Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

Arkadasim guzel konusma :) Tebrik ederim Allah bir avazda cikarmayi nasib etsin.

Sali gunu kese var mi yok mu diye bakilacak bir de betaHCG olculecek Insallah diyorum

İi geceler kizlar nasilsiniz yaa gercekten sicaklik ise yariyomu bi nevi tavuklarin kulucka donemi yumurtalari sicak tutmasi gibi yani sicaklik oldugu zaman yumurtalar daha cok catliyo demekki guzel bi yontem denemek lazim :))

merhaba arkadaşlar, öncelikle sormak istiyorum kan testi yanlış çıkarmı? ben bunu ilk defa duyuyorum, bu hafta yakın bir arkadaşımın regli dönemi birkaç gün geçince idrar testi yapmış ikinci çizgi silik çıkmış ama kan testi için hastaneye gitmiş ve sonuç pozitif. bu olaylar pazar günü oldu cuma günü regli olunca korkup tekrar hastaneye gitmiş bide ne öğrensin hamile değil :s vajinal ultrason bile yaptılar bebek yok dedi. bende hiç anlam veremedim çok şaşırdım. bende yarın kan testine gidicektim ama şimdi emin değilim biraz dahamı beklesem diyorum. bu arada benimde bugün 35. günüm hala regli olmadım ama 37. günde olduğum zamanlarda oldu. fakat ilk defa bu ay 32 günümde sabah ve akşam iki kere pembe akıntı geldi regli oldum sandım ama devamı gelmedi. bu akşamda eşimle beraber olunca 1-2 saat sonra beyaz akıntı ile birlikte biraz kan geldi ama devamı yok :s çok kafam karıltı bu ay soğan kürüde yapmıştım ilk defa acaba hamilemiyim? yani bu pembe akıntılar hamilelik belirtisi olabilir mi acaba? bilgisi olan varmı?

Sali gunu kese var mi yok mu diye bakilacak bir de betaHCG olculecek Insallah diyorum

Canım, hadi inşallah herşey yolunda gidecek:) Seni listeye eklemek istiyorum valla eklesem mi hamiş diye? yoksa beklememi mi istersin salıya kadar?:)

Günaydıııııııııııııın Herkeseeeeeeeeeee...

Harika çok mutlu çok keyifli bıl hamişli bir haftasonu olsun hepimize...

Günaydın gönül dostları...Herkes mutlu olsun gün sizlere güzel süprizler hazırlasın...ruhunuz tavan yapsın...

kızlar nisan bereketi ile mi geldi nedir, ne güzel haberler geliyor böyle :) hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelsin

adetliyken hepsine heves ediyorum yapmaya gelince üşengeçlik basıyor :)) ihmal etmemek lazım şekerim bebek istiyoruz daha şimdiden üşeniyoruz :))

geçtiğimiz ay bende böyle bir şey yaşadım doktorum kimyasal bir gebelik olduğunu söyledi hem idrar testinde hemde kan testinde pozitif çıktı sonra hcg bir anda düşmeye başlamış ve sonuç tabi ki malum regl oldum yaratıcı spermin en kalitesiyle çocuğun oluşumunu başlatıyor kalite olarak düşük sperm rahimde tutunamıyor ve farkında olmadan bir düşük yaşıyoruz buna da doğal düşük deniliyor sanırım arkadaşına da aynısı oldu bu arada benim gecikmemin 4.günü çok merak ediyorum ama bir haftayı doldurmak istiyorum test için tekrar hayal kırıklığına uğramak istemiyorum :2:

günaydın

umarım bu ay hepimiz hamileyizdir:))
adetimin gecikmesinin 2. günündeyim ben. bu sabah uyandığımdan beri sol kasığımda aşırı bir batma var. adet sancısı yok. bunu yaşayan var mı? hiç bu kadar şiddetli olmamıştı:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

arkadaşlar ben yakı kullanmıştım belim için ve yakıyı taktığımda yumurtlama günümdü ve bu ay tuttu yakı sıcak tuttuğu için yumurtaların çatlamasında iyi geliyomuş diye okumuştum eskiden yaşlılar gelinler 3 aya kadar hamile kalmazsa yakı yapıştırırlarmış ve genelde hamile kalınırmış denemekte bence fayda var yakının bi zararı yok çünkü

günaydın kıslarrr,azcık bi bakınayım dedim.öğleden sonra sınavım var.fazla kalamıyacağım nette ne var ne yok.geçmiş sayfaları pek okuyamadım.inşallah bol bol hamiş haberleri alırız

İnşallah güzel haberler alırsın arkadaşım ve bebeğin bu sefer sıkı sıkı tutunur sana..

Geçen ay sanırım aynısını lata yaşadı hamiş çıktı.. Bir test alıp denesen evde? sonuç verebilir belki.. İnşallah hamişsindir:)

banum bısı sorcam canım yaa bu sogan kurunu okuyorumda herkes ayrı talden calıyo bır bılgın varmı suan adetlıyım kımı 7. gunu dıyı kımıde 7.gun sonra dıyo napacagımı anlamadım! engın bılgılerınle benı aydınlatırmısın :))))

saraçoğlunun sitesine bakmıştım hayatım , adet bittikten sonra 7.günde başlamayı öneriyor. ama daha önce de başlanabileceğini bir sorun olmayacağını da söylüyor. karışık bir durum yani:) yumurtlama zamanına denk gelmesin istiyorsan erken başlayabilirsin, ben öyle yapmıştım geçen ay... adet bitince 3. günde başladım 15 gün kullandım.. çünkü benim adet döngüm zaten kısa, o kadar geç başlarsam yumurtaya bir etkisi olmaz diye, erkenden başladım.. ama kist vs için kullanacaksan sanırım adet bittikten sonra 7. gün daha ideal.. ama tabii konunun uzmanı değilim neticede:) saraçoğlunun sitesinde soru cevap bölümü var, oraya yazıp da sorabilirsin..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…