Kızlar benimde başımdan bi olay geçti biraz bağlantılı diye yazıyorum buraya.Nişanımın olduğu akşam nişanlım beni arayıp bilezik nerde diye sordu bileğimde dedim tamam onu uygun bi zaman da geri alalım dedi.Bende şaşırdım sebebini sordum düğünde tekrardan takılcak dedi.Bende itiraz ettim.Ozaman anneme acıklarsın durumu dedi.Bizde de düğüne kadar takılan takı gelinindir.Takılan bişey geri alınmaz.Bende istiycekseniz eğer takmasaydınız altın mı istedim sizden dedim.Çünkü herşeylerine evet dedik ailece.Ama güzel geçen bir nişanın üzerine bunun olması aklımda soru işaretleri oluşturuyor.Gerçi nişanlıma gerekn cevabı verdiğime inanıyorum.Kim sana bunu bana söylemeni istediyse ona git söyle düğün gününe kadar bu bilezik benimdir.Emanetimdir.Düğün günüde koluma takarım dedim.Oda tamam anlaştık dedi...Ama bu durum hep aklımda soru işareti olarak kaldı.İleriyi şimdiden düşünmeye başladım..Sizce şimdi ona ve ailesine nasıl davranmalıyımm ?
merhabalar 4 aydır nişanlıyım. nişanda takılan 2tane bileziği annem sıkıştığı için verip bozdurdum.annem ve babam boşandı.bütün yük annemin üstünde. param olunca çeyizindeki eksikleri tamamlarım dedi yada yerine koyarım dedi. bende verdim. nişanlım duyunca kıyamet kotpu kimseye paramı yedirmem gibi taktığıda 1 bilezik diğerini babam taktı. hesabını ilk kaynanam sordu yedinmi altınları diye!!! 2ay sonra bir çeyrek altın verdi diye içine oturdu herhalde sonra nişanlım. sizde adet gelenek görenek yok dedi. onlara göre nişanda takılanlar düğünden önce verilip düğünde tekrar takılırmış. bize görede nişanda takılan kızda kalır hesabıda sorulmaz. durumu kötü desem anlarım.adam yurtdışında çalışıyor. bu arada bohça felan nişan alışverişide olmadı. kimseylede konuşamıyorum.lütfen yardım edin...
Kızlar benimde başımdan bi olay geçti biraz bağlantılı diye yazıyorum buraya.Nişanımın olduğu akşam nişanlım beni arayıp bilezik nerde diye sordu bileğimde dedim tamam onu uygun bi zaman da geri alalım dedi.Bende şaşırdım sebebini sordum düğünde tekrardan takılcak dedi.Bende itiraz ettim.Ozaman anneme acıklarsın durumu dedi.Bizde de düğüne kadar takılan takı gelinindir.Takılan bişey geri alınmaz.Bende istiycekseniz eğer takmasaydınız altın mı istedim sizden dedim.Çünkü herşeylerine evet dedik ailece.Ama güzel geçen bir nişanın üzerine bunun olması aklımda soru işaretleri oluşturuyor.Gerçi nişanlıma gerekn cevabı verdiğime inanıyorum.Kim sana bunu bana söylemeni istediyse ona git söyle düğün gününe kadar bu bilezik benimdir.Emanetimdir.Düğün günüde koluma takarım dedim.Oda tamam anlaştık dedi...Ama bu durum hep aklımda soru işareti olarak kaldı.İleriyi şimdiden düşünmeye başladım..Sizce şimdi ona ve ailesine nasıl davranmalıyımm ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?