aaayyy canım cidden mi ya 10.000 azda değil haniBüyük nişan yapmış biri olarak en iyisi ev canım , düğün gibi masrafı var, nişanlımla bir topladık 10bin tl ye yakın bir rakam harcamışız. En güzeli ev zaten bunun kınası ve düğünü var
nişan için ayrı oluyor genelde düğünle nişan arası yakın mı ki?BU SIRF niaşn için mi ben nişan düğün tarihlerini hepsi bi arada yazdırmak istiyodum
ovvv azda değil 1000 kişi düğününü düşünemiyorum bile canım :)evet salonda oldu..1000 kişi falan geldi..
1 ay gibi bi fark canımnişan için ayrı oluyor genelde düğünle nişan arası yakın mı ki?
1 ay fark varsa o zaman hiç salonda nişan yapmayın evde yapın daha güzel olur.1 ay gibi bi fark canım
evde yapınca çok küçük çaplı olmaz mı ki ya1 ay fark varsa o zaman hiç salonda nişan yapmayın evde yapın daha güzel olur.
ya sana bir fikir vereyim mi benim arkadaşım nişanını kınada yaptı düğüne az zaman vardı parayı düğüne harcayalım madem dediler kına gecesinde de yüzüklerini taktılar pasta kestiler ufak bir nişan merasimi oldu çok da güzeldi kimse yadırgamadı gayet de eğlenceli oldu öyle de yapabilirsiniz1 ay gibi bi fark canım
oluyor ya anlamıyorsun bile..düğün gibi işte..otur hayal et nasıl olmasını istiyorsan öyle yap..çünkü birdaha o günlere gerş dönemiyorsun..ovvv azda değil 1000 kişi düğününü düşünemiyorum bile canım :)
Küçük evlere bile çok insan sığıyor hiç öyle düşünme düğün ile nişan arasında 1 ay olacak diyorsun,nişana edeceğin masrafı kınaya et,kınada kız tarafına aittir çünkü bütün hazırlıklar vs 2 kere masraf etme.Eğer kına düşünüyorsan tabi.evde yapınca çok küçük çaplı olmaz mı ki ya
En fazla 150kişiydi canım ama düğün gibi oluyor, fotoğraf çekimi, kuaför ücreti, salon parası, nişanlık damatlık, teferruatları, ailelerin giyim kuşamı, davetiyeler, servis arabası, takısı, ve ben bohça istemedim yapmadımda düşün yani... Bohçada herşey tam takım oluo bizde bintl biz bintl ye onlar bohça yapçaktı, masraf zaten büyük dedim istemedim. Evde kurabiyelerini hazırla hediyelik, Bohçada hiç yaptırma çnkü erkek anneleri hep karışıyorlar senin istediğin olmuyor ve senin yaptığın kadarda özenmiyorlar ben çevremde böyle gördüm, sen daha sonra kendi gönlüne göre yaparsın canım, bohça yapılsaydı keşke diyip üzüleceğin bişi değil , ben iyi ki yapmamışım valla diyorum çnkü içinde patik örme cegetten bol bişi olmucaktıı.aaayyy canım cidden mi ya 10.000 azda değil hani
çok mu kalabalıktı nişan yahu
Nisani elimden geldikce kucuk yapmaya calistim 120 kisilik yaptik.hımm anladım canım sen nişanı kaç kişilik yaptın acep ya ben düğüne fazla masraf yapmayalım diyorum ama şimdi evdede yapmak bana ççok sadegeliyor o kadar elbise giycem falan sonuçta ilk
Ay canım arada bir Aay varsa ne gerek var büyük olmasına, hem hiçe masraf, zaten kına düğün derken doyacaksın eğlenmeye... EEvde olsun gecede yakın arkadaşlar ile eğlenmeye gidin kop kop yapınevde yapınca çok küçük çaplı olmaz mı ki ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?