How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Nişan Nİşan telaşesi

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Büyük nişan yapmış biri olarak en iyisi ev canım , düğün gibi masrafı var, nişanlımla bir topladık 10bin tl ye yakın bir rakam harcamışız. En güzeli ev zaten bunun kınası ve düğünü var
aaayyy canım cidden mi ya 10.000 azda değil hani
çok mu kalabalıktı nişan yahu

1 ay gibi bi fark canım
ya sana bir fikir vereyim mi benim arkadaşım nişanını kınada yaptı düğüne az zaman vardı parayı düğüne harcayalım madem dediler kına gecesinde de yüzüklerini taktılar pasta kestiler ufak bir nişan merasimi oldu çok da güzeldi kimse yadırgamadı gayet de eğlenceli oldu öyle de yapabilirsiniz :KK14:

evde yapınca çok küçük çaplı olmaz mı ki ya
Küçük evlere bile çok insan sığıyor hiç öyle düşünme düğün ile nişan arasında 1 ay olacak diyorsun,nişana edeceğin masrafı kınaya et,kınada kız tarafına aittir çünkü bütün hazırlıklar vs 2 kere masraf etme.Eğer kına düşünüyorsan tabi.

aaayyy canım cidden mi ya 10.000 azda değil hani
çok mu kalabalıktı nişan yahu
En fazla 150kişiydi canım ama düğün gibi oluyor, fotoğraf çekimi, kuaför ücreti, salon parası, nişanlık damatlık, teferruatları, ailelerin giyim kuşamı, davetiyeler, servis arabası, takısı, ve ben bohça istemedim yapmadımda düşün yani... Bohçada herşey tam takım oluo bizde bintl biz bintl ye onlar bohça yapçaktı, masraf zaten büyük dedim istemedim. Evde kurabiyelerini hazırla hediyelik, Bohçada hiç yaptırma çnkü erkek anneleri hep karışıyorlar senin istediğin olmuyor ve senin yaptığın kadarda özenmiyorlar ben çevremde böyle gördüm, sen daha sonra kendi gönlüne göre yaparsın canım, bohça yapılsaydı keşke diyip üzüleceğin bişi değil , ben iyi ki yapmamışım valla diyorum çnkü içinde patik örme cegetten bol bişi olmucaktıı.

hımm anladım canım sen nişanı kaç kişilik yaptın acep ya ben düğüne fazla masraf yapmayalım diyorum ama şimdi evdede yapmak bana ççok sadegeliyor o kadar elbise giycem falan sonuçta ilk
Nisani elimden geldikce kucuk yapmaya calistim 120 kisilik yaptik.
Dugun olsun nisan olsun icine girdinmi masraftan kacamiyorsun malesef.
Toplam nisan dugun kina 40 bin euro gitti , halla borcu oduyoruz ..

evde yapınca çok küçük çaplı olmaz mı ki ya
Ay canım arada bir Aay varsa ne gerek var büyük olmasına, hem hiçe masraf, zaten kına düğün derken doyacaksın eğlenmeye... EEvde olsun gecede yakın arkadaşlar ile eğlenmeye gidin kop kop yapın :KK76:

adetlere çok takılmıyorsanız nasıl yaparsanız öyle olur

4.5 sene önce nişan yaptık şu anda evliyim
sembolik oldukça şık bohçalar hazırladık
içine de kullanacağımız şeyleri alıp, koyduk
gereksiz hiç bir şey yoktu

100 kişilik bir nişan davetimiz oldu
yemekliydi, çok yakın akrabalar ve çok yakın arkadaşları davet ettik
herkes kendi kıyafetini kendi aldı
davetiye bastırmadık, ağızdan söyledik
misafirlere hediye olarak da, sadece hanımlara küçük el aynaları aldık
şık bir kese içine koyup verdik
kapıda da çikolata ile karşılandılar

takı merasimi olmadı, hoş geldiniz deyip masaları gezerken takan taktı veya kesenin içine koydular

Back