• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan söz için evi temizlemeye başladım ;( gerçekten çok yoruldum ;( evimiz çok pis

zorunlualann

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2021
1.479
713
53
29
Evi temizlemeye başladım , ama annem ve babam temizlikten bi haberler çünkü köyde gerçekten sürekli iş yapmaktan temizliğe Fırsatları yok sanki , çekmeceler toz dolmuş peteklerin oralar . Banyoda böyle görünüyor pirizler felan acaba kötü görünüyor mu ? Ne yaparsak güzel durur acaba
AFE0FA33-6C7A-426E-B4AD-554D4625E2D6.png

Eklentiler

• 0B57B07F-72D4-4DE4-9DEC-79A4C8BCB4BC.png
    0B57B07F-72D4-4DE4-9DEC-79A4C8BCB4BC.png
    501,2 KB · Görüntüleme: 1.010
  • ED9EAAB7-F352-4206-B18B-6B0D066A52B4.png
    ED9EAAB7-F352-4206-B18B-6B0D066A52B4.png
    598 KB · Görüntüleme: 1.000
Evi temizlemeye başladım , ama annem ve babam temizlikten bi haberler çünkü köyde gerçekten sürekli iş yapmaktan temizliğe Fırsatları yok sanki , çekmeceler toz dolmuş peteklerin oralar . Banyoda böyle görünüyor pirizler felan acaba kötü görünüyor mu ? Ne yaparsak güzel durur acaba

Evinizde bir sorun yok; gelen insanlar prize, çekmece içine bakacak insanlarsa, ne yaparsanız yapın bir kusur bulurlar zaten.

Ne yaparsak güzel durur demişsiniz. Kendinize bir iyilik yapıp, bu adamla nişanlanmaktan vazgeçseniz çok güzel durur.

İşi olmayan, özel hayatınızda da uyumlu olmadığınız bu adamla göz göre göre evlenecek misiniz gerçekten ?

Yani her gün temizleyin. Banyoyu çamaşır suyuyla yıkayın. Tozları alın yeri süpürün bir de yerleri silin. Dağınıklık bırakmayın .

Evinizde bir sorun yok; gelen insanlar prize, çekmece içine bakacak insanlarsa, ne yaparsanız yapın bir kusur bulurlar zaten.

Ne yaparsak güzel durur demişsiniz. Kendinize bir iyilik yapıp, bu adamla nişanlanmaktan vazgeçseniz çok güzel durur.

İşi olmayan, özel hayatınızda da uyumlu olmadığınız bu adamla göz göre göre evlenecek misiniz gerçekten ?
Kiz çekmeceyi görmedin mi nasıl sorun yok? Sorunlar yumak olmuş orada.:oha:

Kiz çekmeceyi görmedin mi nasıl sorun yok? Sorunlar yumak olmuş orada.:oha:

Alt kısmı metal olan çekmecelerden.Bu tür mobilyaların, bazılarının boyası da atıyor. Boyası atmadıysa da; belki sürekli kullanılan bir çekmece değildir, silinince geçer. Asıl sorun: Z zorunlualann 'ın göz göre göre bu adamla devam etmesi.

İşsiz güçsüz oğullarına memur kız bulmuşlar, çekmecelerin sürgülerine kadar da bakmasınlar bi zahmet ya, niye canını ortaya atıyorsun bu kadar az sakin.
Bu kadar toz fazla degil mi ya ? Kac yillik toz var orada 😏 nisanı misani gectim, insanin kendine zarar. Burun icine yerleşiyor hep bunlar

Alt kısmı metal olan çekmecelerden. Bazı mobilyaların boyası da atıyor. Boyası atmadıysa da; belki sürekli kullanılan bir çekmece değildir, silinince geçer. Asıl sorun: Z zorunlualann 'ın göz göre göre bu adamla devam etmesi.
Boya değil, toz yığını. Aylarca hatta belki de yıl olmuş bez vurulmamış. Bence bu derece kir, toz içinde yaşamak da büyük bir sorun. Kirli bir ev zihinsel ve fiziksel olarak insanları etkiler.

Herkesin temizlik anlayışı farklıdır. kimse evinizin temizliğine bakmayacak. Bence böyle şeylere takılmayın. Temizleyin olduğu kadar geçin.

Back