• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan nişan takıları :((

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
alında tam cimri değil fakat yaptıklarını yüzüme vuran cinsinden kavgada. sana bunu aldım şunualdım. aldığıda kot tshirt palto vs. şunu bana alıcaksın yapacaksın diyen kızda değilim.

alınan söylenir mi be ne kadar ayıp.senin öle olmadığın belli zaten bunlar bu kadar tepene çıkmışlar.

ne olursa olsun ben büyüklere saygısızlık yapamam. ben annemden böyle gördüm. birşeyde dese he de geç kızım derdi. yüz göz olma boşver der halada der. nişanılma gelince çok taviz verdim. haklısın. nişanlılık ne nasıl birşey nişanlı olmama rağmen bu duyguyu tatmış değilim. mutlu değilim.her gün altınlarını al annenden bıkarma peşini diye laf duyuyorum. inanın imkanım olsa al bileziğini çek git derim. ama seviyorum yapamıyorum. sabrediyorum. ömür boyu mutsuz olmaktanda korkuyorum. annemede anlatamam üzülür. kaldım arada bunaldım.

ne olursa olsun ben büyüklere saygısızlık yapamam. ben annemden böyle gördüm. birşeyde dese he de geç kızım derdi. yüz göz olma boşver der halada der. nişanılma gelince çok taviz verdim. haklısın. nişanlılık ne nasıl birşey nişanlı olmama rağmen bu duyguyu tatmış değilim. mutlu değilim.her gün altınlarını al annenden bıkarma peşini diye laf duyuyorum. inanın imkanım olsa al bileziğini çek git derim. ama seviyorum yapamıyorum. sabrediyorum. ömür boyu mutsuz olmaktanda korkuyorum. annemede anlatamam üzülür. kaldım arada bunaldım.

her gün bu muhabetleri dinleyerek nasıl mutlu olabilirsinki bilemiyorum.terbiyesizlik yap demiyorum ama sınırınıda koy .bilemiyorm ben olaylara farklı açıdan bakıyorum.hiçkimse vazgeçilmez değildir hayatta.helede daha aynı yastığa baş koymadan...bugünün yarııda var derim ben...annen el mi onunda annesi artık çok ayıp.sanki komşuya altınları borç verdin.düşünsene annenin bunları duyduğunu kahrolur eminim...sabır sabır nereye kadar ...iyi düşün daha nişanlıyken derim...

Kaynanaya bak evlenmeden yüzünü göstermiş.
O bileziklerin hesabını niye soruyormuş? Senin değil mi? O na ne?
Allah'ım sinir oluyorum şöylelerine he.

Kaynanaya bak evlenmeden yüzünü göstermiş.
O bileziklerin hesabını niye soruyormuş? Senin değil mi? O na ne?
Allah'ım sinir oluyorum şöylelerine he.

şimdi bnce senin annendede hata war.. kredi falan alsaydı yada ne bilim başka bi çözüm bulsaydı..seni onların karşısında küçük düşürmemeliydi.. senin açından baktığımdada sen haklısın oda senin annen sonuçta.. ben olsam bnde werirdim ama annem istemezdi bundanda eminim.. neyse cnm üzülme sen herşey olacağına warır..

şuan elimde imkanım olsa herşeyini verip ayrılırdım.kimsenin bende birşeyi kalsın istemem.bir yandanda sevgi var. ben mutlu olmak için evleniyorum seninle. koca bir hayatı paylaşmak için anlamıyorum cidden. bir insan 360 derece nasıl dönebilir bu kadar.

Böyle şeyler gerçekten çok ayıp.

Taktıklarının ailece hesabını yapıyorlar. Evlenince ne yapacaklar kimbilir!...
Bir kere istediğin yere harcarsın onları sana takmışlar ve bitmiş. Arkasından yas tutuyolar heralde takip ediyolar ay ne ayıp yaa. Zaten öylesine de harcamamışsın, aksine annenin durumunu bilip nişanlının sana destek vermesi, arkanda olması gerek.

Ben yakıştıramadım. Hiç hoş değil.

bnce iki taraflı bakmak lazım olaaya.. annen senden istememeliydi mesele onların karşısında küçük düşmemen için.. hadi werdin ki bnde werirdim nişanlın kimseye söz söyletmemeliydi.. bnm annem ölse istemez eminim ama istesede kat kat werirdi onlara da afedersin kıçlarının üstüne otırmak kalırdı... bol şans diliorum sana.. :(

bnce iki taraflı bakmak lazım olaaya.. annen senden istememeliydi mesele onların karşısında küçük düşmemen için.. hadi werdin ki bnde werirdim nişanlın kimseye söz söyletmemeliydi.. bnm annem ölse istemez eminim ama istesede kat kat werirdi onlara da afedersin kıçlarının üstüne otırmak kalırdı... bol şans diliorum sana.. :(

annemin durumu iyi olsa inan beninkide istemezdi. hatta çeyizim için bozdursam kızardı. çaresizlik işte .içinde ne yangınlar yanıyordur kim bilir.

Böyle şeyler gerçekten çok ayıp.

Taktıklarının ailece hesabını yapıyorlar. Evlenince ne yapacaklar kimbilir!...
Bir kere istediğin yere harcarsın onları sana takmışlar ve bitmiş. Arkasından yas tutuyolar heralde takip ediyolar ay ne ayıp yaa. Zaten öylesine de harcamamışsın, aksine annenin durumunu bilip nişanlının sana destek vermesi, arkanda olması gerek.

Ben yakıştıramadım. Hiç hoş değil.

nişan kıyafetime varana kadar annem gitti beğendi aldı. benim annem bunları yaptı. onun annesi nişanda ne giycen diye bana sordu. ben bunları sorun etmedim. onlar neleri sorun ediyorlar. demiyorki bunun annesi tek başına bunları yaptı. benim ailem durumu iyi olduğu halde birşey yapmadı. lafını etmemesi gerekirken laf ediyor ve benim annemin yaptıklarını hiçe saydığı en çoktakoyan bu bana...

ama canım annenin durumu kötüde olsa, annen onu yerine koymalı.. yani diger kızlar ne der bilemiyorum ama nişanda takılanlar ne erkegin nede kızın ailesine verilmemeli..

Back