alında tam cimri değil fakat yaptıklarını yüzüme vuran cinsinden kavgada. sana bunu aldım şunualdım. aldığıda kot tshirt palto vs. şunu bana alıcaksın yapacaksın diyen kızda değilim.
ne olursa olsun ben büyüklere saygısızlık yapamam. ben annemden böyle gördüm. birşeyde dese he de geç kızım derdi. yüz göz olma boşver der halada der. nişanılma gelince çok taviz verdim. haklısın. nişanlılık ne nasıl birşey nişanlı olmama rağmen bu duyguyu tatmış değilim. mutlu değilim.her gün altınlarını al annenden bıkarma peşini diye laf duyuyorum. inanın imkanım olsa al bileziğini çek git derim. ama seviyorum yapamıyorum. sabrediyorum. ömür boyu mutsuz olmaktanda korkuyorum. annemede anlatamam üzülür. kaldım arada bunaldım.
haklısın. ya çok ben çok safım bunun farkındalar yada onlar çok kurnaz.
haklısın. ya çok ben çok safım bunun farkındalar yada onlar çok kurnaz.
düşün gerçekten çoiyi düşün çünkü evlilik çok farklı inan ...karşındaki insan anlayışsızsa cehenneme döner...
bnce iki taraflı bakmak lazım olaaya.. annen senden istememeliydi mesele onların karşısında küçük düşmemen için.. hadi werdin ki bnde werirdim nişanlın kimseye söz söyletmemeliydi.. bnm annem ölse istemez eminim ama istesede kat kat werirdi onlara da afedersin kıçlarının üstüne otırmak kalırdı... bol şans diliorum sana..
yüzük takıldıktan sonra böyle olduysa imza attıktan sonra ne olur hayal bile edemiyorum.düşünmek dahi istemiyorum.
Böyle şeyler gerçekten çok ayıp.
Taktıklarının ailece hesabını yapıyorlar. Evlenince ne yapacaklar kimbilir!...
Bir kere istediğin yere harcarsın onları sana takmışlar ve bitmiş. Arkasından yas tutuyolar heralde takip ediyolar ay ne ayıp yaa. Zaten öylesine de harcamamışsın, aksine annenin durumunu bilip nişanlının sana destek vermesi, arkanda olması gerek.
Ben yakıştıramadım. Hiç hoş değil.
işte onun için diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?