o zaman hakkını sonuna kadar ara,alttan alma.. o satıyorsa sende satarsın..biliyorum ama durumu düzelince annemin istediğimi alıcak. ona takılan onda bana takılan bende kaldı kendisine takılanı ertesi günü bozdurdu bana sormadan bende hesap sormadım onun gibi.
kendisinede aynen böyle söyledim anneme vermesem çeyizlik alıcaktım diyorum ki zaten öyle olacak bozduramazında bozduramassın diyo. nişanlanmadan önce onlar senindir dıyen adam böyle diyor. ben bizim için harcayamacaksam süs yerinemi kullanıcam onları.
Sizde nişanda takılacak kadar altın takılmamış ki sözde bir bilezik 1 alyans 1 tek taş 1 saat takılır benim bildiğim
bir bilezik için bunları yapıyosa ilerisini düşünemiyorum
nereye ait bir adettir anlamadım. ben göçmenim isterse borç batağında olsun çoçuğum yüzü yerde kalmasın diye nişan yapılır takı takılır az yada çok millet konuşmasın diye. bunlarında durumları gayet iyi ne bohça hiçbirşey yok. bohçada olan şeyleride ben alıcam. birde bilezik bozdurmıycam.ben onun ailesinden hiç birşey görmedim.benim annem tek başına bunları yaptı. naıl vermeyeyim şimdi böyle bir kadına.
birde evlenip boşanmış biri daha önce düğünde kız altınlarımı senin ailene vermem benim ailemde kalıcak diye tutturmuş harcalar diye olay çıkmış düğünde daha önce böyl eolay başıma geldi diyor. yapacam alıcam kendi taktığını eline tutuşturacam güle güle tak diyecem.
bohçasız olur mu hiç....bana gelin bohçası geldi.hem görümcemden hem kaynanamdan...sende ona göre yapaydın...ya sen o kadına vermicende kime vereceksin anneciğin o snin[/Q
kaynanam sordu bohça istiyormusunuz diye ben kendime istemiyorum dedi. zevkleri aynı değil. giymezsem darılır boşver ben sitemiyorum kızım dedi annem. kaynanam geniş anlamda anlamış bana hiçbirşey almadı. alsa bile bundan sonra değeri yok artık. nişnalanmadan önce önceki gelinine ne yaptıysa banada yapacağını söyledi. 3/1 ni bile yapmadı.
bohçasız olur mu hiç....bana gelin bohçası geldi.hem görümcemden hem kaynanamdan...sende ona göre yapaydın...ya sen o kadına vermicende kime vereceksin anneciğin o snin[/Q
kaynanam sordu bohça istiyormusunuz diye ben kendime istemiyorum dedi. zevkleri aynı değil. giymezsem darılır boşver ben sitemiyorum kızım dedi annem. kaynanam geniş anlamda anlamış bana hiçbirşey almadı. alsa bile bundan sonra değeri yok artık. nişnalanmadan önce önceki gelinine ne yaptıysa banada yapacağını söyledi. 3/1 ni bile yapmadı.
sanki zorla alıyolar seni ya bu nedir.onlar önceden 1 gelin alarak tatmışlar bu duyguyu ama sen ilk gelin olmıcan mı senin isteklerin yok mu ya bu ne böyle?zevkleride bir olsun olmasın sorulmas ki böyle şeyler yapılır sadece çok ayıp ya....anneciğinde ne kadar ılımlı sen istiyosun die sanırım.ayıp ya önceki gelini araya atıp durmalar felan çok taviz vermişsin sen bunlara terbiyesizlik resmen
alında tam cimri değil fakat yaptıklarını yüzüme vuran cinsinden kavgada. sana bunu aldım şunualdım. aldığıda kot tshirt palto vs. şunu bana alıcaksın yapacaksın diyen kızda değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?