- 6 Ocak 2011
- 16
- 0
- 86
Canım, bu nişan evlenme falan çocuk oyuncağı değil öyle 2 bilezik için 2 söz için ayrılırım diyenlere bakma. herşeyi iyi düşün taşın hesapla ona göre adım at. madem fikir sordun, hata bence şurada, annen zor durumda ve vermek istiyorsan önce bir nişanlına danışsaydın. olurunu alsaydın keşke. bunlar öyle şeyler ki, belki nişanlın çok iyi bir çocuk ve vermek isteyecek ama onunda bir annesi var. annesi olmaz diyebilir, öyle bir durumda nişanlın senin üzerine gelmek yerine annesine dur derdi belki. diğer gelin ile kendini hiç kıyaslama. bu seni daha çok üzer. senin konumunda ben olsaydım önce oturur hata nerede diye düşünürdüm. eğer hatayı kendimde buluyorsam açar nişanlıma durumu detaylıca anlatır, anlayış göstermesini isterdim. eğer hatayı nişanlımda buluyorsam o zaman iyice düşünürdüm.bitirmek mi istiyorum yoksa gelecekte buna benzer bir çok olayı yaşamaya razı mıyım diye. eğer hatayı annemde buluyorsam, oturur durumu detaylıca anneme anlatır ve bir an evvel çözüm bulmamız gerektiğini konuşurdum. gider bankadan kredi alıp yine de halleder annemin kırılmasına izin vermezdim. böyle uzaktan konuşmak bize kolay. dilerim en doğru kararı verir bir an evvel bu sıkıntılı durumdan kurtulursun.