yarın gdıeyım balım ıyıkı soyledın koru korune evde oturuyorum heme doktora gıdeyım dıyorum ama hemen hemen herkez 6.hafta gıtmen ıyı olur dedıler ben erken ogrendım ya gebelıgımı bekleyemıyorum normalde benım ıkıgun gectı gunum:)6.haftayı bekleyecegım ama yarın gıdeyıp saglık ocagına kayt yaptırayım tsk edrım ıyıkı soyledın kardesım benım senı cok merak edıyorum cok sık gıremıyorsun ama gozlerım aryor senı az mı derdımı cektın sen banu tulın:))))ıyıkı varsınız sızlerı cok sevıyorum arad bır gır yıne benı engın bılgılerınle bılgılendr da suan ıcın bırseyım yok bulantı lekelenme vs sadce beklıyorum 6.hafatsı gelsın bakalım bazı degısklıkler olurmu....sen nasılsın yegencom nasıl:))
tekrar mrb kizlar:))) 9ay canim sen nasilsin nasil gidiyor? benim reglime daha 6 gun var ama kasiklarim da batma var ve simdiden adet olucakmisim gibi agriyo hic bukadar erkenden boyle olmazdi( pisikolojiyimi bozduk ne surekli bebis dusunmekten;((
Arkadaslar iyi aksamlar! Nasilsiniz? Saatlerdir gecmisi okuyorum anca bitirdim. Bir yandan da survivor'i izliyoruz esimle. Cok sukur baristik ama bu defa da hasta oldum ben elimi kaldiracak halim yok. Bugun de yumurtlama testim pozitif cikti hayirlisi artik :) Benimle ayni donemde olan calismalara tam gaz devam eden arkadaslarima basarilar diliyorum
canım benım bızde senı sevıoruz:))valla karsılıklı bırırımızın derdını cektık sorularımızı dertlerımızı meraklarımızı endıselerımızı paylastık ınsallah butun arkadaslarında hamılelık haberlerını alırıs en kısa zamanda...saglık ocagını ıhmal etme en azından evıne yakın her sorunu sorabılecegın bı uzman var cok sukur artık aıle hekımlerı cok yardmcı oluolar..zaman ılerledıkce yazcam ınsallah doktor takıplerımı vs.. bırbırımıze ogrendıklerımızle yardımcı olalım tatlım..bende ıyı sayılırım diyim sıkayet etmekde ıstemıorum cok ama bıraz sıkıntlı gecıo cok yorgunluk ve bulantım var her zaman söledıgım gıbı 3. ayda gecmesını umuorum..hangı yegenını soruon buyugumu kucugumu teyzesi :)) valla oglum sabırsızlıkla beklıo kardesının olmasını ınternetten bebek arabası felan bakmaya basladı :)
kucugu sorarsan ınsallah rahatı yerındedır gorucez 10 gun sonra hastaneye gıtmeye baslıcam..asılama felan ıcın gıttıgım yere hayrunnisa hastanesınde bi doktora gıtcem yıne..öyle ıste canım fırsat buldukca gelmeye calıscam cok öpuorum senı ve butun arkadasları
günaydın kızlar
idral testini yaptım ikinci çizgi silik çıktı yani bir sonuç alamadım kan testi yaptırmam gerekiyo oda baya zor olacak benim için acaba kan testi için kanı sabahmı vermek gerekiyo yoksa her zamn oluyomu
Canimm eğer silik çıktıysa ikinci çizgi büyük ihtimal hamilesin :)) bence erkenden çık evden test yaptir :))
Canimm eğer silik çıktıysa ikinci çizgi büyük ihtimal hamilesin :)) bence erkenden çık evden test yaptir :))
inş canım yaa
kaynanam uyanmıştır şimdi görür falan hiç çekememayrıca birlikte kahvaltıya davetliyiz erkenden çıkıcaz bugün olmaz o iş ama yarın olabilir :44:
şu binadan bir taşınsaydım hayırlısıylaaa göbek atacam vallla
inş canım yaa
kaynanam uyanmıştır şimdi görür falan hiç çekememayrıca birlikte kahvaltıya davetliyiz erkenden çıkıcaz bugün olmaz o iş ama yarın olabilir :44:
şu binadan bir taşınsaydım hayırlısıylaaa göbek atacam vallla[/QUOT
oldum gulmekten zor oluyodur benim kaynanam dunya tatlisi ama biz uzagiz baya hemde o TR de ben Kosovada yilda 1 kere gorusuyoruz
Bu saatte uyanmismidir kız mas :) nasi durcan yarına kadar ben olsam catlardimm :)
oldum gulmekten zor oluyodur benim kaynanam dunya tatlisi ama biz uzagiz baya hemde o TR de ben Kosovada yilda 1 kere gorusuyoruz
günaydın kızlar
idral testini yaptım ikinci çizgi silik çıktı yani bir sonuç alamadım kan testi yaptırmam gerekiyo oda baya zor olacak benim için acaba kan testi için kanı sabahmı vermek gerekiyo yoksa her zamn oluyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?