- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.321
tatlım anladğım kadarıyla TSH ve Prolaktin düşük seviyede buda iyiye işaret.diğerlerini bilmiyorum canım.eğer yanlarında değer aralığı yüksek yada düşük yazmıyorsa sonuçlar normal demektir.
canım yaaa üzülme hemen.Herşey Allah tan.kistlerin gider adet olunca.sana bişey diycem sen bal+çörekotu+tarçın kürü yaptınmı.bu kür, eğer yumurtlamada sorun yaşamıyorsan kist yapıyormuş.yumurtaları fazlalaştırıyomuş ve çatlamayınca kiste dönüşüyomuş.bence bu kürü yapma bi daha.
alttan baksa bence bıseler gorulurdu hıcte solemek aklıma gelmedı.sendede boyleyse durum normal demekkı.ıns duyarsın tatlm.ben 20 gun nasıl beklıcem acaba.dollenmenın 23.gunu ıns bı aksılık yoktur
ilac ismi yazmak yasakmis canim da ben kendimi iyi hissetmiyorum hicbir problem yokken offfffff
canım tahlil sonucunun karşısında değer aralığı var mı?
progesteronun yanında bi sürü bişey yazıyo ama onu çözemedim işte :S doktorada çarşamba gidicezz
kötü bir durum yoktur tatlım.içini ferah tut.değerler koyu renkli yazılmış olsaydı o zaman bişeylerden şüphelenebilirdin.zaten doktora gidicen o sana gerekli açıklamayı yapa tatlım.
canım arkadasım ben cok tsk ederım bılgılerını hep on planda tutcam su ıcecgım cok az su teketırım normalde de evet en yakın zmanda ıyı bır doktor bulmam lazım elma faland ayerım artık hersey ıcın gercekten tsk ederım allah gonlune gore versın herseyı ozman ben 6.hafta ıyı bır doktor bulup gıdeyım tatlım arad bır sana bu sekılde rahatsızlık vercegım kusara bakma tatlım
evet var cnm dur onlarıda yazayım
TSH 1,81 -0,34_5,6-
Prolaktin 12.48 -1_26,7
Estradiol E2 52 -uzun ve karışık bişeyler yazıyo
Progesteron 0,35 -uzun ve karışık bişeyler yazıyo
Beta HCG 0.48 üst 5
yok gibi gözüküyo cnm... burda hepimizin bir tecrübesi var işte birileri fikir verir muhakkak dedim ve içim rahatladı çok şükür... yanlız glukoz üst 106 mış benim 107 pkodan dolayı yüksek sanırım...
prolaktin 1-26 arasındaysa değerleri,seninki 12,48 çıkmış yüksek olunca gebelik oluşmuyor değerin normal
tsh normal
diğerlerinin değer aralığını yazmamışsın her labratuarınkisi farklıdır.Ama tsh ve prolaktın iyi
korkma bayan panik :)) gerçi bende senden aşağı kalmam paniktebenimde sol tarafımda batmalar oluyo ve o bölge sert.zaten sol tarfıma yatamıyorum hemen ağrı yapıyo.sağ tarfımda da batma oluyo ama sol gibi değil.senin hemen iyi bir doktor bulman gerekiyo canım.doktor güven vermeli sana.herşeyi sorabilmelisin.zaten batmalar olduğunda bacaklarını düz şekilde uzat ve dinlen.ha bu arada kabız olmamaya dikkat et canım.kabız olursan zorlama olur ve lekelenmen gelebilir.bende olmuştu çünkü.ben hergün 1 elma yiyorum sabah aç karnına.lifli beslenmeye dikakt et.kıvırcık ye bolbol ama iyice temiz yıka.tüm sebze ve meyveleri iyice temiz yıka.günde en az 2 litre su içmen gerekiyo.çünkü bebek senin besinlerini paylaşıyo.
yok gibi gözüküyo cnm... burda hepimizin bir tecrübesi var işte birileri fikir verir muhakkak dedim ve içim rahatladı çok şükür... yanlız glukoz üst 106 mış benim 107 pkodan dolayı yüksek sanırım...
anladım cnmm çok teşekkür ederim.. diğerlerinin yanında baya karışık sayılar ve yazılar var.. çarşambayı bekliycem mecburenherkese teşekkür ederimm...
tatlım bırdesenın yersleme kanaman ne zman oldu yanı sımdılık bende bırsey gelmedı de ama glırse azırlıklı olayım:))
Kullanmam artik zaten canim sogan kurune basladim bu gun ama cok cok kotuyummmm
latacımm lütfen canım.rahatsızlık ne demek.burda hepimiz hepimizden birşeyler öğreniyoruz.her zaman sorabilirsin bende her zaman sana yardımcı olurum şekerim.kalsiyum alman gerekiyor.ben 2 günde bir 1 yumurta haşlıyorum.yoğurt yiyorum ama yağlı ve organik olandan.süt içmeye çalışıyorum.günde bir bardak.ben 1 kilo vermişim hamile kaldığımdan beri.
tatlım tam kanama gibi değil.peçeteye bazı zaman pembemsi renkte akıntı geldi.bazı zamanlarda kahverengi akıntı geldi.bazı zamanlarda hafif kırmızı.ama kanama değil.5.hafta içine olmuştu.6.hafta başlangıcında olmuştu.doktor şakır şakır kanaman olursa kork demişti.
morelını bozma tatlım cok kucukmus emınım sen o soga kuru ıle yok edrsın ılk ayda ınancını kaybetme bundanda bır hayır vardır emınım boyle dusun tatlım cok uzme kendını lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?