Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

evet bende cok ugrastım valla yoruldum bıktım o negatıfı görmekten nasıl kötu oluyo bende hıc ugrasmıcam hıccccc.... streste yapmamıştım cok neşeliydim anlamadımkı...

canim sen yanlis anlamadiysam daha 3aydir ugrasiyorsun diilmi daha olur canim ben bundan 1sene oncesinde dusuk yaptim o zaman 8.ayda hamis kalmistim simdi 1sene oldu hala yok bisey sikilma sen olur dahaaa 3 ay kisa bir sure canim......

tamam bıtanem

gamzecim aynı senin durumundayım şuan perşembe günü erken gebelikle ilgili bi liste paylaşmıştım ve listede %80 olan herşey bana uyuyordu onu geçtim göyüslerim ilkkez bukadar şişti sanki silikon taktırmışım ağrıda var belimde agrı süreli açlık hissim var akıntım var idrarda degişik koku bu hafta test yaptım bişey yok (adetime 5 gün vardı )

canim sen yanlis anlamadiysam daha 3aydir ugrasiyorsun diilmi daha olur canim ben bundan 1sene oncesinde dusuk yaptim o zaman 8.ayda hamis kalmistim simdi 1sene oldu hala yok bisey sikilma sen olur dahaaa 3 ay kisa bir sure canim......

cok teşekkur ederım arkadaslar valla sayenızde moralım duzeldı ne yapayım ALLAH buyuk bol dua etmek gerekıyor. parmak testı bıle yapmıştım

latacım sen bize hamilelik sürecini anlatırmısın.. öncesi ve hamilelik sonra yaptıkların.. doktora gittinmi, böle şeyler işte canım..

tatlım dıkkat et kendıne sureklı dınle...tsk ederım benım hamılelıkte halen bırsey yok bulantı agrı falan bende sadce mol dusuk tehlıkesı olmadan keseyı ve kalp atısalrını gorup ve duymak ıstıyorum sen ne zman gıttın tatlım bunları gorebılmek oıcın artı bulantıların ne zman basladı....suan ben hamılemıyım hala dıyebılıyorum ıns normaldır hersey...ben daha doktor secımı dahaı yapamdım netten bakıyorum cevremde konya da dogum yapan yokkı...hayırlısı artık zaman gecıyr bende burdakı gunluk takvımde bebegın ne sekılden sekle gırdıgını okuyorum bugun kalp olusacakmıs :)ne guzel duygu mus rabbım herkeze nasıp etsın...ozman bızım kesemız olmusmus mu oluyor dıye dusunmeye basldım ıste:)

aynı belırtıler bendede var canım 15 gun önce sıstı gogusler fılan ucları agrıdı dokunamadım akıntım oldu.. hıc agrım fılan yok şuanda hala benımde carsamba batım ama yok kan testınde daha net cıkar ama yıne beklıcem ben

kızlar en son tablomuz ne alemde ben bulamıyorumda bi paylaşırmısınız ?

arkadaşlar nisan ayını bekliyordum ama hayal kırıklığı yaşadım. Normalde adetim hep düzenli olurdu bu ay 7 gün geçti,büyük bi umutla adet günümde kan testi yaptırdım ama sonuç negatif. Acaba yeniden yaptırsam mı yani adet günü çıkmamış olabilirmi ??? yada boşuna kendimi üzmeyeyim dimi...

canım ben 6.haftada gıttım kalp atısları bıle gozukmustu bı aydan 7. haftadan sonrada mıde bulantılarm yogunlastı ınsallah oğlumdakı gıbı 3 ay sonra gecer onun umuduyla dayanıorum valla:))
bende takvımden okuyorum hergun neler olmus dıe merak edıorum:)Rabbım hayırlsıyla saglıklı sıhhatlı dogurup buyutmeı nasıp etsın canım..sende dınlen aman iş felan yapma ben hıcbısey yapmıorum valla yemek zaten yapamıorum dogru duzgun ıste bıgün yapıorum zor bela 3-4 gun yıyolar esımle oglum :)evede kadın alıorum temızlık ıcın..okadar ugrastık canım kendımıze cok dıkkat etmelıyız..

gunaydın tatlım kızlar hemen umutsuz olmayınnnn lutfen kendını yıpratmaktan baska bırsey yapmıyosnuz ve ıyıce gerı ıtıyosunu herseyı bakın hepımız aynı dertten dolayı buradayız hepmızı bırbırımızden farkımız yok kucukte olsa bazı farklılıklar var ama bız burda nıye varız konusp acılmak ıcın ama bırazda konusulanları dıkkate almak lazım ınsanlarr yıllarını verıyor olması ıcın benım arkadasımın 4 yıl sonra bebegı oldu en sonunda tup bebek yapcaktılar kıs ayı oda yazın spora gıdyım dedı zayıflar tup bebek yaptırım dedı spora gıtttı aydan sonra hemen dogal yolla hamıle kaldı e bunu nasıp eden rabbım kızlar lutfen boll dua edın kurler yapın kendınız cok sıcak tutun yazda gelıyor bıraz ıslerde kolayalsıyor dınlenın stresten uzak kalın ve allaha dua edın....lutfen uzulmeyın soz dınleyın yaaaaaaaaaa

hadi bakim tatlım inşallah parmak testine göre hamişsindir.,, idrara göre tutmuyorsa parmağa göre hamiş oluruz bizde:)))

ahahahahah yerım ben senı yer yerrrrr... valla bak google dan bı okusana herkes yapıyomuş temız bı guzel ellerımızı yıkayıp hassas davranarak oluyomuş . rahım gırısı sertse hamılelık yokmuş ama boşluk olup bırde yumuşaksa hamılelıkmış.. eskıden ebeler öle anlıyomuş kuşummm

pazar sabahı uyandıgımda nasıl neşeyle uyandım wc gittim test yaptım c- sonuçu görünce bende ses yok eşim geldi ne oldu dedim bişey yok şaka mı yok yaa vallahi yok tabi bende morel sıfır ne kadar sinir bozucu bi durum
eşim sabret adet geçsin sonra yine denersin dedi ama bende hiç umut kalmadı bu ay bi sonuç alamıyacam anladım

canım eşime hiç belli bile edemıyorum ben. psıkolojısı bozulur dıye yumurtlama gununu bıle soylemıyorum strese gırmesın dıye valla hıc sorma o testlerı daha hıc almıcam ben bu aydan sonra tek çizgi tek çizgi ya ne sınır bozucu bırsey sende alma valla bu aydan sonra . :26:

arkadaşlar merhabaaa :) nasılsınız?
bugün akşam kan testine gitmeye karar verdim, daha fazla sabredemicem göğüslerimde çok sızlıyor zaten, iyice hamile olduğuma inanır gibiyim.
sizinde fikrinizi almak istiyorum bugün 37. günüm sizcede gideyim mi? yoksa beklemelimiyim?

saol latacım ama inan şuanki piskolejimde mantık arama okadar sarsıldım
dediğin gibi herşey allahın takdirine kalmış 13 nisanda regli olacam ozmana kadar bir ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…