Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

tsk ederım tatlım benı boyle bılgılendır zaten panıgım tak kendısıyım gorursem bıterım herhalde...tatlım yerlseme ne mzna olur bebekte yanı bende gelırse o lekeneme ne zman gelcek tatlım bıraz once karnımın alt bolgesıne elımı surdum sol tarafta 4 parmak enı boyu bır sertlık var o tarfta bır garıp oldum agrım da yok sadce arada bır batıyor normal degılmı....hem sag hem solda batmalr oluyor ama sadece sol tarafta o tıp seyı hıssetım...

selam arkadaslar cok ihmal ettim sizleri ama gelemiyorum bi turlu hayalet gibiyim yorgunluk fln var yeni uyandm dusunun:) sizler nasilsiniz yeni bebisler varmi

slm kızlar gecmıse bakamadım ıns hersey yolundadır.dun gece cok kotu bı geceydı.sabaha kadar mıde bulantısı 3 kez ıstıfra 2 kez bos bos ogurme ıcım dısıma cıktı.suanda mutfaga gıremıyorum.fıledekı soganlar cok kotu kokuyo bana mıdem bulanıyoo.3 gun once dr a gıtmıstım ama yanlıs yazmısım aceleden bebegı goremedık sadece keseyı gorduk.kese 5 haftalık dedı dr.kalsıyum seker testlerı ıstedı.falan fılan kan verdım.acaba bı sorunmu varkı dr da bısey demedı bebegın gorunmesı gerekmezmıydı.malum ılıskıden 3 hafta gectı 2 haftada uzerıne koyarsak 5 hafta cıkıyor.tam gununde gıdıyor ama neden bebek gorunmedıkı.ustelık karından baktı alttan baksa gorulurmuydu acaba.hersey yolunda dedı ama genede ıcım rahat deıl.neden gorunmedı dıye.20 gun sonrada canlı bebek gorucez ıns dıye cagırdı.pöffff mıde bulantısı olduruyo benı ya hıc bısey yıyemıyorum son 3 gundr cok kotu oldum.bu arada hamısler kese gormeye gıderken ac gıdın kalsıyum testı acken yapılıyomus.

korkma bayan panik :)) gerçi bende senden aşağı kalmam panikte benimde sol tarafımda batmalar oluyo ve o bölge sert.zaten sol tarfıma yatamıyorum hemen ağrı yapıyo.sağ tarfımda da batma oluyo ama sol gibi değil.senin hemen iyi bir doktor bulman gerekiyo canım.doktor güven vermeli sana.herşeyi sorabilmelisin.zaten batmalar olduğunda bacaklarını düz şekilde uzat ve dinlen.ha bu arada kabız olmamaya dikkat et canım.kabız olursan zorlama olur ve lekelenmen gelebilir.bende olmuştu çünkü.ben hergün 1 elma yiyorum sabah aç karnına.lifli beslenmeye dikakt et.kıvırcık ye bolbol ama iyice temiz yıka.tüm sebze ve meyveleri iyice temiz yıka.günde en az 2 litre su içmen gerekiyo.çünkü bebek senin besinlerini paylaşıyo.

keske alttan baktirsaydin icin rahat ederdi cnm karindan gozukmemesi bence cok normal bak mide bulantilarnda varmis bebisin anne ben burdayim uzme kendini diyo:)

selam arkadaslar cok ihmal ettim sizleri ama gelemiyorum bi turlu hayalet gibiyim yorgunluk fln var yeni uyandm dusunun:) sizler nasilsiniz yeni bebisler varmi

hoşgeldin tatlım.bende senin gibiyim.naz diye bi arkadaşımız hamileymiş.

kizlar cok kotu haberim var agliyorum su an ilac yan etkisi kist yapmis kucuk ama cok moralim bozuldu sogan kurunu de uygula dedi adet olunca gel kist gitmese ilac yazarim dedi moralim sifir offffffffffff offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff bu ayda da umut yok Allahimin bir mucizesi disinda

dalincim selam canım.bende bu hafta başladı mide bulantıları.benim kese 6.hafta göründü ama içinde bişey yoktu.doktor kötü bişe olsa söylerdi.kalp atışını duyduktan sonra testleri istiycek benim doktor.içini karartma ya.her doktorun muayene şekli farklı demekki.benimki keseyi gördü ama 7.haftayı bekleyelim dedi kalp atışı için.ona göre testleri yapıcaz dedi.bakalım ben yarın gidicem inşallah duyarız kalp atışlarını.

keske alttan baktirsaydin icin rahat ederdi cnm karindan gozukmemesi bence cok normal bak mide bulantilarnda varmis bebisin anne ben burdayim uzme kendini diyo:)

oylede.acaba gerıdenmı gelıyor gelısımı.adet tarıhım 24 subat buna gore 6 hafta 3 gunluk.ama ultrasında son adet tarıhım 1 mart olarak gorunuyor yanı 5 hafta 4 gunluk.yumurtlamamda 15-16 martta oldu yanı bayagı gec.demekkı gec dollenme adetımın 20 gunu yumurtladım ben.ben sımdı 5 hafta 4 gunlugum ultrasona gore

cnm ne ilacı kullanıyodun sen küçükmüş kistin morelini bozma cnm geçer sitres yapma

yaaa kızlarr kan sonuçlarımı aldımmm... gebelik yokmuş zaten olamazdıda ama bir umut diyodum işte her neyse...
TSH 1,81
Prolaktin 12.48
Estradiol E2 52
Progesteron 0,35
Beta HCG 0.48

sonuçlarım bunlar.. anlayan birisi varsa bana sonuçlarımı yorumlayabilirmi???

canım yaaa üzülme hemen.Herşey Allah tan.kistlerin gider adet olunca.sana bişey diycem sen bal+çörekotu+tarçın kürü yaptınmı.bu kür, eğer yumurtlamada sorun yaşamıyorsan kist yapıyormuş.yumurtaları fazlalaştırıyomuş ve çatlamayınca kiste dönüşüyomuş.bence bu kürü yapma bi daha.

alttan baksa bence bıseler gorulurdu hıcte solemek aklıma gelmedı.sendede boyleyse durum normal demekkı.ıns duyarsın tatlm.ben 20 gun nasıl beklıcem acaba.dollenmenın 23.gunu ıns bı aksılık yoktur

kuzummm neden bozuyosun hemen moralini..? çok küçücük bişeymiş zatenn...sen elinden geleni yap takdir Allahın...

tatlım anladğım kadarıyla TSH ve Prolaktin düşük seviyede buda iyiye işaret.diğerlerini bilmiyorum canım.eğer yanlarında değer aralığı yüksek yada düşük yazmıyorsa sonuçlar normal demektir.

canım tahlil sonucunun karşısında değer aralığı var mı?

canım arkadasım ben cok tsk ederım bılgılerını hep on planda tutcam su ıcecgım cok az su tuketırım normalde de evet en yakın zmanda ıyı bır doktor bulmam lazım elma faland ayerım artık hersey ıcın gercekten tsk ederım allah gonlune gore versın herseyı ozman ben 6.hafta ıyı bır doktor bulup gıdeyım tatlım arad bır sana bu sekılde rahatsızlık vercegım kusara bakma tatlım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…