- 12 Kasım 2012
- 1.570
- 1.367
- 333
- Konu Sahibi zorunlualann
önemli olan etkilenmek değil zorunlu. hem gönlüne hem mantığına yatan birini bulmak. sadece gönülle olmaz bu işler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kadın zaten evimiz pis diye konu açmış etraf bal dök yala dIye değil. Bu cevap neydi böyle gercekten bazen hayretle izliyorum cevaplarıE pis yani. Kiri tozu gözünüz de görmüyor mu?
Elinize bezi alıp siliverin bir zahmet. Duvarı badana boya yapmayacaksanız yapacak bir şey yok. Silinince olduğu kadar
E evi pis ortada neden konu açmış diyorum ben de. Fotoğrafını çekil ne yaparız diyecek bir mevzu mu bu? Her yer toz içinde belli sileceksin yani konu açma manası nedir?Kadın zaten evimiz pis diye konu açmış etraf bal dök yala dIye değil. Bu cevap neydi böyle gercekten bazen hayretle izliyorum cevapları
Resmen koca bulmuşken kaçırmama derdindesin.Bir senedir aynı işyerinde işte asgari ücretin altında çalışıyor ama bu şekilde devam ediyor bir senedir
Asıl köyde çağıramazlar. Küçük yer, evin pisliği laf söz olur diye ajjsjsjsjİyi ki foto attın,bilmeyen insanlar 'ailenden mi utaniyorsun, yumurtadan çıktın kabuğunu begenmiyorsun' flaan derdi.
Bence köyde vardır durumu olmayan bir kadın..onu çağır , 300 lira vereyim de beraber evi kirklayin
Seninde bir sürü borcun var, nasıl geçinmeyi düşünüyorsunuz böyle ya da düşünüyor musunuz? Başka iş bakmıyor mu sevgilin? Sana güveniyor tabi zorlamiyordur kendini.Bir senedir aynı işyerinde işte asgari ücretin altında çalışıyor ama bu şekilde devam ediyor bir senedir
Annemin komşusu yaşlı kadın, yalnız yasiyor. köyden eşi çalışmayan bir kadını cagiyor balkonu, banyoyu yıkasin falan diye. Misafiri geleceği zaman sarmaya falan da yardıma geliyor, kadın da cep harçlığı veriyor. İdare ediyorlar.Asıl köyde çağıramazlar. Küçük yer, evin pisliği laf söz olur diye ajjsjsjsj
Ama o yaşlıymış. Yalnız yaşıyordur, gücü yetmiyordur, normal karşılanır da bunlar için aynı şey söz konusu olmayabilir. Tabii olsa iyi olur. Kadınlara da harçlık olurdu dediğin gibi.Annemin komşusu yaşlı kadın, yalnız yasiyor. köyden eşi çalışmayan bir kadını cagiyor balkonu, banyoyu yıkasin falan diye. Misafiri geleceği zaman sarmaya falan da yardıma geliyor, kadın da cep harçlığı veriyor. İdare ediyorlar.
Vardır yani böyle biri, iyi kötü harçlık olur ona da
O konuda akıllanmayacağı için akıl vermeyi bıraktık. Baksana ev temizliyor isteme günü için.Alt kısmı metal olan çekmecelerden.Bu tür mobilyaların, bazılarının boyası da atıyor. Boyası atmadıysa da; belki sürekli kullanılan bir çekmece değildir, silinince geçer. Asıl sorun: Z zorunlualann 'ın göz göre göre bu adamla devam etmesi.
Temizlerken müzik aç hepsini bitirirsin sjsjsjEvi temizlemeye başladım , ama annem ve babam temizlikten bi haberler çünkü köyde gerçekten sürekli iş yapmaktan temizliğe Fırsatları yok sanki , çekmeceler toz dolmuş peteklerin oralar . Banyoda böyle görünüyor pirizler felan acaba kötü görünüyor mu ? Ne yaparsak güzel durur acaba Eki Görüntüle 3235566
O konuda akıllanmayacağı için akıl vermeyi bıraktık. Baksana ev temizliyor isteme günü için.
Tembeldir mucize bir fikir arıyor olabilir belkide biraz yakınmak istedi napsın.Zaten belli yapilmasi gereken iş yükü fazla olunca çaresiz hissetti demekki hepimize oluyor bazen yavas yavas halletmesi lazım.E evi pis ortada neden konu açmış diyorum ben de. Fotoğrafını çekil ne yaparız diyecek bir mevzu mu bu? Her yer toz içinde belli sileceksin yani konu açma manası nedir?
Sevgili yeni üye, zorunlu alan kim kaç tane nasıl konu açtı bir bakım isterseniz sonra korursunuz.Tembeldir mucize bir fikir arıyor olabilir belkide biraz yakınmak istedi napsın.Zaten belli yapilmasi gereken iş yükü fazla olunca çaresiz hissetti demekki hepimize oluyor bazen yavas yavas halletmesi lazım.