- 28 Ocak 2009
- 33.811
- 55.298
- 1.123
Yazın hangi ayda düşünüyorsunuz? Mesala bu sene Ramazan ayı 18 Haziran'a geliyor 1 ay oluyor ona göre hesapla.ya bu arada ben şu salon tutma işini kaç ay önceden bakmalıyım kızlar peki
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazın hangi ayda düşünüyorsunuz? Mesala bu sene Ramazan ayı 18 Haziran'a geliyor 1 ay oluyor ona göre hesapla.ya bu arada ben şu salon tutma işini kaç ay önceden bakmalıyım kızlar peki
yemeklide ne bilim epey masrflı olucak gibime geliyor ama bi fiyat nabzına bakım daha salondu onlara bile bakmadım ya bu arada cidden çok mu geç kaldımyemekli yap bence kokteyl pek iyi olmuyor hem laf ederler bir de zaten en yakınlarını çağır aman şunun oğlu bunun gelini derken bir açıldınmı düğüne döner nişan
bohça işi saçma gelıyorsa nişanlınla konuşur yapmazsınız.damadın kıyaffetinide ben mi alıyorum bu brinci sorum ikincisi şu yemek olayı niaşndan öncemi maa aile yoksa nişan sonrasımı yapılıyor bu toplu şey
birde şu bohça işleri bana saçma geliyor onu karşı tarafla konuşsamda ortadan kaldırsak onu
salonlarda malum düğün mevsimine gireceğimiz için pek yer olmaz millet bir sene öncesinden ayarlıyor yerini hemen bak bence artık . masraflı oluyor da bütceye göre mekanlar da oluyor ama menüye göre de değişiyor fiyatlaryemeklide ne bilim epey masrflı olucak gibime geliyor ama bi fiyat nabzına bakım daha salondu onlara bile bakmadım ya bu arada cidden çok mu geç kaldım
hımm anladım canım sen nişanı kaç kişilik yaptın acep ya ben düğüne fazla masraf yapmayalım diyorum ama şimdi evdede yapmak bana ççok sadegeliyor o kadar elbise giycem falan sonuçta ilkYok canim kendi takimini kendisi aldi yuzukleride kendisi aldi elbisemide o almisti ..
Dugunu kinayi herseyi ikimiz yaptigimiz icin aramizda sen yap ben yapayim olmadi..
Bohcayida hatta annesi bana yapti ama benim yapmami istemediler ..
Pisman oldum cunku gercekten bos masrafti nisan , daha dugunu var bu isin kinasi var .
Ya esim nisani evde yapalim demisti defalarca ama ben dinlememistim ilaki salon tutum yemegidi muzigi kuaforuydu dugun gibi oluyor zaten isin icine girdikten sonra.
onu konuşucam ya istemiyorum çok gereksiz bide onla mı uğraşalımbohça işi saçma gelıyorsa nişanlınla konuşur yapmazsınız.
ayyy ya çok geç kalmışım desene daha nişan konseptini bile düşünemedimsalonlarda malum düğün mevsimine gireceğimiz için pek yer olmaz millet bir sene öncesinden ayarlıyor yerini hemen bak bence artık . masraflı oluyor da bütceye göre mekanlar da oluyor ama menüye göre de değişiyor fiyatlar
konseptlere takılma bence konsept nişan yapmaya kalkarsan çok daha masraflı olur normal yemek pasta yeter öbür türlü yok süsüydü yok bilmem ne bardağıydı derken kazıklanıp gidiyoruzayyy ya çok geç kalmışım desene daha nişan konseptini bile düşünemedim
ya aslında o süssü püsü istanbuldan almayı düşünüyorum bazılarınıkonseptlere takılma bence konsept nişan yapmaya kalkarsan çok daha masraflı olur normal yemek pasta yeter öbür türlü yok süsüydü yok bilmem ne bardağıydı derken kazıklanıp gidiyoruz
bence çoğu şeyini oradan al yarı fiyatına geliyor neredeyse ama yine de abartma bence çünkü çoğu yeni yeni çıkardıkları şey resmen para tuzağı ve bir o kadar gereksiz ve zaten yeterince masrafınız olacak .ya aslında o süssü püsü istanbuldan almayı düşünüyorum bazılarını
doğru söylüyosun canım haklısın ben iyice bi araştırayım bari ya peki şu davetiye işlerini ne yapsam ki acababence çoğu şeyini oradan al yarı fiyatına geliyor neredeyse ama yine de abartma bence çünkü çoğu yeni yeni çıkardıkları şey resmen para tuzağı ve bir o kadar gereksiz ve zaten yeterince masrafınız olacak .
canım siz salonda mı yaptrıdınız ve acep kaç kişiliktiherkesin adeti farklıdır..istemede klasik olan şey tuzlu kahve..büyük nişan yapılmıcaksa konuşulur söz nişan bir arada olabilir..söz kurabiyesi yaptırmıştık biz.iki tanesinin içine para koydurduk para kime çıkarsa bene hediye almıştı.anneler konuşsun aralarında..bohça falanda yapılıyor..
davetiye de nişan için şaşalı bir davetiyeye gerek yok düğün kartı daha önemli zaten uzun ince bir kart yaptırırsan bunun gibi maliyetleri düşük oluyor ve uyguna yapan siteler de var netten araştır istersendoğru söylüyosun canım haklısın ben iyice bi araştırayım bari ya peki şu davetiye işlerini ne yapsam ki acaba
BU SIRF niaşn için mi ben nişan düğün tarihlerini hepsi bi arada yazdırmak istiyodumdavetiye de nişan için şaşalı bir davetiyeye gerek yok düğün kartı daha önemli zaten uzun ince bir kart yaptırırsan bunun gibi maliyetleri düşük oluyor ve uyguna yapan siteler de var netten araştır istersen
evet salonda oldu..1000 kişi falan geldi..canım siz salonda mı yaptrıdınız ve acep kaç kişilikti