Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

progesteronun yanında bi sürü bişey yazıyo ama onu çözemedim işte :S doktorada çarşamba gidicezz

Kullanmam artik zaten canim sogan kurune basladim bu gun ama cok cok kotuyummmm

alttan baksa bence bıseler gorulurdu hıcte solemek aklıma gelmedı.sendede boyleyse durum normal demekkı.ıns duyarsın tatlm.ben 20 gun nasıl beklıcem acaba.dollenmenın 23.gunu ıns bı aksılık yoktur

benim keseye alttan baktı dalincim.ultrason resminide verdi kesenin içi boştu.7.haftadan sonra kesede görülüyormuş bebişler.haftaları araştırdım netten orda okudum.içini ferah tut canım.sonu sağlıklı olsunda 20 gün beklersin.Allah ımın izniyle herşey yolunda gider.pozitif düşünelimki pozitif olsun.

canım tahlil sonucunun karşısında değer aralığı var mı?

evet var cnm dur onlarıda yazayım
TSH 1,81 -0,34_5,6-

Prolaktin 12.48 -1_26,7

Estradiol E2 52 -uzun ve karışık bişeyler yazıyo

Progesteron 0,35 -uzun ve karışık bişeyler yazıyo

Beta HCG 0.48 üst 5

progesteronun yanında bi sürü bişey yazıyo ama onu çözemedim işte :S doktorada çarşamba gidicezz

kötü bir durum yoktur tatlım.içini ferah tut.değerler koyu renkli yazılmış olsaydı o zaman bişeylerden şüphelenebilirdin.zaten doktora gidicen o sana gerekli açıklamayı yapa tatlım.

kötü bir durum yoktur tatlım.içini ferah tut.değerler koyu renkli yazılmış olsaydı o zaman bişeylerden şüphelenebilirdin.zaten doktora gidicen o sana gerekli açıklamayı yapa tatlım.

yok gibi gözüküyo cnm... burda hepimizin bir tecrübesi var işte birileri fikir verir muhakkak dedim ve içim rahatladı çok şükür... yanlız glukoz üst 106 mış benim 107 pkodan dolayı yüksek sanırım...

Son düzenleme:

latacımm lütfen canım.rahatsızlık ne demek.burda hepimiz hepimizden birşeyler öğreniyoruz.her zaman sorabilirsin bende her zaman sana yardımcı olurum şekerim.kalsiyum alman gerekiyor.ben 2 günde bir 1 yumurta haşlıyorum.yoğurt yiyorum ama yağlı ve organik olandan.süt içmeye çalışıyorum.günde bir bardak.ben 1 kilo vermişim hamile kaldığımdan beri.

prolaktin 1-26 arasındaysa değerleri,seninki 12,48 çıkmış yüksek olunca gebelik oluşmuyor değerin normal
tsh normal
diğerlerinin değer aralığını yazmamışsın her labratuarınkisi farklıdır.Ama tsh ve prolaktın iyi

glukoz strestende yüksek çıkıyor canım.Allah yardımcın ve yardımcımız olsun inşallah.

anladım cnmm çok teşekkür ederim.. diğerlerinin yanında baya karışık sayılar ve yazılar var.. çarşambayı bekliycem mecburen herkese teşekkür ederimm...

tatlım bırdesenın yersleme kanaman ne zman oldu yanı sımdılık bende bırsey gelmedı de ama glırse azırlıklı olayım:))

aslında şekerin yüksek değil 120 den 110 çektiler toplum yanlış beslendiği için aslında yüksek değil.Yinede tedbirli ol bol bol su iç ,şekerli yiyecekler tüketme fazla yüsek değil.Birde her laboratuvarda farklı değer aralıkları vardır

tatlım bırdesenın yersleme kanaman ne zman oldu yanı sımdılık bende bırsey gelmedı de ama glırse azırlıklı olayım:))

tatlım tam kanama gibi değil.peçeteye bazı zaman pembemsi renkte akıntı geldi.bazı zamanlarda kahverengi akıntı geldi.bazı zamanlarda hafif kırmızı.ama kanama değil.5.hafta içine olmuştu.6.hafta başlangıcında olmuştu.doktor şakır şakır kanaman olursa kork demişti.

Son düzenleme:
Kullanmam artik zaten canim sogan kurune basladim bu gun ama cok cok kotuyummmm

morelını bozma tatlım cok kucukmus emınım sen o soga kuru ıle yok edrsın ılk ayda ınancını kaybetme bundanda bır hayır vardır emınım boyle dusun tatlım cok uzme kendını lutfen

tsk ederım tatlım rahatsızlık vercegım surelı ama dedıın gıbı bırbırmızden cogu seyı ogrenıyoruz hem sne benden bır adımda ondesın yardımlarına ıhtıyacım var bende yavas yavas basladım kalsıyum almaya su da ıcmeye basldım:)artı ben haftaya 6.haftasında gıdecegım doktora yardımların ıcın tsk edrım allah sanada bebegıne saglık ve kuvvet versın....

anladım tatlım tsk edrım bende suan ıcın bırsey gozukmedı ınsallah gzoukmezde bazı kadınalrda yerlesme kanamsı olmazmıs da...

kıslar ben kaçar.hepinizi öpüyorum.kendinize iyi bakın.yarın için dua edin bana.sizi sefiyommmmmmmmmmmmmmm

morelını bozma tatlım cok kucukmus emınım sen o soga kuru ıle yok edrsın ılk ayda ınancını kaybetme bundanda bır hayır vardır emınım boyle dusun tatlım cok uzme kendını lutfen

insallah canim senin yolunda ilerliyorum ne olur dua et benim de gobisim bebis dolsun canim kac gun 15 gun mu icicem simdi az once bi bardak ictim ama burnumu kapatim tadi cok kotu ama degerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…