- 8 Ocak 2012
- 1.644
- 3.286
- 333
- 50
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.981
Canım arkadaşlarım öncelikle hepinize günaydın , sevgiler...
Dün kan testi yaptırdım ve hamile oldıuğumu öğrendim şaşkınlığı ve mutluluğu bir arada yaşadım , hatırlarsanız ben bu ay herseyi bıraktım dinleniyorum demiştim,, demekki işin formülü buymuşşş....
öncelikle özlemim , banumm ve beluşuma bana gösterdikleri ilgi alaka ve sevgiden dolayı çok teşekkür ederimmm, mutluluğuma ortak oldular ve sevincimi benimle her dakika paylaştılar , sizi seviyorum kuzularımm.......veeee tabiki topikteki tüm arkadaşlarım , güldencim , latacım , canomm , gülsen , hayaletcasper , pembemasal , 9 ay ve ismi kalbimde olan tüm diğer arkadaşlarım hepinize çok çok teşekkür ederim. Bu konuda biraz mahçup ve utangacım sevincimi böğüre böğüre paylaşmak beni rahatsız ediyor herkesin yapısı yanlış anlaşılmasın rica ederim.....tek mesajla hepinize saygı ve sevgilerimi iletiyorum...
Günaydııııııııııııııııııııııııııın herkeseeeee...Harika bir gün olsun inşallah hepimize..
Canımmmm, çok sevindim, inşallah herşey yolunda gider , dualarımız seninle.. sen de içini ferah tut, olumlu düşünmeye çalış tatlım.. Ne zaman kesinleşecek peki?
İnşallah nisan denemeleri uğurlu gelir ve mayıs ayında bebişinin haberini alırsın..:)
İnşallah hamişsindir tatlım..
Senin de batın geçti sanırım? var mı bir gelişme arkadaşım?
Canımmmmmmmm..:) Valla bugün mesaj atacaktım sana nerede bu kız diye merak ettim çok.. O dediğin normal gibi hayatım, devamı falan gelmediyse salla gitsin, kızların dediği gibi mevsimsel birşeydir..
Bu ay benim de adetim garip geçti daha yoğundu ve ağrılıydı.. Sanırım soğan suyu işe yarıyor..İnşallah yani..:)) 11 inde gideceksin doktor değil mi? bak aklıma yazdım tarihi, döner dönmez haber ver kuzum.. Bu ay ben de salmaya karar verdim valla, kociş ne zaman isterse o zaman yapıcam, günde 1 yok 2 günde bire falan takılmıycam.. olacak olan oluyor çünkü, günde 5 kez de yapsan haftada 1 de yapsan hikaye:) Tutacağı varsa tutacaktır.. İşler nasıl gidiyor bu arada? var mı bir değişiklik gelişme?
Ekledim sizi listeye kızlar:) Bol şans hepimize:))
Sali gunu kese var mi yok mu diye bakilacak bir de betaHCG olculecek Insallah diyorum
ben de bu ay hamile kaldım:))
kızlar 1 sene bekledim çok umutsuluğa kapıldım tam bu ay hiç düşünmemiştimki annemin rahatsızlığından dolayı bugün 3-4 haftalık hamile olduğumu öğrendim Rabbim hepimize sağlıklı bebekler versin
ya ne guzel bir seyler yapiyorsunuz en azindan. bizde durum tam tersi. bi hevesleniyorum esime keciboynuzu iciriyorum. 2 gun sonra useniyorum. kocam hani nerde keci boynuzu, bana hic iyi bakmiyorsun diyor :) nerdeyse 1 kilo kuru incir aldim daha yapamadim. bu ay kasicam hepsini yapicam. hatta su an su isitiyorum.
