• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan nişan tepsim ve magnetim :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

lethem

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2008
2.680
390
688
arkadaşlar tepsi ve magnetler hazır ancak bohça için sizden yardım bekliyorum. uygun bir şeyler ayarlamamız lazım. daha pasta yaptırılacak, kıyafetler alınacak. bohçada mesela nelerin kesin olması lazım, neler hem uygun hem şık durur:34:

Eklentiler

• $nişan magnet.png
    $nişan magnet.png
    115,4 KB · Görüntüleme: 98
ay çok beğendim canım ya magnet ile tepsiyi ben bohça yapmıyacağım için öneride bulunamayacağım allah mutluluğunuzu daim etsin darısı başıma :)

saol canım daha güzelleri senin olsun:34:
ben de bohça yapmayacaktım ama aileler yapın dedi. biz de ihtiyacımız olan şeyleri alıp koyacaz işte..

magnete bayıldımmmmm :34: nişan bohçası derken karşı taraf bireyleri için hazırlayacağından mı bahsediyorsun :16:

canım çok güzeller.Allah tamamına erdirsin inşallah.benim nişan tepsimde böyle ve gerçekte resimdekinden daha güzek değil mi:)

Magnet çok şeker olmuş.
Tepsi baya ağır bir model .İlk defa gördüm bu tarz bir tepsi.
Mutluluklar dilerim :nazar:

canım seçimlerin bir harika! özellikle tepsine bayıldım...benim de nişanım temmuzda olcak inşallah tepsini nereden temin ettiğini öğrenebilirmiyim sakıncası yoksa? teşekkür ederim, mutluluklar sana şimdiden :)

Back