- 22 Kasım 2011
- 2.648
- 116
- 163
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.241
evet bende cok ugrastım valla yoruldum bıktım o negatıfı görmekten nasıl kötu oluyobende hıc ugrasmıcam hıccccc.... streste yapmamıştım cok neşeliydim anlamadımkı...
canım benım bugun ılk gun dıye boyle konusyorsun ya elınden gelenı yap sen allaha bırak bu ısı ınancınız yıtırmeyın kızlar olcak her bırmız anne olcagız kımımız erken kımımız gec umutlarımız yıtırmemek lazım sen bol bol dua et..ve hayırlsıını ıste lutfen bak gorceksın yarın dahada rahat olursun..uzulme lutfen
cok üzüldüm latacım cokkk kaç gundur mucadele ettım test yapmayım dıye bu sabah yapayım dedım olsaydı cıkardı 2 gun kalmıştı baksanacok moralım bozuk valla bırdahakı ay hıcbırsey yapmıcam psıkolojım bozuldu resmenn artık
canim sen yanlis anlamadiysam daha 3aydir ugrasiyorsun diilmi daha olur canim ben bundan 1sene oncesinde dusuk yaptim o zaman 8.ayda hamis kalmistim simdi 1sene oldu hala yok bisey sikilma sen olur dahaaa 3 ay kisa bir sure canim......
canım benım bugun ılk gun dıye boyle konusyorsun ya elınden gelenı yap sen allaha bırak bu ısı ınancınız yıtırmeyın kızlar olcak her bırmız anne olcagız kımımız erken kımımız gec umutlarımız yıtırmemek lazım sen bol bol dua et..ve hayırlsıını ıste lutfen bak gorceksın yarın dahada rahat olursun..uzulme lutfen
iyiyim latacım tesekkur ederım gelıyorum arada ıste rahatsıdım bıraz gecenlerde geldım anlattım neden gelemedıgımı senı tebrık ettım felan bıkac mesaj yazdım canım demek gormemıssın..benım hamılelık bıraz zor gecıyo mıde bulantısı had safhada kılo verdım baya bısey yıyemıorum cunku bıde grıp oldum agır atlattım grıbıde bı hafta sureklı yattım yani..senın nasıl gecıyo canım
gamzecim aynı senin durumundayım şuan perşembe günü erken gebelikle ilgili bi liste paylaşmıştım ve listede %80 olan herşey bana uyuyordu onu geçtim göyüslerim ilkkez bukadar şişti sanki silikon taktırmışım ağrıda var belimde agrı süreli açlık hissim var akıntım var idrarda degişik koku bu hafta test yaptım bişey yok (adetime 5 gün vardı )
cok teşekkur ederım arkadaslar valla sayenızde moralım duzeldı ne yapayım ALLAH buyuk bol dua etmek gerekıyor. parmak testı bıle yapmıştım
latacım sen bize hamilelik sürecini anlatırmısın.. öncesi ve hamilelik sonra yaptıkların.. doktora gittinmi, böle şeyler işte canım..
tatlım dıkkat et kendıne sureklı dınle...tsk ederım benım hamılelıkte halen bırsey yok bulantı agrı falan bende sadce mol dusuk tehlıkesı olmadan keseyı ve kalp atısalrını gorup ve duymak ıstıyorum sen ne zman gıttın tatlım bunları gorebılmek oıcın artı bulantıların ne zman basladı....suan ben hamılemıyım hala dıyebılıyorum ıns normaldır hersey...ben daha doktor secımı dahaı yapamdım netten bakıyorum cevremde konya da dogum yapan yokkı...hayırlısı artık zaman gecıyr bende burdakı gunluk takvımde bebegın ne sekılden sekle gırdıgını okuyorum bugun kalp olusacakmıs :)ne guzel duygu mus rabbım herkeze nasıp etsın...ozman bızım kesemız olmusmus mu oluyor dıye dusunmeye basldım ıste:)
kiz dur parmaklama kendini aaaa yapmayin bole seylerrrguldurdun benii:))
gülşenimm parmak testıne göre kesın hamıleyım netten okudumrahım yumuşak valla pamuk gibi
gamzecim aynı senin durumundayım şuan perşembe günü erken gebelikle ilgili bi liste paylaşmıştım ve listede %80 olan herşey bana uyuyordu onu geçtim göyüslerim ilkkez bukadar şişti sanki silikon taktırmışım ağrıda var belimde agrı süreli açlık hissim var akıntım var idrarda degişik koku bu hafta test yaptım bişey yok (adetime 5 gün vardı )
hadi bakim tatlım inşallah parmak testine göre hamişsindir.,, idrara göre tutmuyorsa parmağa göre hamiş oluruz bizde:)))
aynı belırtıler bendede var canım 15 gun önce sıstı gogusler fılan ucları agrıdı dokunamadım akıntım oldu.. hıc agrım fılan yok şuanda halabenımde carsamba batım ama yok kan testınde daha net cıkar ama yıne beklıcem ben
pazar sabahı uyandıgımda nasıl neşeyle uyandım wc gittim test yaptım c- sonuçu görünce bende ses yok eşim geldi ne oldu dedim bişey yok şaka mı yok yaa vallahi yok tabi bende morel sıfır ne kadar sinir bozucu bi durum
eşim sabret adet geçsin sonra yine denersin dedi ama bende hiç umut kalmadı bu ay bi sonuç alamıyacam anladım
gunaydın tatlım kızlar hemen umutsuz olmayınnnn lutfen kendını yıpratmaktan baska bırsey yapmıyosnuz ve ıyıce gerı ıtıyosunu herseyı bakın hepımız aynı dertten dolayı buradayız hepmızı bırbırımızden farkımız yok kucukte olsa bazı farklılıklar var ama bız burda nıye varız konusp acılmak ıcın ama bırazda konusulanları dıkkate almak lazım ınsanlarr yıllarını verıyor olması ıcın benım arkadasımın 4 yıl sonra bebegı oldu en sonunda tup bebek yapcaktılar kıs ayı oda yazın spora gıdyım dedı zayıflar tup bebek yaptırım dedı spora gıtttı aydan sonra hemen dogal yolla hamıle kaldı e bunu nasıp eden rabbım kızlar lutfen boll dua edın kurler yapın kendınız cok sıcak tutun yazda gelıyor bıraz ıslerde kolayalsıyor dınlenın stresten uzak kalın ve allaha dua edın....lutfen uzulmeyın soz dınleyın yaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?