geçtiğimiz ay bende böyle bir şey yaşadım doktorum kimyasal bir gebelik olduğunu söyledi hem idrar testinde hemde kan testinde pozitif çıktı sonra hcg bir anda düşmeye başlamış ve sonuç tabi ki malum regl oldum yaratıcı spermin en kalitesiyle çocuğun oluşumunu başlatıyor kalite olarak düşük sperm rahimde tutunamıyor ve farkında olmadan bir düşük yaşıyoruz buna da doğal düşük deniliyor sanırım arkadaşına da aynısı oldu bu arada benim gecikmemin 4.günü çok merak ediyorum ama bir haftayı doldurmak istiyorum test için tekrar hayal kırıklığına uğramak istemiyorum :2:merhaba arkadaşlar, öncelikle sormak istiyorum kan testi yanlış çıkarmı? ben bunu ilk defa duyuyorum, bu hafta yakın bir arkadaşımın regli dönemi birkaç gün geçince idrar testi yapmış ikinci çizgi silik çıkmış ama kan testi için hastaneye gitmiş ve sonuç pozitif. bu olaylar pazar günü oldu cuma günü regli olunca korkup tekrar hastaneye gitmiş bide ne öğrensin hamile değil :s vajinal ultrason bile yaptılar bebek yok dedi. bende hiç anlam veremedim çok şaşırdım. bende yarın kan testine gidicektim ama şimdi emin değilim biraz dahamı beklesem diyorum. bu arada benimde bugün 35. günüm hala regli olmadım ama 37. günde olduğum zamanlarda oldu. fakat ilk defa bu ay 32 günümde sabah ve akşam iki kere pembe akıntı geldi regli oldum sandım ama devamı gelmedi. bu akşamda eşimle beraber olunca 1-2 saat sonra beyaz akıntı ile birlikte biraz kan geldi ama devamı yok :s çok kafam karıltı bu ay soğan kürüde yapmıştım ilk defa acaba hamilemiyim? yani bu pembe akıntılar hamilelik belirtisi olabilir mi acaba? bilgisi olan varmı?
günaydın
umarım bu ay hepimiz hamileyizdir:))
adetimin gecikmesinin 2. günündeyim ben. bu sabah uyandığımdan beri sol kasığımda aşırı bir batma var. adet sancısı yok. bunu yaşayan var mı? hiç bu kadar şiddetli olmamıştı:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:[/QUOT
hamilelik belirtisi olabilir bu çünkü 2 gün geçmiş daha önce geçmişmiydi günün biraz daha bekleyip idrar testi yapabilirsin yada kan testi kanda kesin çıkar şimdi yaptırsan bile kanda çıkar
geçtiğimiz ay bende böyle bir şey yaşadım doktorum kimyasal bir gebelik olduğunu söyledi hem idrar testinde hemde kan testinde pozitif çıktı sonra hcg bir anda düşmeye başlamış ve sonuç tabi ki malum regl oldum yaratıcı spermin en kalitesiyle çocuğun oluşumunu başlatıyor kalite olarak düşük sperm rahimde tutunamıyor ve farkında olmadan bir düşük yaşıyoruz buna da doğal düşük deniliyor sanırım arkadaşına da aynısı oldu bu arada benim gecikmemin 4.günü çok merak ediyorum ama bir haftayı doldurmak istiyorum test için tekrar hayal kırıklığına uğramak istemiyorum :2:
günaydın
umarım bu ay hepimiz hamileyizdir:))
adetimin gecikmesinin 2. günündeyim ben. bu sabah uyandığımdan beri sol kasığımda aşırı bir batma var. adet sancısı yok. bunu yaşayan var mı? hiç bu kadar şiddetli olmamıştı:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
günaydın kıslarrr,azcık bi bakınayım dedim.öğleden sonra sınavım var.fazla kalamıyacağım nettene var ne yok.geçmiş sayfaları pek okuyamadım.inşallah bol bol hamiş haberleri alırız
banum bısı sorcam canım yaa bu sogan kurunu okuyorumda herkes ayrı talden calıyo bır bılgın varmı suan adetlıyım kımı 7. gunu dıyı kımıde 7.gun sonra dıyo napacagımı anlamadım! engın bılgılerınle benı aydınlatırmısın :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?